Ben de dayağa karsiyim. İnan o çocuk kapının yanında beklerken bile diger ogrencilerin dikkatini dagitiyor. Yanlız oturuyor ama hiç yerinde degil. Diğer öğrencileri rahatsız etmekle meşgul. Şimdi anlatmak ile olmuyor, keske canlı canlı görseniz.O zaman kapının yanında beklesin,sınıfın içinde. Ya da sessizce yazı cezası verilsin ya da en önde tek başına otursun vs vs örnekler çoğaltılabilir ama dayakla olmaz bu iş.
Allah sizin çocuğunuzun öğretmenlerine sabır versin sayın 4x4 lük Veli. Siz mükemmel çocuklar yetiştiriyorlar öğretmenler çok rezil ve cahil (!) öğretmenin yaptığı yanlış evet ama siz hata yapınca EŞŞŞŞEK gibi özür diliyor musunuz merak ettim
Evet bu üyenin çok değişik yorumları benimde dikkatimi çekiyor.Ben sizin bu sitenin trollu oldugunuzu dusunuyorum.
Daha once de bir baska konuda siddet goren bir kadin icin ee oyle yaparsan olacagi budur tadinda bir cumlenizle hatirliyorum sizi.
Umarim trollsunuzdur.
Annem hep bu okulların şebeke sularına birşey atıyorlar herhalde derTabiki. Mesela ben konuyu yazdırırım. Ya da konuyu sesli okuturum ya da içinden oku sınıfa anlat derim ama bu tarz öğrenciler arttıkça o kadar güç oluyor ki her şey. Akşam başımı yastığa koyunca gün içinde kendimi sıkmaktan kaslarımın Ağrıdığını anlıyorum ya da o sesler uğultular başımda dönüyor. Şimdiki nesil de çok zor gerçekten. Hareketli çocuklarımız. Kanları kaynıyorama aktivite ile vs daha sakin olabiliyorlar
Şimdiki veliler şikayet ediyor bunu :)Annem hep bu okulların şebeke sularına birşey atıyorlar herhalde der
Dediğim gibi sizin cezalarınızda güzel.
Üstte yazdığım bir pasta börek cezası vardı bize verilen. Her cuma hafta içi yazılanlar toplanırdı,en çok konuşanlar yemek yapardı. Her pazartesi onları yerdik. Bu da çok güzeldi :)
canlı canlı tanık olmamıza gerek yok hepımız okuduk :)Ben de dayağa karsiyim. İnan o çocuk kapının yanında beklerken bile diger ogrencilerin dikkatini dagitiyor. Yanlız oturuyor ama hiç yerinde degil. Diğer öğrencileri rahatsız etmekle meşgul. Şimdi anlatmak ile olmuyor, keske canlı canlı görseniz.
Öğrencilerine şiddet uygulayanŞimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
Öğretmen olsaydınız sınıfta bazı öğrenciler konuşurken ders islenemeyecegini, işlense bile anlasilamayacaagini bilirdiniz
Hadi ya,bilmiyordum..Şimdiki veliler şikayet ediyor bunu :)
Bu şikayet ediliyor artık. Benim çalıştığım okulda bir veli biz mi doyuracağız öğretmenleri diye konuşmuş mesela diğer velilere. Halbuki kendi çocuğu da yiyor. bir öğretmen ödev vermis yemek konusunda. Siz yapın getirin demiş. Bunun üzerine söylemiş Veli bu lafı. Anlamak zor bazen insanlarıAnnem hep bu okulların şebeke sularına birşey atıyorlar herhalde der
Dediğim gibi sizin cezalarınızda güzel.
Üstte yazdığım bir pasta börek cezası vardı bize verilen. Her cuma hafta içi yazılanlar toplanırdı,en çok konuşanlar yemek yapardı. Her pazartesi onları yerdik. Bu da çok güzeldi :)
Yani muhitine göre değişiyor olabilir, bizimkiler ev yapımı kek, börek bile koymuyor zahmetli geliyor. Paketli gıda yasakladığım için hazır keki paketinden çıkartıp koyuyorlarHadi ya,bilmiyordum..
O zaman çocuklarına "derste konuşma,bende sarma sarmak zorunda kalmayayım" demeliler.
Bizde hep olurdu 3-4 kişi.
Ama bir sonraki hafta hiç yazılmazlardı korkularından :)
Ne hadsiz bir tabir bu. bir ogretmenden bahsediyoruzMüdürle konuşun bimere de şikayet edin milli eğitimde şikayet mekanizmasına tam hakim değilim gerçi ama. Öğretmenin de gözünü korkutun davacı olacağız diye tüm sınıfın önünde nasıl şiddet uygulayıp rencide ettiyse o şekilde eşek gibi özür dilesin
2. Sınıfa giden çocuğun kulağından çekince eşşek gibi diliyorum hanımefendi. Kimse çocuğumuz dövmezse eşşşşşek gibi özür dilemek zorunda kalmaz. size de tavsiyem çocuğunuz allah göstermesin olur dayak yerse onu döven insana eşşşşeekk gibi özür diletecek iradeye sahip olmanızdır. Eğer bu öğretmeni savunacaksanız alınmayın gücenmeyin rezil ve cahil olan taraf siz olursunuzAllah sizin çocuğunuzun öğretmenlerine sabır versin sayın 4x4 lük Veli. Siz mükemmel çocuklar yetiştiriyorlar öğretmenler çok rezil ve cahil (!) öğretmenin yaptığı yanlış evet ama siz hata yapınca EŞŞŞŞEK gibi özür diliyor musunuz merak ettim
Oha diyorum.Bu şikayet ediliyor artık. Benim çalıştığım okulda bir veli biz mi doyuracağız öğretmenleri diye konuşmuş mesela diğer velilere. Halbuki kendi çocuğu da yiyor. bir öğretmen ödev vermis yemek konusunda. Siz yapın getirin demiş. Bunun üzerine söylemiş Veli bu lafı. Anlamak zor bazen insanları
Öğretmen diye 2. Sınıf çocuğa şiddet uygulaması onu hala kutsal mı yapıyor acaba? Ayrıca çocuğum falan da yok benim ama ister 5 yaşında olsun ister 55 bir kimsenin diğer bir kimseye dokunmaya dahi hakkı yok ya. Kaldı ki bu kendini savunamayacak 7-8 yaşında çocukNe hadsiz bir tabir bu. bir ogretmenden bahsediyoruz
sizin gibi velilerin sizin gibi cocuklarina omrunu adayan insanlardan
Konu sahibi siddet tabiki yanlis ama iyice ogrenmek lazim mudurle konusun ve diger
cocuklara da sorulabilir bazen cocuklar yanlis aksettirebiliyor duruma göre gereken uyarilar yapilir
AhahahYani muhitine göre değişiyor olabilir, bizimkiler ev yapımı kek, börek bile koymuyor zahmetli geliyor. Paketli gıda yasakladığım için hazır keki paketinden çıkartıp koyuyorlarbir tepsi kurabiye yapmak zor geliyor.
Bir de veli değilim benAllah sizin çocuğunuzun öğretmenlerine sabır versin sayın 4x4 lük Veli. Siz mükemmel çocuklar yetiştiriyorlar öğretmenler çok rezil ve cahil (!) öğretmenin yaptığı yanlış evet ama siz hata yapınca EŞŞŞŞEK gibi özür diliyor musunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?