2 kişi arasında kalmak

Neyse ki bunun farkındasınız. O zaman bu gecici birsey umarım. Gecmişi düşünmeyin cidden sizin sorumlulugunuzda olan birsey yok. Görüşmeyi de kesin derim ben. Ne gerek var ki karsı taraf da saglıklı düşünemiyor ve bence ruhu da biraz hasta olanilir. (madde kullanıyor en azından bazı sorunları vardır Die düşünüyorum) siz gittiniz kendinizce görevinizi yaptınız. Bu kadarı yeter de artar bile...

O verdiğim akılları 3 hafta öncesine kadar mükemmel şekilde uygulardım. Ama gerek son yaşananlar gerek sevgilimle tartışmalarım kafamın karışmasına sebep oldu. İki kişi arasında kalmam çok saçma,ne istediğimi biliyorum ama şuan bu durumdan nasıl sıyrılacağımı bilmiyorum. Adam bana mektup yaz diyor müsait olunca yazacağım diyorum ama yazacaksın diyor. Ne bileyim,ürktüm biraz.

Allahim bu ne arabeskliktir yahuu dizi cikar burdan.
Kiyaslama yapmaniz bile hata. Ben sevgilinizin yerinde olsam kacardim bu ortamdan.
Ahahaha yok kaçmıyor çok şükür o aklı selim bir insan,bana anlatmaya çalışıyor doğruyu. Bugün olanları da anlatınca al işte uyuyan adamı uyandırdın şimdi izle tantanayı diyor,bugünki olaylara o da kızdı haklı olarak.

Aynen öyle,bence yeter bu kadarı. Umarım dediğiniz gibi geçici olur bu duygu durumum,ani bir kafa karışıklığı bir akıl büzüşmesi falan yaşıyordum,geçecektir inşallah.

Önceki konunda bunu sormuştun sanırım ve sana söylenenleri görüyorum ki kale almamis ve gitmişsin madem uygulamayacaksin neden fikir alma geregi duyuyorsun...
Erkek arkadaşınada sasirmamak elde değil gitmene izin verip sonrasinda olacakları dile getirip üzülüyor... Yine dinlemeyeceksin ama irtibatı tamamen kes telefonunu bile değiş erkek arkadaşınla yoluna devam et...

Allahım neden kızlarımız böyle oluyor ya Rabbimmmm
Malesef Türk kızlarımızda döven manyak psikopat erkeğe yaklaşma eğilimi var annesini babasını döven senin ağzından dişlerini söker. İçip içip geceleri dayak atar sabahları yanında ağlar bunu sana ben mi yaptım diye.. hayatını zindan eder ömrünü çalar aklını başına al kızım ne demeye gidiyorsun ceza evine senin bu yaptığın şöyle demek gibi “peşimden koşmaya devam et” aynı böyle umut veriyorsun
Ayrıca şimdi ki sevgilinin mertliğini ayakta alkışlamak istiyorum ki medenice seni teskin etmiş bunu erkeklerin 99% u kaldıramaz ne demek eski sevgiliyi ziyarete gitmek ki ben erkek olsam direkt ayrılırdım kadın olarakta sevgilim bana bunu yaptığı an yine ayrılırdım. “Hayırsızım ben sana çok çektiririm ömrünü soldururum geçti güzel yıllarım diye ağlarsın “ diye basbas bağıran adam merhamet neden canım benim?? Bu katiller sapıklar tecavüzcüler hep böyle ruhu bozuk kişiler işte seni takıntı yapmasına izin verme kendini heder etme. 2 kişi arasında kalman bile tuhaf demekki ikisini de sevmiyosun yeterince yoksa böyle bir seçenek çıkmazdı ben aşk olduğuna insnmıyorum o saykoya aşık olsaydın sevgili yapmazdın sevgiline aşık olsaydın o saykoyu zşyaret edip telefonla konuşmazdın
Sen Akıllı bir Türk kadınısın kendine yazık etme...

Uygulamaya çalıştım aslında. 2 gün sabredebildim. Sonra erkek arkadaşım konuyu açtı,git gör ve tamamen konuyu kapat dedi,tamam dedim ve gittim tabi olanlar oldu. En iyisi öyle yapmak yoksa bu işin sonu iyi değil.

Ama bir kiyaslama icine sojulduğundan haberi var mi? Yani bilemedim kirici bir sey bence.

