- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
Anlatmıştım önceki sayfalarda. Uyguladım, onun da istediği şekilde bşrkaç elbise aldım. O da beğendi sevindi. Onlardan birini giyinip dışarı çıkacağımız zaman kol altına kulp bulup çıkarmamı istedi. Yoksa tüm gün gözü üstümde olacakmış, kol altımı görürse de evde hesabını soracakmış. Bu örnekten anlaşılacağı gibi adam sürekli negatiflik peşinde, sürekli kendince bir kusur bulma Çabasında. Tv'de gördüğü kadınların kıyafetlerinden örnekler veriyor mesela. Sunucu görüyor , bak kadının pantolonuna, bol kesim. Sense hep dar paça giyiniyorsun diyor. (Oysa ki pantolonlarımın çoğu ispanyol paçaya dönüştü, o istiyor diye)
Benim eşimde istemez koltugumun altnın görünmesini falan ama ben kılık kıyafet için huzurumu bozmam bekarken gayet rahat giyiniyodum şuanda o nediyosa onu giyiyorum ikiletmem hiç o da aynı şekilde arkadaşları çagrır bazen akşam bazen izin veririm bazen vermem ne bi surat yaptıgnı bilirim nede tartışma çıkardgını herşey karşılıklı benceAnlatmıştım önceki sayfalarda. Uyguladım, onun da istediği şekilde bşrkaç elbise aldım. O da beğendi sevindi. Onlardan birini giyinip dışarı çıkacağımız zaman kol altına kulp bulup çıkarmamı istedi. Yoksa tüm gün gözü üstümde olacakmış, kol altımı görürse de evde hesabını soracakmış. Bu örnekten anlaşılacağı gibi adam sürekli negatiflik peşinde, sürekli kendince bir kusur bulma Çabasında. Tv'de gördüğü kadınların kıyafetlerinden örnekler veriyor mesela. Sunucu görüyor , bak kadının pantolonuna, bol kesim. Sense hep dar paça giyiniyorsun diyor. (Oysa ki pantolonlarımın çoğu ispanyol paçaya dönüştü, o istiyor diye)
Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz, ben sizin gibi eşimin her dediğine tamam diyemiyorum. İlla ki sorguluyorum neden diye. Hep orta yolu bulalım diyoruz ama onun orta yoldan anladığı tamamen onun isteklerine göre hareket etmem. Belki de eşim bendeki kredisini çok önceden bitirmeseydi pısıp tamam diyebilirdim.lakin bakıyorum adama, kabalığına, patavatsızlığına, gerici zihniyetine, beni istediği forma sokmak istemesine, sürekli başkalarıyla kıyaslamasına, hep bir kusur bulma çabasına, şaka da olsa başka kadınlardan bahsetmesine ( sürekli kim kardashianın malum bölgelerinin esprisini yapar. Kaç defa kızdım, küstüm, alınıyorum dedim. Bazen ben de dalgasını geçtim. Olmadı olmadı. ) DAYANAMIYORUM! Üslup çok çok önemli her şeyde. Tutup kıyafetlerimi parçalamakla, kimisini bana sırmadan atmakla kimisini üstümdeyken paralamakla mı beni yola getireceğini sanıyor. Kaldı ki vakti zamanında benim açık olduğum halde gayet muhafazar giyinmemden bahsederdş, kafa yapım zaten muhafazakardır. Onun yaptığı gibi bekarlığımda internet aleminde hiç sürtmedim, tek gecelik ilişkilerim hiç olmadı, bara bile gitmiş insan değilim. Yetiştiğim ortam oysaki bunları yapmama engel değildi. Ama ben kafa olarak tutucuyum bu kınularda. Eşim için ilk erkek arkadaşımdı diyebilirim. Yani beni çok uygun, aklı başında , temiz , oturaklı bulan adam sonradan her şeyime kulp buldu. Benim zihniyetimin ne kadar uç olduğundan dem vurdu. Ahlaksızlığım mı kalmadı , boşanırsam şayet anında duygusal boşluktan kötü yola düşmeyeceğim mi kaldı...Benim eşimde istemez koltugumun altnın görünmesini falan ama ben kılık kıyafet için huzurumu bozmam bekarken gayet rahat giyiniyodum şuanda o nediyosa onu giyiyorum ikiletmem hiç o da aynı şekilde arkadaşları çagrır bazen akşam bazen izin veririm bazen vermem ne bi surat yaptıgnı bilirim nede tartışma çıkardgını herşey karşılıklı bence
