2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Adetim 10 gun gecmisti kan degerim 72 cikmisti simdi 36 haftalik oldum icini ferah tut erken ogrenmek zor bisey olacakmi deger artacakmi stresi oluyor 2 gunde bir kan vermistim insallah saglikla ilerler guzel haberler alirsin

Amin canım benım aynen tamda hıslerimi yazmıssın Allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah bebıslerımizi

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Canim bende adet gunumden once ogrenmistim. Ovulasyon testi ile. Hamilelik testi ile silik cikmisti . Kan testi yaptirdim. Dr kan testi sonucuna gire cagirdi deger 1000 i gecerse gorunuyor kese herhalde oyle hesap yapmisti yanlis hatirlamiyorsam

merhaba;

benimde son regl başlangıcı 20 mayıstı. bu ay reglime 2 gün kala (c.tesi) idrarda çıktı ve hemen kan verdim değerim 105 çıktı.. acaba benim ne kadarlık? testi yapan 4 haftadan az dedi ama.. sen tekrar gittinmi canım @Oneway

Son düzenleme:
Daha çok küçük canım benim tahmini 3 haftalıktır müsait olduğunda tekrar kan testi yaptır yükseliyor mu baktır bende ilk öğrendiğimde 250 çıkmıştı 4 haftalık tan küçük demişlerdi önemli olan düzenli olarak yükselmesi canım

Hamile olduğunu öğrenenler belirtileriniz oldu mu? Mesela idrar renginde değişiklik, cinsel istekte artış, kremsi akıntı değilde sulu akıntı gibi

yarın sabah gidicem aile hekimine.. sanırım birde cuma gitmem gerekicek.. evet inşallah değerler kat kat artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…