2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım menü gayet güzel..2 haftadır mı yapıyorsun böyle aynı sekilde? ve kaç kilo verdin bizimle paylasır mısın :)

canım 2 haftadır yapıyorum ama , menüm hergün farklı oluyo canım ne isterse.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7348.html#post20913262
ben buraya takılıyorum burayı okurken motive oluyorum...
menü yazmaya utanıyorum bazen nerdeyse durmadan bir şeyler yiyorum ama az yiyorum.yediklerimin 3 te birini azalttım, kalori hesabı çok yapıyorum . bir de sabah uyanınca sadece 15 dk spor yapıyorum bu genelde yarım memik oluyo. bu bile göbeğimi azalttı belimi inceltti.bir de günde sadece 1 dilim kepek ekmek yiyorum, yemekte pilav varsa 1 kaşık.çok kola içerdim, light e döndüm.acıktıkça su içiyorum üstüne bir şeyler yiyorum.

bir de türk kahvesini keşfettim,o takıldığım istedeki kızlar 30 kg vermiş kahveyle. ender saraç bağırsaklara iyi geldinini faydalı olduğunu söylüyo, mesut yar 40 kg vermiş acıktıkça canım tatlı istedikçe içtim diyor..benim de açlığıma tatlı krizime iyi geldi midem küçülmüş böylelikle de.. zaten sen boyuna göreiyisin ama tabi dönmek yok huzursuz eden bir şeyler var demekki seni...biz o topikte yarışıyoruz,yardımlaşıyoruz, koç var,cumartesi tartılma günümüz 57. 9 dum beş gün geçti bugün 56.9 gördüm çok sevindim... hepimize başarılar tatlım..

bıraz önce cocukları parka goturdum orda bıtane hamburger ve ayran ıctım sımdıde yesıl cayımı içicem.canım bende aysun memnun oldum

aysuncum ya hamburger mi hem de ilk günden canım böyle kilo veremezsin.bir hamburger 2, 3 günlük vereceğin gramlara engel olur, canın çok istediyse keşke yarım yeseydin. evet mervenin dediği gibi akşam az ye.düşünsene bir kaç ay sonra fıstık gibi olacağız, mağazaya gidip 36 beden ver diyeceğiz, karnımızı içimize çekmeyeceğiz, tüm giydiklerimiz çok yakışak, daha yaşımız küçük neden genç kız gibi durmayalım ki, 5 kilo bile insanı çok yaşlı gösteriyor

kızlar benim ismim Emel 28 yaşındayım,1 yıldır evliyim, 5 yıldır sınıf öğretmeniyim, bu yıl mini mini birlerimi okutacağım.izmirde yaşıyorum.çocuğum yok.

mervecim meslektaş olacağız,atanman da kolay olur, ben 1,5 yıl atanamaıştım. ama senin bölümün iyi.

nisam_81 geçmiş sayfalara baktımda tam 18 kg vermişsin tebrikler nasıl verdin?her halde kendini bıraktın, diyet yapmaktan yoruldun ve sıkıldın.. olsun canım birlik beraberlikle yaparız

bende 19 yaşındayım arkadaşlar en küçüğünüz benim galiba
çocuk gelişimi ve eğitimi okudum,
bu yılda açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliğini kazandım, inşallah zaman cabur geçerde öğretmenliğime kavuşabilirim.. (

Ayyy canım ne güzel yazmıssın öyleee vaalla birdaha motive oldum..madem oraya takılıyorsun burayada gel ya bırakma bizleri sevdim seni benn :))) ya kahveyi bende içiyorum iştah da kesiyo ama cok selülit yapar diye korkuyorum zayıflayımderken bide selülit belası cıkmasın basıma.. evet meslektasmısız buarada, ama bölümümü ne zaman yazdımki hatırlayamadım :s sadece öğretmen olacagım yazmıstım :)))

genelde meslektaşız o halde. inş canım ama öğrenciliğinde güzel tarafları var. tebrikler hemen atanabileceğin bir bölüm kazanmışsın

Canım bende 21 yasındayım cok yokmus aramızda :)) sende mi öğretmen olacaksın ne güzel bi meslektas daha :)) hem bransın da cok güzel buarada...

genelde meslektaşız o halde. inş canım ama öğrenciliğinde güzel tarafları var. tebrikler hemen atanabileceğin bir bölüm kazanmışsın

teşekkür ederim canım, evet öğrencilikte güzel ama uzun bir süreç
evet ne güzel meslektaşız, ben mesleğimi ve bölümümü çok çok seviyorum (

herkese merhaba
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah kalktım daha doğrusu öğlen diyeyim:)
bir bardak süt içtim küçük bir dilim kek yedim.arada bir meyve yedim
akşam yemeğimi 7den önce yedim 6 buçuk gibi
taze fasulye yedim bi tabak ama porsiyon küçüktü bir dilim ekmek ve birazda pilav
birazdanda yeşil çayımı içeceğim ve pilatesimi yapacağım inşallah

Canım keske sabah o keki yemeseydin... bide aksam da madem ekmek yedin pilav yeme derim..

Kızlar bu arada 22 eylül persembe günü herkes sabah tartılsın ac karnına.. Unutmayın 22 eylül tartılma günümüz bakalım ne kadar verecegiz..

kızlar bu arada bu kahve olayı ne?anlamadım ben acıktıkça kahvemi içecekmişiz?

Hı hı evet kahve özellikle türk kahvesi hem iştahını kapatıyo hemde seker isteğini kesiyo tatlım..böyle zayıflayan cok insan var

hımm bende deneyeyim severim valla kahveyide
ama şu var içince fena uykum kaçıyorum 3e 4 e kadar uyuyamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…