• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez erkek annesi olmak

hican87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
73
37
88
37
Hanımlar 2.gebeligim ve ikinci kez oğlum olacak nasipse.cinsiyetin benim için hiç bir önemi yok.Rabbimden hep sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diye diliyorum. 2.cocugumun erkek olacağını duyanların tepkisi çok sinirimi bozuyor.olsunnnn diyenler, tüh diyenler, bir kız doğuramadın diyenler, yandin bir eve 2 canavar diyenler...canım çok sıkıldı tepkilere. O da benim canım ciğerim sanki erkek diye onu kimse sevmeyecek gibi hissediyorum.

Hanımlar 2.gebeligim ve ikinci kez oğlum olacak nasipse.cinsiyetin benim için hiç bir önemi yok.Rabbimden hep sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diye diliyorum. 2.cocugumun erkek olacağını duyanların tepkisi çok sinirimi bozuyor.olsunnnn diyenler, tüh diyenler, bir kız doğuramadın diyenler, yandin bir eve 2 canavar diyenler...canım çok sıkıldı tepkilere. O da benim canım ciğerim sanki erkek diye onu kimse sevmeyecek gibi hissediyorum.
bu insanlar agızlarını hiç hayırlı seyler için açmazlarmı acaba bende gıcık oluyorym Allah sağlıklı dinine milletine hayırlı evlat nasip etsin cnm üzülme sakın takma birşey sorucam ikinci hamileliğindede aynı seylerimi yaşadınn pekii???

ya kızı olanlara da aynı muamele yapılıyor ben dogdugumda 3. kız olarak:) babama moralini bozma ama diye soze baslamıs saygıdeger enistem:) babamda korkmus birsey oldu diye ama sonuc olarak buda kız oldu demis:)) sacmalık iste..tabiki bir erkek bir kız evlat guzeldir ama olmayınca da 2 erkek veya 2 kız ne farkedicek evlat neticede

Hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın. İnsanlar hep der merak etme hiç birşeyden memnun kalmazlar. =) Söylicek eleştircek birşey bulurlar muhakkak. Birbirlerine arkadaş olurlar. Canavarda ne demek hem kız çocuklarıda bi o kadar hareketli şimdi.

Yasadiklarimiz nekadarda benziyor.ayni durumdayim 18 haftalil hamileyim ve gecen hafta oglumun olacagini ogrendim ikinci gebeligim bir oglum var ve bana uzulme allah vermis artik napicaksin diyenler oldu ve bunlar en yakinlarimdi oglum olacagi icin deilde bu laflari duydugum icin okadar uzuldumki hala unutamiyorum.kiz erkek gibi bir takintim yok rabbim ne verirse tobe hasa bizim ne haddimize cinsiyet secmek

İki kızda da aynı şeyi yapıyorlar canım takma kafana :)
Ablamdan 7 sene sonra ben doğduğumda babaannem yine kız diyormuş herkese üzgün üzgün. Sonra en sevdiği torunu ben oldum ama. O yüzden sakın sevilmeyecek gibi bir düşünceye kapılma.
Ama o olsun diyenler insanın gerçekten sinirini bozuyor. Benimki kız ve ilk. Soranlara söylediğimde (özellikle yaşlı teyzelerden) olsun lafını duyuyorum. Hatta bir tanesini de terslemiştim ama sonra boşverdim. Millet delirmiş yahu :))

Hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın. İnsanlar hep der merak etme hiç birşeyden memnun kalmazlar. =) Söylicek eleştircek birşey bulurlar muhakkak. Birbirlerine arkadaş olurlar. Canavarda ne demek hem kız çocuklarıda bi o kadar hareketli şimdi.
Çok haklısın mutlaka eleştirecek birşey buluyorlar. Herşey üzerlerine vazife sanki :)

İki kızın olur bi erkek yapamadın derler. İki oğlun olur bi kızın olamadın derler. İnsanları asla mutlu edemezsin kuzum. Ben ilk geceden hamile kaldım ne acelen vardı diyolar. Arkadaşım bi kaç aydır evli ne zaman hamile kalacaksın diye baskı yapıyor aynı insanlar. Garip bu insanlar

Yasadiklarimiz nekadarda benziyor.ayni durumdayim 18 haftalil hamileyim ve gecen hafta oglumun olacagini ogrendim ikinci gebeligim bir oglum var ve bana uzulme allah vermis artik napicaksin diyenler oldu ve bunlar en yakinlarimdi oglum olacagi icin deilde bu laflari duydugum icin okadar uzuldumki hala unutamiyorum.kiz erkek gibi bir takintim yok rabbim ne verirse tobe hasa bizim ne haddimize cinsiyet secmek
Evet bende en yakınlarımdan duyunca daha bir şok yaşıyorum.en garibi de hamile olduğumu öğrenen kayınvalidem 2 günde bir arardı.cinsiyeti öğrene li bir hafta oldu o günden beri aranıyor.

