- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Buffalosos
-
İstemeye bile gelmeyen kayınvalideyle niye hala muhattap oluyorsunuz ki?kv sorunu malesef.. bencil ilgi delisi bir kv. hep o ne derse olsun ne yaparsa yapsın istiyor. evi komple ben dizdim benim ailem yaptı kendi istemeye bile gelmedi.
ben bu aileye dayanamıyorum eşim de beni savunmuyor ben ne yapayım bu adamı süs bitkisi gibi
ben babanneyi almak istedim ama emrivaki ile değil bayram gecsin işleri biraz toparlayalım 1 2 gün gelsin hatta benim anneanneme de gidelim değişiklik olsun sohbet muhabbet seviyor ikisi dedim . kv zorla kendi karar verdi hayır ben bilirim yarın gelecek size o kadar gibi tavır gösterdiÇok fevri davranıyorsunuz sanki
Hemen boşanmaya gelmesi olayların hiç mantıklı değil
Ayrıca yeni bi birliktelik de değilmiş
Zaten beraber yaşıyormuşsunuz
Her şey evlenmeden normalken nikahtan sonra böyle değişmesi de çok ilginç
Kayınvalidenizin ve eşinizin tavrından hiç hoşlanmadım
Ama sürekli gelip kalmıyorsa babaanneyi ben de dert etmezdim sanırım
Sizinki direkt inada bindiği için konuyu sağlıklı değerlendiremiyorsunuz sanırım
Beraber yasarken adamın süs bitkisi oldugunu gormedinmi. Kv ile hic muhattap olmadınmı. Bu sekilde devam edecekse uzatmadan ayrilmak daha mantıkli tabikv sorunu malesef.. bencil ilgi delisi bir kv. hep o ne derse olsun ne yaparsa yapsın istiyor. evi komple ben dizdim benim ailem yaptı kendi istemeye bile gelmedi.
ben bu aileye dayanamıyorum eşim de beni savunmuyor ben ne yapayım bu adamı süs bitkisi gibi
Bunları eşinizle konuştuğunuz halde hemen yan çizdiyse çok büyük eksi gerçekten eşinizeben babanneyi almak istedim ama emrivaki ile değil bayram gecsin işleri biraz toparlayalım 1 2 gün gelsin hatta benim anneanneme de gidelim değişiklik olsun sohbet muhabbet seviyor ikisi dedim . kv zorla kendi karar verdi hayır ben bilirim yarın gelecek size o kadar gibi tavır gösterdi
malesef nikah tamamen değiştirdi herşeyi. Sevgiliyken yapı olarak uzaklardı nikah olunca hükmetmeye basladı kvBeraber yasarken adamın süs bitkisi oldugunu gormedinmi. Kv ile hic muhattap olmadınmı. Bu sekilde devam edecekse uzatmadan ayrilmak daha mantıkli tabi
aynen öyle tutturmus ne var bugün gelse aradan cıkar diyorBunları eşinizle konuştuğunuz halde hemen yan çizdiyse çok büyük eksi gerçekten eşinize
böyle düşündüğünüz adamla neden evlendiniz ki? Birlikte yaşarken sizin süs bitkinizdi evlenince annesine döndü de bu mu sorun oldu?r ben ne yapayım bu adamı süs bitkisi gibi
Sevgiliyken ve evliyken dağlar kadar fark varmış.böyle düşündüğünüz adamla neden evlendiniz ki? Birlikte yaşarken sizin süs bitkinizdi evlenince annesine döndü de bu mu sorun oldu?
O zaman size niye alıyor aileniz? Yollayın asalak kocanızı annesinekv sorunu malesef.. bencil ilgi delisi bir kv. hep o ne derse olsun ne yaparsa yapsın istiyor. evi komple ben dizdim benim ailem yaptı kendi istemeye bile gelmedi.
Gerçekten merakımda soruyorumSevgiliyken ve evliyken dağlar kadar fark varmış.
iki laflarından biri kendinin de annesinde “mecbursun” zorundasın.
Bana tavırları bu niye çünkü evlenmişiz..
Eski eşin amcası beni hiç sevmezdi. Babası da pasif bir insan olduğundan amcası tüm sülaleye söz geçirirdi o yönetirdi desem yeri.Ne kadar terbiyesiz insanlar
Tüm sülalaye bakacaksınız
Ne için ne hakla?
