- Konu Sahibi merve_ahmet
-
canım menü gayet güzel..2 haftadır mı yapıyorsun böyle aynı sekilde? ve kaç kilo verdin bizimle paylasır mısın :)
bıraz önce cocukları parka goturdum orda bıtane hamburger ve ayran ıctım sımdıde yesıl cayımı içicem.canım bende aysun memnun oldum
Bu kilo vrme çizelgesi nasıl yapılıo
Ayyy canım ne güzel yazmıssın öyleee vaalla birdaha motive oldum..madem oraya takılıyorsun burayada gel ya bırakma bizleri sevdim seni benn :))) ya kahveyi bende içiyorum iştah da kesiyo ama cok selülit yapar diye korkuyorum zayıflayımderken bide selülit belası cıkmasın basıma.. evet meslektasmısız buarada, ama bölümümü ne zaman yazdımki hatırlayamadım :s sadece öğretmen olacagım yazmıstım :)))canım 2 haftadır yapıyorum ama , menüm hergün farklı oluyo canım ne isterse.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7348.html#post20913262
ben buraya takılıyorum burayı okurken motive oluyorum...
menü yazmaya utanıyorum bazen nerdeyse durmadan bir şeyler yiyorum ama az yiyorum.yediklerimin 3 te birini azalttım, kalori hesabı çok yapıyorum . bir de sabah uyanınca sadece 15 dk spor yapıyorum bu genelde yarım memik oluyo. bu bile göbeğimi azalttı belimi inceltti.bir de günde sadece 1 dilim kepek ekmek yiyorum, yemekte pilav varsa 1 kaşık.çok kola içerdim, light e döndüm.acıktıkça su içiyorum üstüne bir şeyler yiyorum.
bir de türk kahvesini keşfettim,o takıldığım istedeki kızlar 30 kg vermiş kahveyle. ender saraç bağırsaklara iyi geldinini faydalı olduğunu söylüyo, mesut yar 40 kg vermiş acıktıkça canım tatlı istedikçe içtim diyor..benim de açlığıma tatlı krizime iyi geldi midem küçülmüş böylelikle de.. zaten sen boyuna göreiyisin ama tabi dönmek yok huzursuz eden bir şeyler var demekki seni...biz o topikte yarışıyoruz,yardımlaşıyoruz, koç var,cumartesi tartılma günümüz 57. 9 dum beş gün geçti bugün 56.9 gördüm çok sevindim... hepimize başarılar tatlım..
bende 19 yaşındayım arkadaşlar en küçüğünüz benim galiba
çocuk gelişimi ve eğitimi okudum,
bu yılda açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliğini kazandım, inşallah zaman cabur geçerde öğretmenliğime kavuşabilirim.. (
bende 19 yaşındayım arkadaşlar en küçüğünüz benim galiba
çocuk gelişimi ve eğitimi okudum,
bu yılda açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliğini kazandım, inşallah zaman cabur geçerde öğretmenliğime kavuşabilirim.. (
genelde meslektaşız o halde. inş canım ama öğrenciliğinde güzel tarafları var. tebrikler hemen atanabileceğin bir bölüm kazanmışsın
Canım bende 21 yasındayım cok yokmus aramızda :)) sende mi öğretmen olacaksın ne güzel bi meslektas daha :)) hem bransın da cok güzel buarada...
herkese merhaba
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah kalktım daha doğrusu öğlen diyeyim:)
bir bardak süt içtim küçük bir dilim kek yedim.arada bir meyve yedim
akşam yemeğimi 7den önce yedim 6 buçuk gibi
taze fasulye yedim bi tabak ama porsiyon küçüktü bir dilim ekmek ve birazda pilav
birazdanda yeşil çayımı içeceğim ve pilatesimi yapacağım inşallah
kızlar bu arada bu kahve olayı ne?anlamadım ben acıktıkça kahvemi içecekmişiz?
Canım keske sabah o keki yemeseydin... bide aksam da madem ekmek yedin pilav yeme derim..
Hı hı evet kahve özellikle türk kahvesi hem iştahını kapatıyo hemde seker isteğini kesiyo tatlım..böyle zayıflayan cok insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?