butun konularinizi okudum. bu sefer davanizi geri cekmeyin lutfen. yanlis bir evlilik yapmissiniz ve bu hatadan kurtulmanizin vakti gelmis geciyor. boyle evliliklerde gecen yillar, kadinda hastalik sayisini arttiriyor baska da degisen hicbir sey olmuyor, sorunlar cozulmuyor.
OBirKardelen
iyi niyetinle yazmissin ama eski konulari okuyunca meselenin sadece kiyafet olmadigini anliyorsun. adam kadinin sosyal medya paylasimlarini, siyasetle
ilgilenmesini, evdeki misafir agirlamasini vs. bir suru seyi elestiriyor. kadin her istedigini aynen yapsa da elestirecek baska bir sey bulacak belli.
birde yetistirilme tarzi meselesi var. ben de konu sahibi gibi buyudugum icin adamin tek elestirisi dahi beni delirtir. ay sunu da adamin istedigi gibi yapayim diyemem ama bir baskasi zaten anne babasindan itibaren bu sekilde yetistiyse kocasinin dedigi de batmaz. yetmezmis gibi adamin uslup problemi de var. adam kufurun alasini edecek ama kadin peki kocacigim diyecek! fim sahnelerinde gordugumuzde bile ruhumuzu daraltan seyi bu kadin yasiyor surekli.
biz ayri dunyalarin insaniyiz klisesi sizin hayatinizin gercegi olmus maalesef. hayirlisiyla kurtulur ve yolunuza bakarsiniz umarim.