• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

O ilk aşk heyecanları kalp çarpıntıları zamanla yerini dinginliğe ve huzura bırakıyor ilişkide belkide monotonluk diyelim
Kötü bi dönemde de bu ilk okul arkadaşı çıkmış karşına tabi daha yeni ve heyecanlı ,insanız sıkılırız ve daha eğlenceli bir şey gördüğümüzde aklımız ona kayar.Bu da onun gibi olmuş ilişkin artık normal seyrinde devam ederken karşına ilk heyecanları sana hatırlatan biri çıkmış ve aklın ona kaymış

İyi düşün eğer yanında huzur bulduğun adamı ufak bi heyecan için terk edeceksen o heyecanda yerini sakinliğe bırakacak işte o zaman şu anki erkek arkadaşını arar mısın aramaz mısın iyi düşün iyi karar ver

iki ucu b..lu değnek.
Başıma hıç gelmedı, umarım gelmez
ama kendımı sızın yerınıze koyuyorum da, ben olsam ılkokul aşığımı unuturum, önüme bakarım
hatamı telafı etmeye çalışırım
unutmaya çalışırım
ama ne olursa olsun devam etmem bu oyuna

O ilk aşk heyecanları kalp çarpıntıları zamanla yerini dinginliğe ve huzura bırakıyor ilişkide belkide monotonluk diyelim
Kötü bi dönemde de bu ilk okul arkadaşı çıkmış karşına tabi daha yeni ve heyecanlı ,insanız sıkılırız ve daha eğlenceli bir şey gördüğümüzde aklımız ona kayar.Bu da onun gibi olmuş ilişkin artık normal seyrinde devam ederken karşına ilk heyecanları sana hatırlatan biri çıkmış ve aklın ona kaymış

İyi düşün eğer yanında huzur bulduğun adamı ufak bi heyecan için terk edeceksen o heyecanda yerini sakinliğe bırakacak işte o zaman şu anki erkek arkadaşını arar mısın aramaz mısın iyi düşün iyi karar ver

Resmen dusucelerimi doktun yani, diyorum ki bi heyecan icin deger mi bunca yillik sevgilini birakmaya? Ayni evli erkeklerin yaptigi gibi bu yaptigim

Ama ben sevgilime hata ediyorum, onun arkasindan is ceviriyorum..

Ona karsi cok durustum her seyi acik acik soyluyorum bak diyorum ben ayni anda ikinizle de konusuyorum bu normal mi diyorum. O da bana hak veriyor o da caresiz hissediyormus

Bu çok kötü
tut kı şuan kı sevgılınden ayrıldın bu ılkokulda sevdığım adamla berabersın
Bu adam aylar yıllar sonra demez mı sana
Dısıkartal zamanında hem benımle hem o zamankı sevgılınle konuşuyordun şımdı yapmayacağın ne malum dıye
Hıç bır zaman sana tam olarak güveneceğıne ınanmıyorum

hem yaptığın normal felan da değıl, bu adam senı kendıne getırmesı gerekırken bırde çaresızım bılmıyorum mu dıyor?

Son düzenleme:
iki ucu b..lu değnek.
Başıma hıç gelmedı, umarım gelmez
ama kendımı sızın yerınıze koyuyorum da, ben olsam ılkokul aşığımı unuturum, önüme bakarım
hatamı telafı etmeye çalışırım
unutmaya çalışırım
ama ne olursa olsun devam etmem bu oyuna

Haklisiniz.. İlkokul arkadasimi unutmak icin numarasini sildim, faceden sildim, msnden sildim, tum ortak arkadaslarimizin da facesini numarasini sildim

Ama noldu?

Ben o cocugu yine geri buldum. Askerde ya. Askeri sube numarasini buldum.

Ben naptim biliyo musunuz? Askeri subeyi aradim. Telefonu direkt o acti. Hissettim dedi arayacagini, telefon basinda bekliyordum dedi..

Bu sirada ne oldu? Sevgilim msj atti! "Askm napiyosun neden beni hic arayip sormuyorsun?" Dedi. Sonra da "ara beni melegim"
Dedi..

Of ben seytanin disi versiyonuyum..