İli kişi arasında kalmanız bile gereksiz bence.
Sevgilinizi sevmiyorsunuz artık, ondan ayrılın.
İçerdekiyle de bağlarınızı kopardın. Çünkü asla iflah olmayacak.
İmkanınız olsa şehir değiştirin. O derece yani

Ahh canım benim,yorumun için teşekkür ederim.
Böyle bir erkeğe aşık değilim zaten bugünki durumundan sonra aklım başıma geldi,beni bir silkeleyin diye konu açtım burada. Kendime yazık etmek istemiyorum,başımı belaya sokmak istemiyorum ne diye "ama benim yüzümden girdi ühü ühü" diye ağladığımı da bilmiyorum sanırım kendimce bir vicdan yaptım,erkek arkadaşımda kırmayıp git dedi,ikimizde bilmiyorduk karşılaşacağımız şeyi. Hakkımızda hayırlısı olsun,mantıklı olan numarayı değiştirmel başıma bela almamak,zaten okuduğum okulu kaldığım yeri bilmiyor hiiç bukaşmayıp susup oturmak en mantıklısı.

Bu yıl sonu sınavla başka üniversiteye geçiş yapacağım. İstanbul tercihlerim arasında bile dehil. Herkesten hepsinden uzak olmayı,kendimi dinlemeyi istiyorum.

Şurada aklı başında diye kodladığım nadir kadınlardan biriydin ama sen ya. Oldu mu şimdi bu? Bu nasıl konu, neresinden tutsam elimde kaldı.

Canına mı susadın?

Şurada aklı başında diye kodladığım nadir kadınlardan biriydin ama sen ya. Oldu mu şimdi bu? Bu nasıl konu, neresinden tutsam elimde kaldı.

Canına mı susadın?
Hala aklım başımda kuzucum. 2-3 haftalık bir akıl büzüşmesi yaşıyorum geçecek inşallah. Buraya kendine gel sen unexpected'sın demeniz için konu açtım buraya,silkeleyin beni.
Bu arada sende benim canımsın,feministimsin,bil istedim.

Ooohhhh ne güzel kaldığın yeri okuduğun okulu bilmiyor süperrr sana ulaşamaz numaranı değiştir çabucacık ve bir daha muhattap olma senin vicdan azabı yazacağın bir konu yok anası babasından girmiş ama seni döndürmek için nabza göre şerbet veriyo uzak dur bitanem bazen böyle akıl karışmaları duygu karmaşaları olabilir çok dinleme kendini geleceği düşünerek ileride ne olmak kim olmak nasıl bir hayat yaşamak istediğini düşünerek kararlarını ver yada düşüncelerini at

Erkek arkadaşınız çok haklı.
O hayatınızdayken başınıza açtığınız her iş onun da başına açılmış olur. Bir daha arayıp sormayın. Umarım adresinizi ve iş yerinizi bilmiyordur. Telefon numaranızı da değiştirin. Anlamadığım şey telekonferans konuşması yaptıysanız telefon numaranız da onlar da olmalı. Neden hala var? Böyle birinden kurtulmak için insanlar yer değiştiriyor sizce numaranızı değiştirmeyi tercih etmemişsiniz bile. Ha yeni verdiyseniz çok çok yanlış yapmışsınız.

Git kafanı buzlu suya falan sok, amuda falan kalk kan gitsin beynine. Kendine gel sen unexpectedsin

Estağfurullah kendine getirmek değil tabiki .Ama bende burada yorumlardan çok fayda gördüm :)
Valla erkek arkadaşın kendi konuyu açıp git gör konuyu kapat diyorsa sürekli bu adamı konusuyosun sanırım ve kendi düşüncemi söyleyeyim kolay kolay bir erkek git eski sevgilini gör filan demez .Adamla aranızdaki muhabbet te değişik.Adam erkek arkadaş değil de ,normal bir arkadaşınız gibi tavırlar sergiliyor.Acik söyleyeyim öyle maco,kıskanç tiplerib,tavırları hiç sevmem ama eşim böyle bir konuyu sürekli anlatsa direk defederim açık söyleyeyim .O kadar sklindaysa onun yanına gönderirim çocuğum olmasına rağmen yaparım .
Bence telefon numaranızı ,imkânınız varsa evinuzi filan değiştirin ve ikisini de bırakın.Susnki de normal bir dostunuz gibi ah ne yapacağız şimdi modunda

QUOTE="-Unexpected-, post: 59463970, member: 917755"]
Hayır yok şuan,olmasını da istemiyorum
[/QUOTE]
Hakkinizda hayirlisi. Ama o anlattiginiz sahis icin hayatinizi mahfetmeyin, dikkatli olun derim.

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Bu üniversite sınavında kaldığım ilimi de değiştiriyorum,kendisi yakında çıkıyor ama kaldığım yeri bilmiyor,eğer ulaşmaya çalışırsa sosyal medya hesaplarımı da kapatacağım,bu numaramı da sileceğim. İnşallah tamamen çıkarabilirim hayatımdan. Kalbinin ekmeğini ye,ne kadar güzel yazmışsın,teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…