2.kez bitişe geldik

Canim lutfen aciklama kendini. Sende sorun yok. Kinsenin de sende sorun varmiscasina sacmalamasina izin verme. Kaale bile alma.

Nefret ediyorum artık gerici erkek zihniyetinden. İşleri güçleri kadının nasıl olması gerektiğine, ne giyinip nasıl oturup kalkmasına yönelik ahkam kesmekte. Dönsünler bir kendilerine baksınlar. Benim adam saldı göbeği, kıyafetine zaten hiç özenmez. Üstündeki ütülüymüş ütüsüzmüş eskiymiş hiç umrunda olmaz. Ben diyorum bi kendine çeki düzen ver diye. Bir de ben çok takıntılıyım ağuz bakımı konusunda. Ama maalesef beyfendi bazen iki gün fırçalamaz dişlerini. Allahtan ağız kokusu yoktur ama çay üstüne çay olunca diş rengi sararıyor haliyle. Hep dolaylı yollrdan imada bulundum. Yani diyeceğim şu ki kendilerine bakmadan kadınları eleştirirler.

Mesleğin var çocuğun yok o zaman özgürlüğünü de huzuruna da sahiplenme vaktin gelmiş.Ömür harcamaya değmez çünkü böylelerine.

Benim eşimde istemez koltugumun altnın görünmesini falan ama ben kılık kıyafet için huzurumu bozmam bekarken gayet rahat giyiniyodum şuanda o nediyosa onu giyiyorum ikiletmem hiç o da aynı şekilde arkadaşları çagrır bazen akşam bazen izin veririm bazen vermem ne bi surat yaptıgnı bilirim nede tartışma çıkardgını herşey karşılıklı bence

Ya ben anlamiyorum bi insanin kişiliğine karakterine saygı göstermek bukadar zor olmamalı neden hep birilerinin kalıbına girmek zorundayız bende en çok gicik olduğum durum birilerinin ne giycegime müdale etmesi durumudur. Bazı yorumlar da yapsan ne olur a getiriyorlar anlayamiyorum

Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz, ben sizin gibi eşimin her dediğine tamam diyemiyorum. İlla ki sorguluyorum neden diye. Hep orta yolu bulalım diyoruz ama onun orta yoldan anladığı tamamen onun isteklerine göre hareket etmem. Belki de eşim bendeki kredisini çok önceden bitirmeseydi pısıp tamam diyebilirdim.lakin bakıyorum adama, kabalığına, patavatsızlığına, gerici zihniyetine, beni istediği forma sokmak istemesine, sürekli başkalarıyla kıyaslamasına, hep bir kusur bulma çabasına, şaka da olsa başka kadınlardan bahsetmesine ( sürekli kim kardashianın malum bölgelerinin esprisini yapar. Kaç defa kızdım, küstüm, alınıyorum dedim. Bazen ben de dalgasını geçtim. Olmadı olmadı. ) DAYANAMIYORUM! Üslup çok çok önemli her şeyde. Tutup kıyafetlerimi parçalamakla, kimisini bana sırmadan atmakla kimisini üstümdeyken paralamakla mı beni yola getireceğini sanıyor. Kaldı ki vakti zamanında benim açık olduğum halde gayet muhafazar giyinmemden bahsederdş, kafa yapım zaten muhafazakardır. Onun yaptığı gibi bekarlığımda internet aleminde hiç sürtmedim, tek gecelik ilişkilerim hiç olmadı, bara bile gitmiş insan değilim. Yetiştiğim ortam oysaki bunları yapmama engel değildi. Ama ben kafa olarak tutucuyum bu kınularda. Eşim için ilk erkek arkadaşımdı diyebilirim. Yani beni çok uygun, aklı başında , temiz , oturaklı bulan adam sonradan her şeyime kulp buldu. Benim zihniyetimin ne kadar uç olduğundan dem vurdu. Ahlaksızlığım mı kalmadı , boşanırsam şayet anında duygusal boşluktan kötü yola düşmeyeceğim mi kaldı...