Bu olan cok kotu oldu cok :(

Bu çok kötü
tut kı şuan kı sevgılınden ayrıldın bu ılkokulda sevdığım adamla berabersın
Bu adam aylar yıllar sonra demez mı sana
Dısıkartal zamanında hem benımle hem o zamankı sevgılınle konuşuyordun şımdı yapmayacağın ne malum dıye
Hıç bır zaman sana tam olarak güveneceğıne ınanmıyorum

hem yaptığın normal felan da değıl, bu adam senı kendıne getırmesı gerekırken bırde çaresızım bılmıyorum mu dıyor?

Aynisini ben de ona dedim. Bak sevgilim varken senle konusuyorum yarin obur gun aynisini sana da yaparim diyorum beni melek belledin ama ben melek degilim diyorum

Sesini cikarmiyor

Haklisiniz.. İlkokul arkadasimi unutmak icin numarasini sildim, faceden sildim, msnden sildim, tum ortak arkadaslarimizin da facesini numarasini sildim

Ama noldu?

Ben o cocugu yine geri buldum. Askerde ya. Askeri sube numarasini buldum.

bak sana açık konuşacağım
zamanında ben çok aşıktım ama aldatıldım
hemde senın erkek arkadaşına yaptığın gıbı. benım o zaman kı erkek arkadaşım benı 16 senelık dostumla aldattı
ıkımızı ıdare etmeye çalıştı onunla yattı kalktı...
ne kadar senı anlamaya çalışsamda anlayamıyorum eskı günler aklıma geldı yıne

Sana yapılsın ıster mıydın?
Sana çektığım acıları anlatsam, üstünden 5 sene geçmesıne rağmen unutamadığımı, hala ıçımın sızladığını anlatsam
aldatılmak çok kötü bırşey umarım hıç bır zaman yaşamazsın
Hem aldatmak ılla yatakta olması gereken bırşey değıl, senın yaptığın da aldatmak, kötü bı nıyetın olmasa bıle

Sana yapılmasını ıstemedığın hıç bırşeyı karşında kı ınsana yapma

Ben naptim biliyo musunuz? Askeri subeyi aradim. Telefonu direkt o acti. Hissettim dedi arayacagini, telefon basinda bekliyordum dedi..

Bu sirada ne oldu? Sevgilim msj atti! "Askm napiyosun neden beni hic arayip sormuyorsun?" Dedi. Sonra da "ara beni melegim"
Dedi..

Of ben seytanin disi versiyonuyum..

Bu olan cok kotu oldu cok :(

bunlar şımdı mı oldu

hemde senın erkek arkadaşına yaptığın gıbı. benım o zaman kı erkek arkadaşım benı 16 senelık dostumla aldattı

Sana çektığım acıları anlatsam, üstünden 5 sene geçmesıne rağmen unutamadığımı, hala ıçımın sızladığını anlatsam
Hem aldatmak ılla yatakta olması gereken bırşey değıl, senın yaptığın da aldatmak, kötü bı nıyetın olmasa bıle

Aynidini bana yapsa burnundan getirirdim iste ben boyle bencilim

Haklisin hem de cok. Aldatmak ille yatmakla olmaz ki. Benim yaptigim daha kotu hatta

Aynidini bana yapsa burnundan getirirdim iste ben boyle bencilim

Haklisin hem de cok. Aldatmak ille yatmakla olmaz ki. Benim yaptigim daha kotu hatta

Evet yaptığın çok kötü bırşey.
Umarım en kısa zamanda sonlandırırsın bu oyununu, çok kötü hasar bırakıyor kendımden bılıyorum
Sana yapılmasını ıstemıyorsan sende yapmayacaksın,bu kadar basıt.
haa yapıyorsanda bırgün sende yaşayacaksın bu duyguyu bunu unutma.

