Senin gorunur belki aramizda 10 gun var nerseyse bende p.tesi gidicem iste insallah görünür kese
İnsallah canim insallahinşallahh gözükür hepimizin
Adetim 10 gun gecmisti kan degerim 72 cikmisti simdi 36 haftalik oldum icini ferah tut erken ogrenmek zor bisey olacakmi deger artacakmi stresi oluyor 2 gunde bir kan vermistim insallah saglikla ilerler guzel haberler alirsin
Sat a göre 4+6 canım seninAynen canım bende bilsem kullanmaya baslardim olmuyor diye hic doktorlarda vermedi :) klomenden sonra pregestan vermisti onu.kullandm.sadece rabbim hayırlısını versin insallah sen ne kadarliksin? :)
Benim de sata göre 4+3Sat a göre 4+6 canım senin
Ben bugün ultrasonda baktırdım bebeğin kesesini gördük belli belirsiz bir hafta sonra bebeği de görebiliriz dedilerBenim de sata göre 4+3
Canım inşallah görünürbenımde bu c.tesiye randveum var sat ım 10 mayıs acaba benımdemı gozukmuycek yaa
Bende yarın giidicem canım insallah benimde görünürBen bugün ultrasonda baktırdım bebeğin kesesini gördük belli belirsiz bir hafta sonra bebeği de görebiliriz dediler
Benim sat 19 mayıs senin 16 mayis mi :)Neredeyse aynıyız
İnşallah canım benimBende yarın giidicem canım insallah benimde görünür
Evet canımBenim sat 19 mayıs senin 16 mayis mi :)
:)İnşallah canım benimsabredebilir isem iki hafta sonra gitmek istiyorum daha net görünür diye ama bakalım
Canim bende adet gunumden once ogrenmistim. Ovulasyon testi ile. Hamilelik testi ile silik cikmisti . Kan testi yaptirdim. Dr kan testi sonucuna gire cagirdi deger 1000 i gecerse gorunuyor kese herhalde oyle hesap yapmisti yanlis hatirlamiyorsamkızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Daha çok küçük canım benim tahmini 3 haftalıktır müsait olduğunda tekrar kan testi yaptır yükseliyor mu baktır bende ilk öğrendiğimde 250 çıkmıştı 4 haftalık tan küçük demişlerdi önemli olan düzenli olarak yükselmesi canımmerhaba;
benimde son regl başlangıcı 20 mayıstı. bu ay reglime 2 gün kala (c.tesi) idrarda çıktı ve hemen kan verdim değerim 105 çıktı.. acaba benim ne kadarlık? testi yapan 4 haftadan az dedi ama.. sen tekrar gittinmi canım @Oneway
Daha çok küçük canım benim tahmini 3 haftalıktır müsait olduğunda tekrar kan testi yaptır yükseliyor mu baktır bende ilk öğrendiğimde 250 çıkmıştı 4 haftalık tan küçük demişlerdi önemli olan düzenli olarak yükselmesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?