- Konu Sahibi camdankalp2013
-
biktim artik nasil bu kadar kolay hamile kalabilir insan aklim almiyor kagretsin allah kahretsin
esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya
isyan içeren cümleler kuruyorsunz muhtemelen farkında değilsinz... hz Allah haşa meşgul mükü sizin durumunuzu bilmyecek burada sizi haklı bulabilecek insanların çıkacabileceğini sanmıyorum sizi kıran yorumlar okuyabilirsinz.....esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?