- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.085
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Eşte savunmuyor farkettim. Ne varmış gelse kalsa.Bu kaynana seni yer
Şaka bir yana daha sakin şekilde anlatın isteğinizi.
Kaynana laftan anlayan biri değil belli.
Eşinizle sorunu çözeceksiniz.
Babanne istemiyor aslında dün aradılar beni gelip almayın dedi kadın bende kalmak istemiyorBen birkaç gün eşimi paket eder yollardım babanesine. Evinde rahat rahat baksın torunu. Kendi içimden gelse bile emrivaki yapıldı diye yapmazdım valla.
Sadece kaynana değil bu adamla da çekeceğiniz var.Bile bile yaptığını farkındayım. Evim hakkında hüküm vermesini de doğru bulmayıp orada cevabı verdim. Direkt kestirdi gelecek!
Biz de böyle!
o torunu!
eşime yahu tamam evet gelsin 1 2 gün ama bu bir gün evvelden söylenmez biraz rahatsızım da hasta gibiyim (alerjik) dinlenmeye ihtiyacım var dedim.
yok neymiş gelsin cıksın aradanmıs.
Farkındayım. Ayrılmak istiyorumSadece kaynana değil bu adamla da çekeceğiniz var.
Ayrılık düşünmek için erken. Bu tavrın yanlış olduğunu anlatın eşinize. Bence de sınanıyorsunuz şu an. Çizginizi belirleyin. O sınırın geçilmesine izin vermeyin. Bir kere olursa devamı gelir kesinlikle.Farkındayım. Ayrılmak istiyorum
yok ben bababnne hic gelmesin demedim tabi ki agırlarım 1 2 gün ama bana hic sorulmadan dün kaynana kişisi oğluna dönüp yarın gidip alacaksınız sizde kalacak diye hüküm verdi. bana sormadı müsait miyim diye belki misafirim var ya da bizim işimiz var. evimizi çekip ceviren benim. kendimi savundum ama sallamadılar.İşte bu tip durumlar evlilikte hep var olacak.
Kesin kes konusuyorsunuz da ileride diyelim sizin aileden biri geldiği zaman da eşiniz aynısını yapacak.
Diyorsanız ki benim ailemden kimse gelmez sonuna kadar yürüyün o zaman.
Valla evlilik hep karşılıkli işler durumu.
Bir adım atarken diğer adımı da düşüneceksiniz.
Domino taşı gibi herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?