2 haftadan fazladır konuştuğum birisi var ve 5 aylık ilişkisi bitmiş.

İnternetten tanışıp sevgili olmakta falan bir sakınca görmüyorum hatta neredeyse çoğu ilişkim böyle başladı. Ama görmediğin bilmediğin biriyle 2 hafta konuşmak, teselli etmek falan çok acayip geliyor. İnternetten bulursun fiziksel olarak beğenirsin işi gücü eğitimi de genel olarak sana uyuyorsa ertesi gün buluşursun. Ne diye mesajlaşıyosunuz bu kadar anlamıyorum. Mesajlaşarak tanışılmıyor kesinlikle. Bilmiyorum belki de ben mesajlaşmayı falan sevmediğim için bana saçma geliyordur ama size ne ki mesela elin adamının 5 aylık ilişkisinden? İnternette beğenirsin sonra gerçek hayatta tanışırsın buluşma süresini uzatarak kendini ağırdan satma havası mı oluşturuluyor anlamadım. Veya güvenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu ikisi de böyle olmaz bence. Haftalarca mesajlaşarak tanımadığınız adamlara duygusal yatırımda bulunuyorsunuz sonra dangalağın biri çıkınca üzülüyorsunuz.
Teselli ettiği biriyle sonradan sevgili olup düzgün bi ilişkisi olanı görmedim. Hayal falan kurma bence kaç yaşında adam 5 aylık ilişkim diye ağlayıp tanımadığı bi kadından teselli bekliyor çok itici. Yardımsever duyarlı vs olmak başka, diğer insanların duygusal yüklerini sırtlanmak başka. Vaktinizi boşa harcamayın

Genel olarak söylüyorum; erkeğe ilk açılan asla olmayın.
Bu girişken tavırlar erkeklerin ilkel içgüdülerinden biri olan "avlama/kovalama" isteğini bitiriyor, ve ilgilerini kaybetmelerine yol açıyor. İstisnalar tabi ki vardır ama genelde böyle çalışıyor..

Şu an sizi muhtemelen cepte görüyor.
Ne kadar iyi niyetli olursa olsun, erkeklere hep bir "her an beni kaybedebilirsin" mesajı vermek gerekiyor...

özgüvenini sevdim ama önce bi arkadaş olarak takılsaydın teklif ondan gelseydi ne bu acele ? adam bozmamış ama ağır ol demiş. yaralandı olma bekle

hiç görmediğiniz bi adamın her dedıgını de inanmayın ya off belkitek sana söylemiyor bunları ne malum

Dünden beri ona yazmadım günaydın demedim ilgi de göstermedim. Ondan adım beklicem artık

Senden hoşlanıyorum diye itiraf ettim. Biliyorum daha çok kısa bir süre ama konuşma tarzın, kültürlü olman, efendi birisi olman, dış görünüşün hoşuma gitti açıkçası dedim
2 hafta, hadi 3 hafta olsun neden adama boyle iltifat yagdirdin ki? hic mi tecruben yok? "kaçan kovalanir" diye bir sey duymadin mi? iliskide taktik olayina karsiyim tabi ama ne bileyim pat diye adama atlamissin adam da seni bozmus. bir de dikkat et adam seni yara bandi olarak kullanmasin. biraz agirdan al, belki adami sen begenmeyeceksin, 2 haftada kulturlu biri oldugunu nasil anladin onu da anlamadim. kendimi guzin abla gibi hissettim ya neyse

Yüz vermeyi düşünmüyorum geri çekildim artık. Hatta duruma göre bakicam eğer bir ilerleme olmazsa ondan adım gelmezse iletişimi keserim 2 hafta önce öyle biri yoktu hayatımda. Hayat erkeklerden ibaret değil sonuçta. Bu sabah ben hiç yazmadım Günaydın demedim kendisi yazdı bana. Nasılsın iyi misin dünkü cevabım için kusura bakma güven sorunum var o yüzden öyle cevap verdim dedi

kocami evliligimin 2. yilinda hamileyken tanidim. sevgililik, nisanlilik degil evliligin tam 2. yilinda. internetten gormus efendi, kulturlu biri diyor.

Öyle hemen görüşmeyi seven birisi değilim ilk önce telefonda konuşup biraz hakkında bilgi edinmek istedim sonra görüşme olunca ikimizin de düşüncesi netleşir diye düşündüm ama bilmiyorum hayırlısı olsun. Dünden beri ona yazmadım sabah kendisi yazdı geri adım atıyorum. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu değil. 2 hafta önce hayatımda kendisi yoktu

Bugün hiç yazmadım ilgi göstermedim kendisi günaydın nasılsın iyi misin yazdı. Dün yazdıklarım için kusura bakma güven sorunum var o yüzden öyle cevap verdim dedi. Benim de güven sorunum var ama yaralarımı sardım seni en iyi ben anlarım, kusurluk durum yok kendini kötü hissetme hakkında hayırlısı olsun umarım güven sorununu aşıp kendine tertemiz beyaz sayfa açmayı başarırsın dedim. Geri adım attım

Geri adım atmış mesajınız bu mu? Siz geri adım atmamışsınız. Adama bu tavırlarını devam etmesini teşvik eden bir mesaj atmışsınız. Ben seni güven sorunların geçene kadar beklerim demek istemişsiniz.

Bir kere erkeklerin güven sorunum var gibi bahanelerine inanmayın. Şöyle hoşlarına giden cillop gibi bir kadın gördüklerinde o sorunlar bir anda puf olup uçup gidiyor. Bakın siz güven sorununuz olmasına rağmen 2 haftalık adama yüz yüze bile gelmeden nasıl da ilginizi açık açık itiraf etmişsiniz. Adama iltifat yağdırmışsınız. Neden? Çünkü gerçekten etkilendiniz.

Evet gerçekten etkilendim. O senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah dedi görüldü yaptım sonra yazmadım . Birkaç saat sonra whatsaptan yazdı. (Numarası bende var sesli de konuşmuştuk. ) Bana söylemek istediğin bir şey var mı ne düşünüyorsun dedi. Ben de bizden olmaz eskiyi unutup yeni ilişkiye adapte olacağını pek sanmıyorum dedim konuyu kapattım

Ayrıca ben ciddi ilişki insanıyım ilerisi için evlilik düşünüyorum. Uzun süre kimseyi bekleyemem mesajını verdim ona

Ayyy ben bikere oyle biriyle konustum. Cok hos biri sandim ama gercekte gorunce tamamen hayal kirikligi ne bilim benden kisaydi mimikleri falan cok iticiydi. Disleri sari kahverengi arasi bisey, ter kokuyirdu birde gobegi vardi. Dis gorunusbonemli degil ama Fotograftakine hic benzemiyordu o yuzden tam bir fiyaskoydu

Ahahahaha ay hiç güleceğim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…