2. Kez aldatıldım ve deli gibi sevdiğim adamı boşuyorum...

aldatıılmak çok kötü bir durum yaşanması kaldırması en zor olaylardan biri hele çok severken çok sevildiğini sanırken...herşey çok iyi gidiyor derken...hayatın altüşt oluyor resmen...sonrasında affetsen de etmesende ömür boyu süren güvensizlik...hayatın dönüm noktası resmen...hele o kadını tanıyor olmak muhattab olmak birde ondan dinlemek en acısı...insanın ömründen ömür gidiyor....neler duydum neler kadından eşim hala inkarda ama kadına da inanıyorum daha çok zaten olay ortada diycem ama ...hala eşimle aynı ortamda çalışmalarıııı offfffffffffffffffffffffffffff düşündükçe bunalıyorum sizce eşim düzeldimi

Allah yardimciniz olsun, bosanmak kolay degil, fakat aldatilmak hic kolay degil..

sadece başlığı okudum gerisine gerek gormedim. "ALDATILDIM" ve "SEVİYORUM" bu iki kelime birarada olamaz cunku

aldatmayı kabul ederek ona affettim yolu açmışsınız. ikinci kez yapmış. verdiğiniz karar çok doğru Allah yolunuzu açık etsin kızınızla beraber.

gelecek korkusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar olaya rağmen hala sevmek mi?
Kafanızı toplamaya ihtiyacınız var.
Sevilecek bir yön yok.
Eski eşiniz sevseydi zaten ikinci kişiyi hayatına almazdı öyle düşünün.

Bu kadar olaya rağmen hala sevmek mi?
Kafanızı toplamaya ihtiyacınız var.
Sevilecek bir yön yok.
Eski eşiniz sevseydi zaten ikinci kişiyi hayatına almazdı öyle düşünün.

9 sene önceymiş zaten. kararını vermiştir büyük ihtimalle.

Buraya mektup yazar gibi yazacaginiza direk ona söyleseydiniz ya. Fazla romantiklik değil mi... ayrıca keşke ilk aldatildiginizda affetmeseydiniz. Böylece ikinci defa aldatilmazdiniz. Bir yapan hep yapar. Net....

Duzeltme: eski konuymuş zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…