2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

Slm aRkadaslar bende katilmak istiyorum boyum1.68 kilom76.800 ins verebilirim 70olmak istiyorum 95den bu kiloya indim ama daha gitmiyo

hosgeldin cnım yarından itibaren liste olusturacagım senide dahil ederiz :))) ooo masallah baya iyi vermissin insallah bizde su 2 haftada midemizi küçültürüz...

slm kızlar, ben kendime hazirana kadar 10 kg verme hedefi koydum.bu yemek ve spor alışkanlığını yaşam tarzı haline getirmek için.. acele etmeden.haftada 300-500 gr vermek istiorum...2 kg verdim 8 kg kaldı... ben de size katıılmak istiyorum baya etkili oluyo böyle birlikte hareket edince. ben de 2 haftada 3 kg için uğraşayım en azından dediğiniz gibi midemiz küçülür.

boy 158
kilo 57.8

NO|ÜYE|BOY|ŞİMDİKİ KİLO|HEDEF KİLO|1.HAFTA|2.HAFTA
1|merve_ahmet|163|56.5|52
3|merve02|163|65|60
4|Sedef1|165|63|55
5|nisam_81|168|76.800|70
6|cilekli_seker|158|57.8|50

kızlar bugün kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim..snra bi yarım saat sonra kahvaltımı yaptım : 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk peynir , domates , salatalık ve maydonoz.. bol bol da cay iceceğim ki midemi şişirsin :)))

slm arkadaslar kalkınca 1bardak su içtım bıraz mekık cektım sonra 1dılım cavdar ekmgı 1kk peynır yarım domates 4 zeytın bırazdanda kahvemı içicem şimdilik bukadar:))

bende varım demiştim zaten ama sizin kadar az degıl vermek istediğim kilo zaten iki hafta falan oldu diyet yapıyorum 3 kılo verdım
ama su anda 83 kloyum boyum 1.70 olmak istediğim kilo 65 benide eklerseniz sevinirim
su ana kadar yazanlardan en kılolu benım galıba

sabah bi bardak sütümü içtim tabi light
öglende saalta yedm light ton balıklı yagsız sımdılık bu kadar

daha yeni yazma fırsatım oldu
sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak su içtim, yarım saat sonrada zeytin, peynir, domates, salatalık 1 yumurta ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.
öğlende 1 saat yürüyüşe çıktım, şimdilik bu kadar

ayrıca arkadaşlar kola da cok kalori var ama alışkanlık işte, kola ve kahveyi rahatlıkla tüketebilirmiyiz..

Son düzenleme:
Canım kolayı içme :96: kahveyi iç derim hem iştahı da kapatıyor ama ya az sekerli ya da sekersiz iç çok da içme sonra selülit yapar

Olsun canım ztn biz simdilik midelerimizi küçültmeye calısıyoruz gerci sen diyetteymişsn ama katıl birlikten kuvvet dogar.. hemen ekliyorum seni listeye.. sabahki sütüne tarcın da eklersen iyi olur hem tarcın tatlı istegini kesiyor hemde kan sekerini düzenliyor bide sütle tarcın birleşince tok tutuyor :)))

canım önemli olan kilo vermemiz, benim de boyun size göre kısa, boyun kaldırıyordur kilonu, destekle başaracağız.

Kızlar canımız sıkıldıkca gelip gidip su icelim :)) bide ben dün spor yapamadım bgn müziği acıp oynayacagım hem öyle sıkıcı da gelmiyo eglenceli oluyo hemde al sana en alasından spor

Kızlar canımız sıkıldıkca gelip gidip su icelim :)) bide ben dün spor yapamadım bgn müziği acıp oynayacagım hem öyle sıkıcı da gelmiyo eglenceli oluyo hemde al sana en alasından spor

benim bol su içme alışkanlığım yoktur ama bu diyet sayesinde olucak inşallah (
bende spor yapamadım biraz müzik acıpda oynayayım bari

kızlar ben 2 haftadır hafif diyette olduğum için, diyet gibi oladı galiba

sabah
nestle nesfit, yarım yağlı süt ile

ara
1 dilim kepek ekmek ,üçgen peynir

öğle
4 dal marul, etsiz çiğ köfte

ara
bir dilim karpuz

akşam
balık, salata, beelki 1 lokma ekmek yerim

canım menü gayet güzel..2 haftadır mı yapıyorsun böyle aynı sekilde? ve kaç kilo verdin bizimle paylasır mısın :)

bıraz önce cocukları parka goturdum orda bıtane hamburger ve ayran ıctım sımdıde yesıl cayımı içicem.canım bende aysun memnun oldum

Hamburger miii , olmadı bak o zaman aksama sadece corba salata ya da meyve filan ye canım ya da ekmeksiz 4 5 kasık sebze ye ki hamburgeri telafi et..

kızlar buarada tanısıp kaynasalım yaaa.. ben merve üni. 4. sınıf öğrencisiyim insallah sene sonuna öğretmenim :)) sizler peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…