2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Evet bundan sonra uzulmeycegim soz verdim kendime insAllah cok tesekkur ederim demekki gercekten hayirli degilmis ikiside.. Allah hayirlisini versin cumlemize

Cok cahilmisim gercekten cok pismanim.. Cok haklisiniz. Ama nisanlanmasaydim belki goremeyecektim yuzunu Herseyde bi hayir var diyorlar ya cok dogru soylencek cok sey varda neyse Allah razi olsun insallah ablacim bundan sonra iyice olcucem tarticam oyle olcak insallah

Ayy canim benim bende benzer bise yasamistim 19 yasindaydim gorucu usulu nisanlandim..Hic isinamadik zati 3 ay surdu..Attim nisani icim de hic sizlamadi..Ben 23 yasimda esimle tanistm evlendim cokta mutluyum rabbime bin sükür..O da o kizla dugunlerine 1 hafta kala ayrilmjs davetiyeler dagitilmis falan..Loyalty nin ahini aldm demis..Bende o kim ki ah edim kurtulduma sukrediyorum ne hali varsa gorsun benden uzakta dedim..Sende üzülme taviz verme.Böylelerine anladigi dilden konusacaksin...Ne hali varsa görsün..Rabbimin sevdigi kulsun ki erkenden önune cikardi şükret hakettigini cikarir karsina rabbim sen dua etmeye sabretmeye bak..

Ah ablacim.. Benimde cok canimi yaktilar gerek eski nisanlim gerek suanki... Bende diyebilcek miyim ki senin gibi.. Vicdanim cok rahat inanilmaz rahat.. Allah buyuk.. Rabbim seninde yuvana huzur mutluluk versin insallah ablam..

Ah ablacim.. Benimde cok canimi yaktilar gerek eski nisanlim gerek suanki... Bende diyebilcek miyim ki senin gibi.. Vicdanim cok rahat inanilmaz rahat.. Allah buyuk.. Rabbim seninde yuvana huzur mutluluk versin insallah ablam..
Suan duygusalsin olay yeni ondan böyle düsünüyosun..İcin rahat olacak tabii senin ne gunahin varki..Allah büyük ve bazen ahirete birakmiyo masumun hakkini..Bende cok agladim sevdigimden degil enayi yerine konmaktan bu yasta nisan atti dicekler dedim..Rahmetli anneannem kizdi bana..Biri bisey derse ver cevabini elini öpen alir bekle sen nasibin seni bulur dedi...Bekledim bende hic ummadigin anda cikiyo karsina valla rabbim sanada nasip etsin canim korkma geciyo herseyy..

Allah kurtarmış hayırlısı olmuş hiç üzülme lütfen.

Evlilik= sıkıntı zaten seninki şimdiden göstermiş sıkıntıları. İnan şanslısın.

Bugün evliliğe karşı bakışım o kadar kara ki hatta kapkara başka bir şey yazamadım sana..

Cok haklisiniz ablacim.. Iyiki bitti cok sukur.. Ama benide bitirdiler cok ahimi aldilar.. Benimde malesef inancim kalmadi hani umutsuzluk elbette cok gunah ama bu zamanda kime inanacagimizi sasirdik cok zormus ele karismak cok..

Kiyamam... evet arkadasim ya evlenseydik kucagimizda bebekle donseydik Rabbim.bizi.baska aci ile sinamasin. Bunada sukur.. Ne zaman isyan etsek Allah beterini.veriyor.cunku sen bir keremi nisanlandin arkadasim

Aynen canim nekadar üzülsekde halimize sükür. Nasip degilmis ki olmamis. Ben bir kere nisan attim ve cok kötü bir sekilde ayrildim. Bunun 1i 2si yok aslinda. Birini sevmissin güvenmissin evlenmek istemissin ama olmamis. Bunda bizim bi sucumuz yok. Takilma sende bu konuya fazla. Kendine deger ver, kendin icin birseyler yap. Allah insallah birgün gönlüne göre seni gercekten sevecek biriyle evlilik yapmani nasip eder.

Umudunu kaybetme, Allah var herseyi biliyor görüyor. Herkes ettigini de buluyor merak etme :)

Bende cok koyuldum cok... Eski nisanlisindan olan tum esyalari kabul ettim nisanimda pastayi yaptircak acikcasi pekde durumumuz yoktu benimle ona kadar kavga etti keske o zaman hemen atsaymisim ne diye nisanlandim cok cahilmisim iste simdi iki kez nisani atti.bu kiz gecimsiz dicekler diye ici icimi yedi eve kapadim kendimi kac aydir evdeyim.. Artik diyorlar minel niye cikmiyosun cik gez dolas diye ama iste cikamiyorum isin kotu tarafi arka mahallemizde oturuyorlar ama gormuyo evimiz binalar var onunde gormuyoruz yani birbirjmizj.. Kandirdi resmen beni.. Allah buyuk insallah bende senin gibi derim ablacim..

Aynen oyle hepsi ayni aslinda ama komplekse girdim bu yuzden kendime yediremedim bazi seyleri bende ikisinden kotu bi sekilde ayrildim canim. Ama Allah yarina birakir yanina birakmaz sabredicez dua edicez.. Allah buyuk kimsenin yanina kalmaz cok sukur uzulmicez dik durcaz canim dunya onlarla donmuyo ki.. Insallah Rabbim seninde karsina hakettigin gibi.birini en guzelini.en hayirlisini.cikartsin Insallah

Valla kuzum , ben de yariyolda birakildim.

Insan ister istemez uzuluyor, hayallarin basina yikiliyor cunku. Ama bu adamlar zaten senin icin hayirli degillermis ki, bence uzulme. Ben bu adamlari hic begenmedim.

hiiç canını sıkma ah yerde kalmaz Rabbim ondan çıkarır bunu mutlaka sen kendi yoluna bak ve etraf ne der diyede düşünme illaki çıkar karşına seni hakedecek birisi

Valla kuzum , ben de yariyolda birakildim.

Insan ister istemez uzuluyor, hayallarin basina yikiliyor cunku. Ama bu adamlar zaten senin icin hayirli degillermis ki, bence uzulme. Ben bu adamlari hic begenmedim.
Adam kelimesi.bile yakismiyor onlara ablacim Allah razi olsun evet sadece kendime uzuldum sevdigime degil..

hiiç canını sıkma ah yerde kalmaz Rabbim ondan çıkarır bunu mutlaka sen kendi yoluna bak ve etraf ne der diyede düşünme illaki çıkar karşına seni hakedecek birisi
Insallah Allah razi olsun ablacim bana dua edermisin ismimi belki veremem burda ama Allah biliyor ya o yeter.. Bundan sonra oyle yapicam her uzuldugumdede seni hatirlicam iyiki varsiniz

Bende şuan nişanlıyım 4 ay var düğünüme Allah yaşatmasın. kendimi senin yerine koyuyuorumda gerçekten çok zor. ama inan evlenince ayrılmak daha zor olacak. dua et. belki ilerde çok çok daha iyi birisi eşin olacak

anladıgım kadarıyla ıkı nısanın da gorucu usulu olmus gıdene dur demıycen sevdugun adamı da kendın bulucan aşık olup evlılık yapıcan sımdı zor canın yanıyo ama aşık olmadan evlenme tanımadıgın bırıyle de gorucu usulu nısan felan yapma

Ne guzel.masallah subhanallah.korkma insallah canim hayirlisiyla telli duvakli evinden cikarsin insallah.. Amin insallah bana dua edersen cok sevinirim Allah razi olsun kimseye yasatmasin cok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…