- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
2 haftalık ögrenmişsiniz neyden şüphelendin iz de erken test yaptınız ve neyle yaptınız kanla falan mı çıktı adetten önce öğrendiniz heralde kaç gün önce ögrendin izHayırlı olsun bebişiniz
Benim bebişde 2 haftalıkGeçen perşembe öğrendim Hcg 33 çıktı
Benimde 2 haftalık 37 çıktı cumartesi öğrendim cnmHayırlı olsun bebişiniz
Canım mesela adetime 9 gün var ama karnım çok agrıyo çok uyumaya başladım göğsümün biri acıyo bide karnıma içerden bişey batıyor iğne gibiİnanmazdım ama eşimle birlikde olduktan sonra, içimden bir ses, bebek gelio dedi, 3 yıldır istiorduk olmuyordu, 2 kızım olduğu için oluruna bırakmıştım, böyle bir his daha önce hiç olmamıştı, belirtilerde başlayınca şüphem iyice arttı
Adetinize kaç gün varken test yaptırdınız acabaHayırlı olsun bebişiniz
1 gün vardıAdetinize kaç gün varken test yaptırdınız acaba
Canım mesela adetime 9 gün var ama karnım çok agrıyo çok uyumaya başladım göğsümün biri acıyo bide karnıma içerden bişey batıyor iğne gibi[/QUOTE
Bir kaç gün bekle
Cuma günü kan testi yaptır
İnş bebiş vardır
İhtimal varmı belirtiler bunlar
Başım arada dönüyor gözüm böyle bir kararıyor sanki midem de bulanıyor ama hiç kurmadım yani bazı kokular tiksindiriyoBaş dönmesi ve bulantı varmı
Burnunun koku alması keskinleştimi
Başım arada dönüyor gözüm böyle bir kararıyor sanki midem de bulanıyor ama hiç kurmadım yani bazı kokular tiksindiriyo
Ya o kadar güzel konuşuyorsunki seni yerim yaaaaBence sen cuma günü yaptır testi
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhRabbim gönlüne göre versin inş
Cnm.bisey sormak istiyorum bende iki haftaliğım sende su an neler var belirtin hamilelikle ilgili yada henüz baslamadimiHayırlı olsun bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?