- Konu Sahibi camdankalp2013
-
ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm
esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya
kimselere anlatamiyorum buraya yaziyorum birileriyle paylasmaya ihtiyacim oldugu icin. kotu bir canavar oldugumu belkide sizlerden duymak beni kendime getirir ama oda ise yaramicak biliyorum cunku coktan randevu bile aldim. benim inancim sifir artik. hep celiski hep celiski. neyim ben ya neyim. keske dunyaya gelmeseydim..
ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm
esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya
ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
eşim bir sübyancıysa onla beraber olmam ben. sapıkla işim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?