- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
(1 yil once) Psikologa giden aklima benim yaa ne guzel ondan once takintiliydim sevgilime asla ayrilamam asla ondan vazgecemem diyodum
Simdi noldum
Simdi noldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eheh tam sana bir sey daha sormak istiyorum. Simdi ben bugun salak salak askerlik subesini aradim
(İlk basta o msj atti izinde oldugu icin sonra izinden dondu ben de aksama dogru askerlik subesini aradim)
Neyse dedim askerlik fotolarina bakacam faceden ekle dedim. Baktim ve etkilenmedim.
Bunu ona soyleyemedim bi bahaneyle telefonu kapattim
Mutlaka bidahaki izninde beni tekrar arayacak ya bosu bosuna umit verdim bugun ona
Bana beddua edecek diye korkuyorum ne yapsam?
Aranızda doğru düzgün bir şey yaşanmamış ki zaten.
Açık bir dille sevgilini sevdiğini, bir daha seni aramamasını söyle.
Onu sil at kafandan.
Hem bu durumdan sevgilinin de haberi yok ona da haksızlık etme.
Aynı şeyi o sana yapsaydı ve sen öğrenseydin ne olacağını bir düşün...
Onunla tekrar konusayim, ben seni arasam bile bana kanma diyim, bak ben seni ariyom ariyom sonra pasa pasa geri sevgilime donuyom diyim
Cunku bi onceki sefer o kadar artislik yaptim ben sevgilimi cok seviyom diye
Bugun de salak salak izni bitince cocugu aradim, ayrildik o yuzden onu aradim zannetmistir
Yok yok. Biz bazen erkeklere o kadar laf söylüyoruz da. Seni görünce... Çoğu fos kalır yani..
Anlamadim ya ne demek istedigini
PEs diyorum sadece :)
Sevgilime dedim ki, askimizi tazeleyelim. Tamam dedi.
2-3 msj atti simdi 20 dk oldu msj yokguyaaa bir sey konusuyoruz
Ben napayim ben napayimm askimizi tazelemek istiyorum
Ayri sehirlerdeyiz gorusme imkanimiz yok
ne yap biliyomusun??? Sadık olmayı öğren. Beceremiyomusun?? O zaman pes et üzülmeyi öğren... Ya da dürüst olmayı dene. Ya düşüncelerindne sıyrıl bir an önce. Ya da dürüst olup bu yaşadıklarını 1. dediğin insana anlat. Konunun başlığı bile kafanın 2. de olduğunu apaçık belli ediyor.
Konu sahibini görünce çok şaşırdım
Sen şu nakliyeci gelin adayı değil miydin
Evet evet osun..
Aklın karma karışık
O söz ne kadar doğru bilemem ama bence şu an ikisini de seçme
Başını ellerinin arasına koy ve düşün
Bu ilk okul arkadaşında bana samimi gelmedi, nasıl yıllardır seni seviyomuş ta evlenmek istiyomuş ta arayıp bulmamış seni ?
Bence sen 4,5 yıllık ilişkideki monotonluktan sıkıldın, ilkokul arkadaşın heyecan kattı . Sevdiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun
Çok iyi düşün, öyle hareket et
bence sen ne 1. nede 2.seviyon sadece kendini seviyon 2cidende bıkacaksın, yeni aşklara meyinlisin , monotonlaşınca sen yoksun , duygusal kaos senin ki , bence evlenme, oruç tut ,kendini bul ,ne bu oyuncak mı? skıldım atayım, hareketleri
öncelikle tabiki sizin hayatınız nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın ama 4 yıllık ilişkiden sonra 10 aylık birine tercih edilmek cok acı bi durum sevgiliniz acısından yıkım olur gb geliyor ama kandırılmasından daha iyidir sanırım .