2.kez erkek annesi olmak

Aminn insallah canım bende aslında oğlum için çok sevinmiştim birbirlerine arkadaş olurlar diye

Geçmiş olsun canım senin içinde hayırlısı böyleymiş.Insanlar anlasa bunu keşke sağlıklı hayırlı evlat olsunlar insalla h.

İki canavar konusunda haklılar. 3 erkek annesi olarak söylüyorum. Yaşlılıkta gelin değil kızı bakmalı diye düşünen biri olarak sonum ne olur bilemem. Bence bu sebeple iyiliğine söylüyorlardır. Ben sana ara ara evimin toplama öncesi halini mesajlayım da özelden durumun vehametini daha iyi anlarsın. Şaka bir yana çok yorucu olacağı kesin. Ne yaparsan yap ne dersen de o oda asla toplanmiyor. Benim eşkıyalar 8, 6 ve 1.5 yaşında. Evim müstakil. Ne dersek diyelim büyük olan illa odun kırıyor mesela. Söz geciremiyirsun. Geçirmek için dövmek yanlış. Mecbur dediklerine kalıyorsun..

arkadaşlar merhaba.içinizde kız bebeği isteyip çalışma yapan var mı? yumurtlama öncesi ilişki kesmek vs gibi.

Benimde ikinci kızım yolda ilk başta hep oğlum olsun istedim başka bebiş düşünmüyorum. Ama kız diye üzülmedim. Etraftakiler benden çok düşünüp yerime üzüldüler benim kızım erkek değil ama tam bir canavar heralde uzun süre kızlarımın kıyafet elbise kavgasını dinlicem . Babaları çok kıskaç bi sürü amcaları var. Kızlarım için zor bir hayat ama anne olarak onların ger zaman arkasındayım. İyi yetiştirmek vazifem öyle yapmak istiyorum. Gerisi Allah'ın taktiri. Dışardan sesleri duyma hayat bizim için çok güzel :)))

canım kızına hamileyken ne zaman oldu ilişki hatırlıyor musun? benim de 2 oğlum var ve kız istiyoruz çeşitli araştırmalar içerisindeyiz grubumuzdaki arkadaşlarla. deneyimlerini bizimle paylaşır mısın?

Can'ım bol dua bide sık ilişki. İlk evlendiğim zaman oldu kızım sık ilişki günde iki kez falan en az. Çok açık seçik oldu ama .

2 oğlum var benim de . Ve en çok da canimi sıkan yorum ileride kız çocuğu aileye düşkün olur erkekler hele de evlenince anneyi babayı unuturlar. Gelin istemezse daha da kötü olur manasinda bir sürü lâf... Rabbim evlatlarımızı hayırlı etsin. Ben kendi k.valideme öyle davranmadım eşim de aynı şekilde. Ve kendi ailenden uzakta 5 6 yıl eşimin ailesiyle aynı sitede yaşadık...kısacası herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…