O söz varya benim en nefret ettiğim söz. Kızın söz dinlese el üstünde tutarım. Yahu her istediğini neden yapsın bir kadın kuklamı bu. Sen kimsin. Kendini ne sanıyorsun. Deli oluyorum böyle laflara. Sonunda yazdıkların bir nebze içimi rahatlattı. Isim var çocuk yok dedin ya. Yoluna bak arkadaşım bunca zaman hiç yol katedemediyseniz ne yapacaksın artık. Bayram sabahı arefe günleri eskiden benim eşim de böyleydi. Şimdi şimdi düzelmeye başladı. En son baya sinir krizi geçirdim çünkü. Sanki bayramlarda mutsuz olsunlar büyüsü vardı üstümüzdeEvet, sevgili arkadaşlar. Son üç bayram bana zehir oldu. Konularından hatırlayanlar olur. 2.5 yıllık evlilikte bir kez mahkemeden dönmüştük. Sürekli tartışma, hakaret, aşağılama vardı. En büyük tartışma mevzumuz benim kıyafetlerimdi. Kültür farklılığı, hayata bakış açısı farklılıkları evliliğimizde şiddetli geçimsizlik yaratmıştı. Eşim tarafından sürekli psikolojik şiddet görüyordum. Neyse, yeni duruma gelirsek bayramın ilk günü annemlere bayramlaşmaya gidecektik. Giyindiğim ve daha önceden defalarca üstümde gördüğü elbiseyi, üstümdeyken parçaladı. Sabahtan zaten bir gerginlik vardı aramuzda. Kahvaltıya geç geldi, yarım yamalak yedi. Arefe günü zaten bayağı sinirlerimiz gerilmişti karşılıklı, feci ağlattı beni. Sabahı da elbisemi parçaladı. Ben de onsuz gittim aileme, tabii anlaşıldı bizimkiler tarafından. Biz nofmalde bayramın 2. Günü de onun memleketine gidecektik, uçak biletlerimiz bile alınmıştı. O da bensiz gitti ailesinin yanına ve onlar da anlamış oldu. Dün evime gidip eşyalarımın yarısını aldım. Eteklerimi ve bir elbisemi daha kesip yere atılmış buldum. Çok kırıldım, çok sinirlendim. İçim çıka çıka ağladım. Hem ağladım, hem eşyalarımı topladım. Sonra bizimkiler gelip beni aldılar. Şimdi babaevindeyim. Onunla hiç temasa geçmedim, dün annem aradı onu. Kızdı. Aynı şeyleri söyleyip durmuş. Kızın lafımı dinlese el üstünde tutarım gibisinden. Annem de her zaman dediği gibi benim açık saçık giyinmediğimden bahsetti. Şimdi arkadaşlar, şu aralar forumda çok konu açılıyor boşanma/ aldatma/ayrılma ile ilgili. Bayram çoğumuza uğramamış. Bana güç verecek şeyler yazın. Bilhassa boşanmış arkadaşlardan bekliyorum. Bu arada mesleğim var, çocuğum yok
Eee ohaa artik diyorum..baska kadinlarin orasina burasina bakip bir de ustune esprisini yapan adam karisinin diz kapagini,koltuk altini kapatsin diye kiyameti kopariyor...inan midem bulandi su an yaaaa....sürekli kim kardashianın malum bölgelerinin esprisini yapar.
Biz pıstıgımız için sindirdigi için tamam demiyoruz canım benimde var elimde meslegim devlet memuruyum ama herşey karşılıklı yazmıştım birazda eşlerimizin isteklerine kulak vermek lazım adam ne istiyo ha herşeyi yaptın halamı aynı tamam derim geçimsiz adamla ömür sürmez işim var çocugum yok diyosun ya hani bunlar evet bi bayan için artılar ama zaten sendeki kredisini bitirmiş biri için bu yazdıklarmz boş bence hakkında hayırlısı ne diyimSiz öyle düşünüyor olabilirsiniz, ben sizin gibi eşimin her dediğine tamam diyemiyorum. İlla ki sorguluyorum neden diye. Hep orta yolu bulalım diyoruz ama onun orta yoldan anladığı tamamen onun isteklerine göre hareket etmem. Belki de eşim bendeki kredisini çok önceden bitirmeseydi pısıp tamam diyebilirdim.lakin bakıyorum adama, kabalığına, patavatsızlığına, gerici zihniyetine, beni istediği forma sokmak istemesine, sürekli başkalarıyla kıyaslamasına, hep bir kusur bulma çabasına, şaka da olsa başka kadınlardan bahsetmesine ( sürekli kim kardashianın malum bölgelerinin esprisini yapar. Kaç defa kızdım, küstüm, alınıyorum dedim. Bazen ben de dalgasını geçtim. Olmadı olmadı. ) DAYANAMIYORUM! Üslup çok çok önemli her şeyde. Tutup kıyafetlerimi parçalamakla, kimisini bana sırmadan atmakla kimisini üstümdeyken paralamakla mı beni yola getireceğini sanıyor. Kaldı ki vakti zamanında benim açık olduğum halde gayet muhafazar giyinmemden bahsederdş, kafa yapım zaten muhafazakardır. Onun yaptığı gibi bekarlığımda internet aleminde hiç sürtmedim, tek gecelik ilişkilerim hiç olmadı, bara bile gitmiş insan değilim. Yetiştiğim ortam oysaki bunları yapmama engel değildi. Ama ben kafa olarak tutucuyum bu kınularda. Eşim için ilk erkek arkadaşımdı diyebilirim. Yani beni çok uygun, aklı başında , temiz , oturaklı bulan adam sonradan her şeyime kulp buldu. Benim zihniyetimin ne kadar uç olduğundan dem vurdu. Ahlaksızlığım mı kalmadı , boşanırsam şayet anında duygusal boşluktan kötü yola düşmeyeceğim mi kaldı...