O söz varya benim en nefret ettiğim söz. Kızın söz dinlese el üstünde tutarım. Yahu her istediğini neden yapsın bir kadın kuklamı bu. Sen kimsin. Kendini ne sanıyorsun. Deli oluyorum böyle laflara. Sonunda yazdıkların bir nebze içimi rahatlattı. Isim var çocuk yok dedin ya. Yoluna bak arkadaşım bunca zaman hiç yol katedemediyseniz ne yapacaksın artık. Bayram sabahı arefe günleri eskiden benim eşim de böyleydi. Şimdi şimdi düzelmeye başladı. En son baya sinir krizi geçirdim çünkü. Sanki bayramlarda mutsuz olsunlar büyüsü vardı üstümüzde

Biz pıstıgımız için sindirdigi için tamam demiyoruz canım benimde var elimde meslegim devlet memuruyum ama herşey karşılıklı yazmıştım birazda eşlerimizin isteklerine kulak vermek lazım adam ne istiyo ha herşeyi yaptın halamı aynı tamam derim geçimsiz adamla ömür sürmez işim var çocugum yok diyosun ya hani bunlar evet bi bayan için artılar ama zaten sendeki kredisini bitirmiş biri için bu yazdıklarmz boş bence hakkında hayırlısı ne diyim

İnsan sevdiğini 'koşulsuz kabul' etmeli. Sen gördün beni , her gün gezdik tozduk, sevdin aşık oldun. Evlilik teklifi ettin. Hani her şeye değerdim. Hani hayatının anlamıydım. Hepsi boş laf. Madem gözünde öyle yüce bir yerdeydim de şimdi niye hiçbir şeyimi beğenmiyorsun? Sana itaat etmem mi lazım? Evlilik bu mudur? Kocanın aklına durup durup şeyler gelecek ve kadının sorgulamadan kendisine itaat etmesini isteyecek. Kadın yapmadığında veya sorguladığında da kaba muamele görecek, hırpalanacak, kapının önüne konulmakşa tehdit edilecek. Evlilik bu demek değil.

insanın önceliği kendisi olmalı. kendi kişiliğiniz karakteriniz kendi benliğiniz... mesleğiniz var aileniz arkanızda düşüneceğiniz bir bbeğiniz yok. neden bu kadar mutsuzluğa katlanıyorsunuz? aramadıklarına göre eşinizin ailesinin d umrunda değil sanırım

iste maalesef ayrilik esiginde tekrar deneyelim diyince olan oluyo degisen bise olmuyo daha cok kiriliyo insan daha cok yipraniyo
bosanin onunuze bakin
erkege bagli yasamak sizi dahada dusurur

Ne demek istiyorsunuz? Konu sahibi inançsız o yüzden açık giyinip adamu kızdırıyor. Adam haklı mı demeye getiriyorsunuz???

Siz kendinizi ezdirebilirsiniz. Konu sahibi ezdirmiyor.

Maymun gözünü açtı, bugün bir arkadaşımla buluştum ve anlattım tüm yaşadıklarımı. İlk kez duydu benden bunları ve çok şaşırdı. Beni çok mutlu sanıyormuş. Anlattıkça rahatladım, bir kez daha gördüm neler yaşadığımı, neye katlandığımı. Arkadaşım tesettürlüdür ve dediği şey 'sen mi açık giyiniyormuşşsun? 7 yıldır tanıyorum seni, bir başın açık senin 'dedi.

canım yaa ev eşya yine alınır yine icine sinerek döşersin daha guzelleri senin olur insallah.
ama sen teksin bir tanesin ve tek bir hayatın var. kendine bu hayatı zindan etme. kuş uçamadıktan sonra altın kafeste olmuş ne yazar kafes kafestir
dedigim gibi esya yine alınır ev yine dosenir ama sen mutlu olmadıgın surece hicbirinin anlamı yok icinde huzur olmayan ev, yuva mı olur...

Ben de bosanma surecindeyim. 8 aylik evlilik yasadin sadece. Ben tesetturlu oldugun halde tunik giydigim sal taktigim icin esim bana muslumanim deme kendine demisti :) diyecegim su ki kusur arayan bulur. Kocan temelde saygisiz. Seni oldugun gibi sevmej icin degil degisirip hizaya getirmek (!) icin almis. kurtuluyosun canim beni. Cocugun da yokmus. Allah ilerde seni oldugun gbi sevecek kabul edecwk biri i nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…