- Konu Sahibi merve_ahmet
-
Slm aRkadaslar bende katilmak istiyorum boyum1.68 kilom76.800 ins verebilirim 70olmak istiyorum 95den bu kiloya indim ama daha gitmiyo
slm arkadaslar kalkınca 1bardak su içtım bıraz mekık cektım sonra 1dılım cavdar ekmgı 1kk peynır yarım domates 4 zeytın bırazdanda kahvemı içicem şimdilik bukadar:))
Canım kolayı içme :96: kahveyi iç derim hem iştahı da kapatıyor ama ya az sekerli ya da sekersiz iç çok da içme sonra selülit yapardaha yeni yazma fırsatım oldu
sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak su içtim, yarım saat sonrada zeytin, peynir, domates, salatalık 1 yumurta ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.
öğlende 1 saat yürüyüşe çıktım, şimdilik bu kadar
ayrıca arkadaşlar kola da cok kalori var ama alışkanlık işte, kola ve kahveyi rahatlıkla tüketebilirmiyiz..
bende varım demiştim zaten ama sizin kadar az degıl vermek istediğim kilo zaten iki hafta falan oldu diyet yapıyorum 3 kılo verdım
ama su anda 83 kloyum boyum 1.70 olmak istediğim kilo 65 benide eklerseniz sevinirim
su ana kadar yazanlardan en kılolu benım galıba
sabah bi bardak sütümü içtim tabi light
öglende saalta yedm light ton balıklı yagsız sımdılık bu kadar
bende varım demiştim zaten ama sizin kadar az degıl vermek istediğim kilo zaten iki hafta falan oldu diyet yapıyorum 3 kılo verdım
ama su anda 83 kloyum boyum 1.70 olmak istediğim kilo 65 benide eklerseniz sevinirim
su ana kadar yazanlardan en kılolu benım galıba
sabah bi bardak sütümü içtim tabi light
öglende saalta yedm light ton balıklı yagsız sımdılık bu kadar
NO|ÜYE|BOY|ŞİMDİKİ KİLO|HEDEF KİLO|1.HAFTA|2.HAFTA
1|merve_ahmet|163|56.5|52
3|merve02|163|65|60
4|Sedef1|165|63|55
5|nisam_81|168|76.800|70
6|cilekli_seker|158|57.8|50
Kızlar canımız sıkıldıkca gelip gidip su icelim :)) bide ben dün spor yapamadım bgn müziği acıp oynayacagım hem öyle sıkıcı da gelmiyo eglenceli oluyo hemde al sana en alasından spor
süper canım :)) kahveyi bende içiyorum iştahımı kesiyo diye :))) buarada ben merve
kızlar ben 2 haftadır hafif diyette olduğum için, diyet gibi oladı galiba
sabah
nestle nesfit, yarım yağlı süt ile
ara
1 dilim kepek ekmek ,üçgen peynir
öğle
4 dal marul, etsiz çiğ köfte
ara
bir dilim karpuz
akşam
balık, salata, beelki 1 lokma ekmek yerim
bıraz önce cocukları parka goturdum orda bıtane hamburger ve ayran ıctım sımdıde yesıl cayımı içicem.canım bende aysun memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?