2. Kez aldatıldım ve deli gibi sevdiğim adamı boşuyorum...

decebe

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
47
0
611
42
İçel Mersin
evet... 2. kez oldu.. affetmiştim seni ilkinde. daha kızımız 6 aylıktı. kıyamadım ona. ailesiz bırakmak istemedim. birde SEVİYORDUM herşeye rağmen.söz vermiştin. hata yapmayacağına dair YEMİN etmiştin. dizlerime kapanıp af dilemiştin. dayanamadım. gözlerinden gitmeye senden ayrı kalmaya dayanamazdım. şimdi ne oldu .. UĞRUNA AİLEMİ ARKAMA ALDIĞIM , ONU DELİ GİBİ SEVDİĞİM ADAMA BOŞANMA DAVASI ACTIM.. şimdi soruyorum sana. değdimi? kızından ayrılmaya onsuz ayrı yaşamaya mahkum olmaya DEĞDİMİ? şimdi elindekilerle yetin. tabi elinde kırıntı kalmışsa!
BEN GİDİYORUM AŞKIM... HAYATINDAN,GÖZLERİNDEN VE ELLERİNDEN...artık seni istemiyorum . bunu güç de olsa söyleyebiliyorum. artık şarkımızı dinlemiyorum. evimdeki herşeyden sildim o şarkıyı. kızımızın isminin anlamını taşıyan şarkıyı. SİNEM-YAĞMUR sarkısını. haketmedim buunu ben. daha 21 yaşında bir kızla tekrar aldatılmayı haketmedim. ALDATILMAYI HİÇBİR KADIN HAKETMEZ. AMA BEN SENİN İÇİN HERŞEYDEN AİLEMDEN BİLE VAZGEÇTİM SANA GELDİM. şimdi tekrar olmam gerektiği yerdeyim. kızımla başbaşa ve yalnızım..
umarım ilerde sende benim seni sevdiğim gibi birini seversin ve bana yaşattıklarını sende yaşarsın ve beni anlarsın..

SENİ HALA COK SEVİYORUM VE GİDİYORUM...KIZIN İÇİN KENDİNE İYİ BAK...

Seni sevmeyeni sen neden hala seviyorsun? hiç de sevemem..

Hayırlısı olsun hakkında..
Yuva yıkmak kolay değil ama zorlamak da kolay değil..

Bitmiş bu evlilik..Yolun açık olsun.

yuva yıkmak cok kolay.. gerisi zor... ve ben zoru başaracam... kızımlar yeni bir hayat kuracam.. onsuz bir hayat.. umarım hayata yenik düşmem.. umarım.........

Hakkınızda hayırlı olsun...
Şu anda sevdiğinizi sanıyorsunuz..
Bir süre sonra doğru karar verdiğinizi siz de farkedeceksiniz..

her zaman şunu düşünüyorum. bir kere aldatttıysa arkası gelir. huylu huyundan, vazgeçmez. haa çok az istisna dışında. 1yada 2 bilemedin.
en doğru kararı vermişsiniz.

hayırlırlısı olsun, hastaklı, hasarlı kısmını kesip atın kalbinizden. kurtulun bu sevgı sandıgınız yükten. Kimseye ders vermek için degil, acı çekmesi için değil, belkı çocugunuz için bile degıl kendınız için sıyrılın bu haketmediğiniz kötülükten. artık onun çekecegı acıları, ıntıkamınızı bıle düşünmeyın, kendınızı gelecegınızı duşunun derım. geçmiş olsun.

Of ne zor bir karar bu...
Nasıl 21 yaşındaki bir kızı onca şey paylaştığı eşine, evladının annesine yapar???
Ne büyük insanlık ayıbıdır bu?
:1no2:
ınşallah herşey güzel olur canım...

Maalesef bir kere yapan her zaman yapıyor... Tövbe diyenler tövbelerinden çabuk dönüyor... Ve sen aldatılmışlığınla kalıyorsun...

dilerim bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz,kızınızla...Allah yardımcınız olsun:teselli:

bunu yapmış birisi olarak söylüyorum arkadaşım evet içince izler kalacak. ama inan bana sen birçok kadının yapamadığını yapmanın verdiği hırsla hayata çok daha emin bakacaksın.

Aldatıldım mı? Evet. Boşandım mı? Üstelik 22 yaşımda!

3 yıl oldu. Emin ol ki çok mutluyum. Paranoya bir evlilik yürütmekten çok daha iyidir.

Mutlu ol arkadaşım!

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
insan imkansız dediği şeyleri bile yapıyor zamanla
bu günlerde geçecek
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

ilginiz için teşekkür ederim.. bundan sonraki adımlarım ve yapacaklarım yalnız kızımın geleceği için olacak.. kendimi de unutmamak kaydıyla.. söylenenlerin hepsinde haklısınız ama elden bişi gelmiyor. ALDATILDIM ve YALNIZIM.... amam şuna eminim ki ahım yerde kalmayacak.. kzıımın ahı yerde kalmayacak. onu yuvasız bırakanlardan ALLAH hesap soracak.. ona sığındım. ondan da beni bu kötü günlerden kurtarsın diye...

Umarım çok güzel bir hayat seninle olur artık
bitirmekte çok haklısın bunuda sineye çeksen bir üçüncü daha olurdu

allah yardımcınız olsun.umarım kızınız ve siz çok çok daha mutlu olursunuz yeni hayatınızda.
rabbim çok büyük ona sığının.elbet sizin için güzel günler vardır.ahınızda öyle bir çıkar ki gün gelir devran döner.allahım size sabır versin.güç versin.

Tüm iyi niyetinizle bir kez affetmişsiniz ama o aynı hataya tekrar düşerek bunun sonunun gelmeyeceğini göstermiş. En doğru kararı veriyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Pişman olmayı hak edecek olan siz değilsiniz.

Allah yardımcınız olsun.
Dılerım bundan sonrakı hayatınızda cok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…