Emrivaki yapılmasını hiç hiç sevmem bir kaç gün ağırlayın bence de, büyüklük sizde kalsın. Ama eşinizle de sakince konuşun bu durumun tekrarının olmasını istemediğinizi.Herkese selam. 2 haftalık evliyim. bayramın 1. günü benim aileme gittik 2. gün eşimin ailesine. Biz evden calısıyoruz kendi işimiz. Nikahtı balayıydı derken işler aksadı pek kazancımız olmadı. Biz evde durduğumuz işle ilgilendiğimiz zaman para kazanan insanlarız.
Dün kayınvalidemlere gittik eşimin babası yok vefat etmiş. kaynanam tek yasıyor. Dün yemek yerken eşime dönüp ''yarın babanneni gidip alalım sizde kalacak bir kaç gün'' dedi.
Bana sormak yok, müsait misin demek yok.
Eşim sustu.
Ben tepki verdim. Evin hanımı benim bana neden sormuyorsunuz dedim torunları babanneye bakmak zorunda dedi. biz yeni evliyiz dedim, sonucta beraber yaşıyordunuz yeni sayılmazsınız dedi.
Cinlerim tepemde.
Eve geldik kavga ettik.
Eşim tutturdu bayram zaten ne olur kalsa 1 2 gün babannem diyor.
Beni salın, bezdim sizden emrivaki ne demek oluyor dedim iletişimi kestim küsüz. ama beni ikna etmek icin ugrasıyor tutturdu gelecek diye bugün..
Ne yapacağım sinirden bilmiyorum
En çok korktuğum şeylerden birisi. Bu durumu çok duydum. Benim sevgilim de ben ne dersem yapar, annesini dinlemez ama evlenince böyle değişmez umarım. Herkes neden evlendin demiş ama siz bilerek evlenecek biri değilsiniz. Baştan alışırlarsa emrivaki devam eder.malesef nikah tamamen değiştirdi herşeyi. Sevgiliyken yapı olarak uzaklardı nikah olunca hükmetmeye basladı kv
Kayınvalidenin size sorması gerekiyordu
Emrivaki yapmıs .
Kırk yılda bir eşimin babaannesi geliyor bizde kalmaya birkaç gün kalıyor . Torununu özlüyor.
Ben hiç bisi demiyorum, alınmıyorum bıle
Artık insanlar kimseyi istemiyor.
Biz de yaşlanacağız unutmayalım.
Sonuçta sürekli olan bisi degil.
Ama sürekli olsa ben de rahatım bozulsun istemem elbette.
Ara sıra sorun etmem ben
Ama şimdi yani kendi sorununuzu kendiniz çözemiyor musunuz?annemleri aradım şimdi cok kızdılar ailesini arayalım mı eşinin dediler bilmiyorum dedim sen sahipsiz değilsin sana bu dayatmayı yapamazlar gelip alalım seni dediler
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun.Eski eşin amcası beni hiç sevmezdi. Babası da pasif bir insan olduğundan amcası tüm sülaleye söz geçirirdi o yönetirdi desem yeri.
sevmediği için de tüm kartları üstüme oynadı. Benim istemeyeceğimi bildiği her şeyde sabrımı sınamaktan hiç geri durmadı.
babaannesi en çok eşimi severmişmiş zamanında onun maaşıyla okumuş bakmak onun yükümlülüğündeymiş filan sürekli bu tarz şeyler konuşurdu. 2 haftalık evliyken başladı bizde sorunlar.
Eşim de evden ve bu olanlardan soyutladı kendini sürekli. Sadece işine baktı sonra da başka bir kadına … olmadı mı baştan olmuyor aslında bazı şeyler.
Konunun içine balıklama atladım biraz. Kusura bakma konu sahibi
annemleri aradım şimdi cok kızdılar ailesini arayalım mı eşinin dediler bilmiyorum dedim sen sahipsiz değilsin sana bu dayatmayı yapamazlar gelip alalım seni dediler
Malum Kv beni görmediği yok saydığı için anladığı dil bu oluyordur. Evim icin hükmeden kendisi karşılığını da benim ailem vermeli diye düşündüm zira ben istemiyorum dediğimde buna benim karar veremeyeceğimi söyledi ( evin hanımı ben olmama rağmen)Ama şimdi yani kendi sorununuzu kendiniz çözemiyor musunuz?
Malum Kv beni görmediği yok saydığı için anladığı dil bu oluyordur. Evim icin hükmeden kendisi karşılığını da benim ailem vermeli diye düşündüm zira ben istemiyorum dediğimde buna benim karar veremeyeceğimi söyledi ( evin hanımı ben olmama rağmen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?