• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

Gece rüyamda hep sevgilimi gördüm.. Sarılıyoruz filan.. Herifimi özlemisim de haberim yok galiba..

Rüyamda onunla olmak istiyordum (işte anlarsınız ya)

Bilinçaltımda sevgilim var demek ki?

Gece çılgınlar gibi kavga etmemize rağmen ben sevgilimi istiyorum kızlar

Ona eskisi gibi aşık olmak, çılgınlar gibi aşık olmak istiyorum

Onun aşkından ölüp bitmek istiyorum

Ahahahaha çok güldüm hem de çooookkk Allah iyiliğini versin yaw evet o benimmm

Hafızam kuvvetlidir ayıptır söylemesi :1: sne bizim geyik topikine gelmiştin :3:
Servis çekmekten bunalmışsındır belki
Bence sevgi filan yok ilkokul arkadaşına, sadece heyecan sanırım
4,5 yılda illa monotonluk olmuştur ama buna alışman lazım evlilikte daha ne monotonluklar olacak :1:
Yanlış bişey olduğunu söylememe gerek bile yok, sen biliyorsun zaten
İlkokul arkadaşına selam bile verme, iletişime geçme. Ne kadar muhatap olursan o kadar aklını kurcalar

Hafızam kuvvetlidir ayıptır söylemesi :1: sne bizim geyik topikine gelmiştin :3:
Servis çekmekten bunalmışsındır belki
Bence sevgi filan yok ilkokul arkadaşına, sadece heyecan sanırım
4,5 yılda illa monotonluk olmuştur ama buna alışman lazım evlilikte daha ne monotonluklar olacak :1:
Yanlış bişey olduğunu söylememe gerek bile yok, sen biliyorsun zaten
İlkokul arkadaşına selam bile verme, iletişime geçme. Ne kadar muhatap olursan o kadar aklını kurcalar

Eveet sizin topiğe gelmistim :)

Tamam canım çok sağol doğru söylüyosun

2. yi daha tanımıyorsun ki birşey hissedesin sadece uzun süreli bi ilişkide olduğun için monotonlaşan duygular var ortada

2. i görünce farklı bir heyecan kattı sana geçici bir duygu bence, belki 2. yi seçsem bi süre sonra ben bu adam için mi onu bıraktım diyceksin ,

umarım eski duygularınızı tekrar alevlendirebilirsiniz ama bence zor gibi 2. seçmen mantıklı demiyorum ama bu saatten sonra ilkiylede istediğin duygularını yaşayamıyacaksın gibime geliyo çünkü bi kere büyüsü bozuldu, umarım haksız çıkarım, mutluluklar

canım bence sen hayatında heyecan arıyorsun bana da aynı sekılde oldu ama ben gorusmedım 2. kısı ile. bazen haytımızdakı ınsanla sorunlar yasadagımızda boyle arada kalmalar yasayabılıyoruz. ama eger o ılk okul askını secersen bence mutlulugun 1 bılemedın en fazla 2 ay surer. cunku öbür kişiyle iyi bır beraberlıgın olmasaydı 4.5 yıl gecıremezdın. insanlar her zaman elınde olmayanı özler. bekarken eskı sevgılısını, beraberkende yalnız olmayı. ama bence suan senın 2. kısıye neler hıssettıgını ıyıce dusunmen lazım

Ne diyim ki ... Kimisi , kendini seveni zor bulurken, kimisi bulur da değerini bilemez...

iki arada kalma uzun ilişkilerin hepsinde var hemde hepsinde ya kadın ya erkekte sakın iş güç olmadan uzun ilişki yaşamayın bakın bu konuda okadar çok mesele biliyorumki sakın olmuyor içine pislik giriyor iş güç yaş oturunca gidin aşık olun evlenin genç yaşlardaki aşklarda geçici 25 yaşında aşık olduğunuz adamla 19 yaşında aşık olduğunuz adam bir mi kim okursa burdan tavsiyem 19 yaşında falansanız bi ilişkiye başlıyosanız bilinki şuan aşkınızdanda ölseniz ya siz ya karşı taraf pes diyecek evlensenizde monotonluk mecburiyet olacak akıllı olun anneleriniz bişey diyosa bildiği var

4,5 yıl oldu kopamam diye diye sürdürürsen 5 yıl da olur 10 yıl da.
Bir an önce ilişkini bitirmen gerek bence.:31:
Bu ilk başta senin kendine saygısızlığın, yakıştırma kendini bu konuma.

evlilik icin su an bir acelem yok zaten ben de dusundum ikisiyle de irtibatimi kesmeyi ama olmadi yapamadim

ikisiyle de irtibarını kesmediğin müddetçe erkek arkadaşına hayatı zindan ederken kendine de zulmetmeye devam edip ilkokul arkadaşına daha çok bağlanacaksın. en zoru ama en doğrusu herkesten kendin için uzaklaşmak. zaten o zaman doğru gelip seni bulacak arkadaşım..

Son durumumu haber vermek istedim

Burada bir çok kişi 2.nin aslında gelip geçici bir heves olduğunu söyledi ben de bu söze uydum şu an pişman değilim

İlkokul arkadaşımı bir daha asla aramadım zaten ona karşı bir şey hissetmediğimi anlamıştım, duygusal boşlukta olduğum için yanılmışım

Şimdi sevgilime karşı eskisi gibi duygular besliyorum, sürekli telefonumdan fotoğrafına bakıyorum, onu sürekli görmek istiyorum, her gün 5 dk bile olsa onu görmek istiyorum, onu özlüyorum :69::69:

İki lafımdan biri sevgilimin adı oldu tekrardan :69:

Ona da bir takım itiraflarda bulundum özür diledim, biraz bana da hak verdi, biraz da kızdı ama çok da büyütmedi :69:
Benim sorumsuz adam da sorumluluklar almaya başladı kendine çeki düzen verdi kendine bakmaya başladı, daha yakışıklı bir herif oldu

Herifimi seviyorum :69:

Back
X