iste maalesef ayrilik esiginde tekrar deneyelim diyince olan oluyo degisen bise olmuyo daha cok kiriliyo insan daha cok yipraniyoEvet, sevgili arkadaşlar. Son üç bayram bana zehir oldu. Konularından hatırlayanlar olur. 2.5 yıllık evlilikte bir kez mahkemeden dönmüştük. Sürekli tartışma, hakaret, aşağılama vardı. En büyük tartışma mevzumuz benim kıyafetlerimdi. Kültür farklılığı, hayata bakış açısı farklılıkları evliliğimizde şiddetli geçimsizlik yaratmıştı. Eşim tarafından sürekli psikolojik şiddet görüyordum. Neyse, yeni duruma gelirsek bayramın ilk günü annemlere bayramlaşmaya gidecektik. Giyindiğim ve daha önceden defalarca üstümde gördüğü elbiseyi, üstümdeyken parçaladı. Sabahtan zaten bir gerginlik vardı aramuzda. Kahvaltıya geç geldi, yarım yamalak yedi. Arefe günü zaten bayağı sinirlerimiz gerilmişti karşılıklı, feci ağlattı beni. Sabahı da elbisemi parçaladı. Ben de onsuz gittim aileme, tabii anlaşıldı bizimkiler tarafından. Biz nofmalde bayramın 2. Günü de onun memleketine gidecektik, uçak biletlerimiz bile alınmıştı. O da bensiz gitti ailesinin yanına ve onlar da anlamış oldu. Dün evime gidip eşyalarımın yarısını aldım. Eteklerimi ve bir elbisemi daha kesip yere atılmış buldum. Çok kırıldım, çok sinirlendim. İçim çıka çıka ağladım. Hem ağladım, hem eşyalarımı topladım. Sonra bizimkiler gelip beni aldılar. Şimdi babaevindeyim. Onunla hiç temasa geçmedim, dün annem aradı onu. Kızdı. Aynı şeyleri söyleyip durmuş. Kızın lafımı dinlese el üstünde tutarım gibisinden. Annem de her zaman dediği gibi benim açık saçık giyinmediğimden bahsetti. Şimdi arkadaşlar, şu aralar forumda çok konu açılıyor boşanma/ aldatma/ayrılma ile ilgili. Bayram çoğumuza uğramamış. Bana güç verecek şeyler yazın. Bilhassa boşanmış arkadaşlardan bekliyorum. Bu arada mesleğim var, çocuğum yok
Ya sevginizi sorgulayın ya da inancınızı..Belki de sorun sizdedir.Evi ve erkeği kadın yürütür şuan huzuru sağlayabılecek tek kişi sizsiniz.Karşınızdakinin tavırlarını ve isteklerini eleştireceğinize bir kere de uygulamayı denemelisiniz. :)
Siz kendinizi ezdirebilirsiniz. Konu sahibi ezdirmiyor.Benim eşimde istemez koltugumun altnın görünmesini falan ama ben kılık kıyafet için huzurumu bozmam bekarken gayet rahat giyiniyodum şuanda o nediyosa onu giyiyorum ikiletmem hiç o da aynı şekilde arkadaşları çagrır bazen akşam bazen izin veririm bazen vermem ne bi surat yaptıgnı bilirim nede tartışma çıkardgını herşey karşılıklı bence
Okudugunu anladıgına eminmisinSiz kendinizi ezdirebilirsiniz. Konu sahibi ezdirmiyor.
Bunun inançla ne ilgisi var ? Neyse kim ne istiyorsa öyle düşünsün. Sizinle aynı fikirdeyimSiz kendinizi ezdirebilirsiniz. Konu sahibi ezdirmiyor.
Maymun gözünü açtı, bugün bir arkadaşımla buluştum ve anlattım tüm yaşadıklarımı. İlk kez duydu benden bunları ve çok şaşırdı. Beni çok mutlu sanıyormuş. Anlattıkça rahatladım, bir kez daha gördüm neler yaşadığımı, neye katlandığımı. Arkadaşım tesettürlüdür ve dediği şey 'sen mi açık giyiniyormuşşsun? 7 yıldır tanıyorum seni, bir başın açık senin 'dedi.insanın önceliği kendisi olmalı. kendi kişiliğiniz karakteriniz kendi benliğiniz... mesleğiniz var aileniz arkanızda düşüneceğiniz bir bbeğiniz yok. neden bu kadar mutsuzluğa katlanıyorsunuz? aramadıklarına göre eşinizin ailesinin d umrunda değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?