Bence çok komik görümce.Hiç komik değilsiniz gerçekten,insanların ne yaşadıkların bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, içkisi,siğarası dayağı hiç biri yoktu ama niyeyse eski gelin hanımlar piç heriflerle aldatma yı tercih ettiler, ve kısmet olmamış kı ikisinden de çocugu olmadı düştü,şimdiki evliliğinden 2 tane çocuğu var ve çok mutlu,
Bu nasıl zihniyet ya çok şükür düştü ne demek. Hadi biri aldattı hepsi mi böyleydi mükemmel abinize mi denk geldi ?Hiç komik değilsiniz gerçekten,insanların ne yaşadıkların bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, içkisi,siğarası dayağı hiç biri yoktu ama niyeyse eski gelin hanımlar piç heriflerle aldatma yı tercih ettiler, ve kısmet olmamış kı ikisinden de çocugu olmadı düştü,şimdiki evliliğinden 2 tane çocuğu var ve çok mutlu,
Yok yok tosunum bu başkaymış Leyla haftanın her günü başka çeşit çorba seviyor. Her gün aynı çorbayı mı içecek aşk olsunSizden çamaşır isteyen beyefendi bu mu
Kızlar saolun yorumlar için, gözüm açıldı farklı görüşler alınca, dışardan olaya bakmak farklı oluyor.
Adamla iletişimi sonsuza kadar kesiyorum.
Bence çok komik görümce.2 yenge de aldattı öyle m
Sizden hızlısı mezardaKızlar saolun yorumlar için, gözüm açıldı farklı görüşler alınca, dışardan olaya bakmak farklı oluyor.
ALLh
Allah başına versinde görürsün sen şakayı. bin beterini yaşa inşallah
Valla helal. Ben söver kaçarsın sandım.Kızlar saolun yorumlar için, gözüm açıldı farklı görüşler alınca, dışardan olaya bakmak farklı oluyor.
Yeni bedduacı teyzemiz hayırlı olsunALLh
Allah başına versinde görürsün sen şakayı. bin beterini yaşa inşallah
Size göre yok ?Hiç komik değilsiniz gerçekten,insanların ne yaşadıkların bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, başınıza ne geleğini bilemezsiniz kimse kötü zamanlar yaşamak istemez,içkisi,siğarası dayağı hiç biri yoktu ama niyeyse eski gelin hanımlar piç heriflerle aldatma yı tercih ettiler, ve kısmet olmamış kı ikisinden de çocugu olmadı düştü,şimdiki evliliğinden 2 tane çocuğu var ve çok mutlu,
2 tane evladı var Jes. O yavruların başına getirmeye çalıştığı adam profillerine bak Allah aşkına. Boşanmasa bundan iyiymiş. En azından çocukların öz babaları olurduValla helal. Ben söver kaçarsın sandım.
Ama ben yarın da bir tinerci bulup konu açmandan korkmuyor değilim Leyla
Ne diyecek evet yaptım mıAdam tecavuz etmedim, iftira diyor
Ya abisin yatak odasında geziyorsa görümce .....Size göre yok ?
Ama belki kendi hane içerisinde vardı ??
2 kadında bırakıp gittiğine göre ? bence biraz çuvaldızı kendimize batıralım. Olay sadece içki,kumar,sigara mı ??
Ekonomik şidet, psikolojik şiddet, ilgisizlik, kadını tatmin edememe vs vs ..
Benimde eşimin içkisi kumarı sigarası arkadaş ayağı yok ama bende mesela onun üzerine bıçakla yürüdüm.
Demek ki yapmış ki bir şey yürümüşüm.
Kaçın beddua loading.....Size göre yok ?
2 kadında bırakıp gittiğine göre ? bence biraz çuvaldızı kendimize batıralım. Olay sadece içki,kumar,sigara mı ??
Benimde eşimin içkisi kumarı sigarası arkadaş ayağı yok ama bende mesela onun üzerine bıçakla yürüdüm.
Size göre yok ?
Ben yakalandım siz kaçınKaçın beddua loading.....
tam bi ruh hastasısın diyorum ya allah bin beterini versin sanaYa abisin yatak odasında geziyorsa görümce .....
Tabi bu da bir ihtimalYa abisin yatak odasında geziyorsa görümce .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?