aynı olayı yaşadığınız için üzüldüm.. ama bir erkek için ne yaparsan yap yetmezmiş.. ben şimdi düşünüyorum da ya bende bir eksiklik vardı yada onlarda fazlalık..ama umarım kızım büyüdüğünde benden hesap sormaz..ALDATILIPTA AYRILMAYAN KADINLARDAN NE FAZLALIĞIN VARDI DA BENİ BABASIZ BIRAKTIN DİYE... umarım beni büyüyünce anlar ve hak verir.. ALLAHIMDAN tek isteğim kızımın karşısına babası gibi birini çıkarmasın..Boğazım düğümlendi,henüz yeni yaşadım aynı olayı.Yıkılma dik dur,acılarımız elbet bir gün dinecek.Hayatın seni yormasına,ezmesine izin verme.
Sevgiler.
aynı olayı yaşadığınız için üzüldüm.. ama bir erkek için ne yaparsan yap yetmezmiş.. ben şimdi düşünüyorum da ya bende bir eksiklik vardı yada onlarda fazlalık..ama umarım kızım büyüdüğünde benden hesap sormaz..ALDATILIPTA AYRILMAYAN KADINLARDAN NE FAZLALIĞIN VARDI DA BENİ BABASIZ BIRAKTIN DİYE... umarım beni büyüyünce anlar ve hak verir.. ALLAHIMDAN tek isteğim kızımın karşısına babası gibi birini çıkarmasın..
aynı olayı yaşadığınız için üzüldüm.. ama bir erkek için ne yaparsan yap yetmezmiş.. ben şimdi düşünüyorum da ya bende bir eksiklik vardı yada onlarda fazlalık..ama umarım kızım büyüdüğünde benden hesap sormaz..ALDATILIPTA AYRILMAYAN KADINLARDAN NE FAZLALIĞIN VARDI DA BENİ BABASIZ BIRAKTIN DİYE... umarım beni büyüyünce anlar ve hak verir.. ALLAHIMDAN tek isteğim kızımın karşısına babası gibi birini çıkarmasın..
Yeni aşklar ona erkek olduğunu hissettirecek kısa bir süre daha...
Sonra ne mi olacak,çöküş,pişmanlık,ama sığınacak bir kucak bulamamanın verdiği bir hasta ruh.
Aldatan erkek ya da kadın,aslında aldanandır hayat karşısındakaydirigubbakcemile
Seni sevmeyeni sen neden hala seviyorsun? hiç de sevemem..
Hayırlısı olsun hakkında..
Yuva yıkmak kolay değil ama zorlamak da kolay değil..
Bitmiş bu evlilik..Yolun açık olsun.
ya şu konuda aman geçer sevmiyorsun sevme vs hemen salla gitsin yorum yazanları keşke siteden atsalar, ya insanların acı gününde hemen verip veriştiriyorlar kendi başlarına gelse kolaymı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?