İki kızın olur bi erkek yapamadın derler. İki oğlun olur bi kızın olamadın derler. İnsanları asla mutlu edemezsin kuzum. Ben ilk geceden hamile kaldım ne acelen vardı diyolar. Arkadaşım bi kaç aydır evli ne zaman hamile kalacaksın diye baskı yapıyor aynı insanlar. Garip bu insanlar
Çok haklisin arkadaşım.gittigim doktora kadar karışıyorlar.hamileligimin ilk zamanları doktor meselesi canımı sıkıyordu.

bu insanlar agızlarını hiç hayırlı seyler için açmazlarmı acaba bende gıcık oluyorym Allah sağlıklı dinine milletine hayırlı evlat nasip etsin cnm üzülme sakın takma birşey sorucam ikinci hamileliğindede aynı seylerimi yaşadınn pekii???
Aşermeden felan bahsediyorsan aynen mide bulantılarım.yedigimi çıkartmalar.cok sevdiğim yemekten tiksinmeler ilk gebeligimle aynı.ancak bu biraz daha hafif.

Çok haklisin arkadaşım.gittigim doktora kadar karışıyorlar.hamileligimin ilk zamanları doktor meselesi canımı sıkıyordu.
Doğurmak üzereyim dediğin karışmaları hala yaşıyorum. Bak en basiti kaynanam iki çocuğunu sezaryan yapmış ama bana nrmal doğur diye baskı yapıyor. Kendi isteğiyle yapmış sezaryan. Ama kendinde bana karışma yetkisi buluyor. Kıyafet alıyorum bebeğime çok almışsın almıyorum çok meraksızsın. Hep laf konuşuyo insnalar

benimde ilk kızım ocakta 2 yaşına girdi 3 ten gün alıyor arrık ikinciye hamişim ama aynı değil kızımda ilk üç ay kustum bunda çok şükür mide bulantı bile tık daha iyi geçiyorrr

Doğurmak üzereyim dediğin karışmaları hala yaşıyorum. Bak en basiti kaynanam iki çocuğunu sezaryan yapmış ama bana nrmal doğur diye baskı yapıyor. Kendi isteğiyle yapmış sezaryan. Ama kendinde bana karışma yetkisi buluyor. Kıyafet alıyorum bebeğime çok almışsın almıyorum çok meraksızsın. Hep laf konuşuyo insnalar
Her kafadan bir ses çıkıyor desene.En iyisi takmamaya çalışmak.yoksa bu hamilelik böyle geçmez.birde çocuğu büyütme aşaması var tabi.onda da herkes çocuk uzmanı kesilir...yandik

Hiiiç takma ben de aynı şeyleri 2.kızım olacağını öğrendiğim günden beri yaşıyorum....gözün aydın diyen bir elin parmaklarını geçmez 3 5 kişi hariç herkes ağız birliği etmiş gibi olsun sağlıklı olsun da....

Kaldı ki ben 2 den fazla düşünmedigim için ilk çocuğumun cinsiyeti ne olursa 2. de o olsun istedim hep...bu kız bi erkek şart sanki

Hiiiç takma ben de aynı şeyleri 2.kızım olacağını öğrendiğim günden beri yaşıyorum....gözün aydın diyen bir elin parmaklarını geçmez 3 5 kişi hariç herkes ağız birliği etmiş gibi olsun sağlıklı olsun da....

Kaldı ki ben 2 den fazla düşünmedigim için ilk çocuğumun cinsiyeti ne olursa 2. de o olsun istedim hep...bu kız bi erkek şart sanki
evet hayırlı olsun demek çok zor sanki.zaten duygusal günler geçiriyoruz millet öyle tepki verdikçe ağlayasım geliyor.Burda dertlesmekte iyi geldi bu arada.

Merhaba canım hiç moralini boma allah önce hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah cinsiyet hiç önemli değil bende hamileyim benimde ikinci oğlum geliyor ben çok mutluyum çünkü oğluma kardeş arkadaş geliyor aynı cinsiyette olan kardeşler genelde daha iyi anlaşıyorlar farkettiğim ve benim eşimde iki erkek kardeşler birbirlerine ve annelerine ailelelerine o kadar düşkünler ki kız evlattan hiçbir farkları yok hergün annelerini ararlar sorarlar inşallah bizim evlatlarımızda öyle olur

Ya be manyak insanlar var bak benim bir kızım var gecen yıl oglum oldu ama 5.ayda klbı durdu allah nasıp etmedı ne acılar cektım ozmn sımdı 2.kızıma hamileyım hiççç de uzulmuyrm basip boyleymıs rabbım evladımı sagsaglım bersın gerısı umrumda degıl senınde olmasın sana oyle dıyenlere sende ben kız cocuk sevmıyrm ıyıkı erkek oldu hep erkek ıstıyordum deyıp agzını kapat canım ben oyle yapıyorum :)

Evet bende en yakınlarımdan duyunca daha bir şok yaşıyorum.en garibi de hamile olduğumu öğrenen kayınvalidem 2 günde bir arardı.cinsiyeti öğrene li bir hafta oldu o günden beri aranıyor.
Bende soylemek istemedim ama kayinvalidemdi soyleyen en cok canimi acitan esimede soylemis ayni kelimeyi oda cok uzulmus ayni swkilde benide aramiyor artik iyimi oldu kotumu bilemedim

Back
X