Belkı kızıyorsundur bana ama doğruyu söylüyorum, aslında daha farklı şeyler söylerdım ama olsun

arkadaşım haklı...

sen ikisi de hayatında olsun istiyorsun ama böyle bir dünya yok...

sevgilinle açık açık konuş. hata üstüne hata yapıyorsun. o ilkokul arkadaşınla da hala görüştüğün belli.kınadığım için değil, insan olanın başına her şey gelir ama yazık... ikisiyle de olmaz. emin ol. ilkiyle devam etsen başını yastığa rahat koyamayacaksın ve ileride başkasına tutulmayacağın belli değil. ikinciyle devam etsen hem ilki için çok ağır hem de 5 yıl sonra onun da modası heyecanı geçecek....

ikisini de çıkar hayatından. ama her şeyi anlatarak. kendine zaman ver. unutma ACISA DA ÖLDÜRMEZ..

kafan yeteince rahatladığında, adam akıllı düşün. ikisi de hayatında aktifken hiç bir şey düşünemez doğru karar veremezsin

Evet yaptığın çok kötü bırşey.
Umarım en kısa zamanda sonlandırırsın bu oyununu, çok kötü hasar bırakıyor kendımden bılıyorum
Sana yapılmasını ıstemıyorsan sende yapmayacaksın,bu kadar basıt.
haa yapıyorsanda bırgün sende yaşayacaksın bu duyguyu bunu unutma.

Belkı kızıyorsundur bana ama doğruyu söylüyorum, aslında daha farklı şeyler söylerdım ama olsun

Sana nasil kizayim sen haklisin.. Ben napsam? Yani ilkokul arkadasimla irtibati kessem bile bi kere sevgilime boyle bir yanlis yaptim.. Pek vicdanli bi insan sayilmam ama

İtiraf edip ondan ayrilmali miyim?

Arkadaslar aslında subeyi aramamın bir sebebi vardı.. Ona dedim ki seni faceden bulamıyorum beni bi ekler misin.. Ekledi

Benim amacım fotolarına bakıp bir şey hissedip hissetmeyeceğimi ölçmekti

Sonuç: Fotolara bakıp duruyorum hiç bir şey hissetmedim yahu

Hatta beğenmedim fotoları yakışıklı bulmadım

Sana nasil kizayim sen haklisin.. Ben napsam? Yani ilkokul arkadasimla irtibati kessem bile bi kere sevgilime boyle bir yanlis yaptim.. Pek vicdanli bi insan sayilmam ama

İtiraf edip ondan ayrilmali miyim?

Önünde 2 seçenek var

1.sevgılınle yoluna devam etmek ve ona hıç bırşey anlatmamak,
ılla anlatmak ıstıyorum dersen sonuçlarına katlanabılır mısın ıyı düşün?
Ben öğrendığımde ılk olarak erkek arkadaşımın burnunu kırmıştım, arkadaşımıda cümle aleme rezıl ettım
babasından sokağın ortasında meydan dayağı yedı.

ve 2. seçenek: ılkokul da aşık olduğun adamla beraber olmak.
Bence sen ona aşık bıle değılsın, hoş erkek arkadaşına da değılsınde neyse.
Sadece bı tutku, yenı bır heycan okadar
bır kaç ay sonra ondan da sıkılacaksın, olmadı en geç dedığım gıbı bır kaç ay/yıl sonra bu adam senın yüzüne vuracak yaptıklarını
sevgılın varken benımle konuştun,ıkımızıde oyaladın, şımdı aynısını bana yapmayacağın ne malum dıyecek..

Senın yerınde olsam aslında ıkısınıde çıkarırım aklımdan,
ama anladığım kadarı ıle sen okadar güçlü değılsın, ya o ya o dıyorsun
ozaman sevgılını seçmelısın..

Arkadaslar ya ciddi ciddi fotolara baktım baktım hiç etkilenme durumu olmadı bana çok yabancı geldi

Ulen cocugu arayarak bosu bosuna da ümitlendirdim iyi mi?

Askere gittiğinden beri hiç konuşmamıştık ben 10 ayda onu kafamda büyütmüşüm galiba

Ya hiç bi elektrik alamadım ya boşu boşuna neler yaptım ben ya :47:

Hatta fotoları gördükten sonra o beni aradı baktın mı diye baktım dedim sonra kapatmam gerek dedim kapattım

Şaşırdı birden niye böyle yaptın diye

Yazının sonunda kötü bir insan olduğunu yazmışsın..evet kötü bir insansın..bunların yanına kalacağını sanmıyorum..

Son düzenleme:
Back
X