- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Neyse ki bunun farkındasınız. O zaman bu gecici birsey umarım. Gecmişi düşünmeyin cidden sizin sorumlulugunuzda olan birsey yok. Görüşmeyi de kesin derim ben. Ne gerek var ki karsı taraf da saglıklı düşünemiyor ve bence ruhu da biraz hasta olanilir. (madde kullanıyor en azından bazı sorunları vardır Die düşünüyorum) siz gittiniz kendinizce görevinizi yaptınız. Bu kadarı yeter de artar bile...Onu çok seviyorum,sanırım bu aralar biraz umursamaz olduğu için böyleyim. Kendime uğraşacak şeyler arıyorum ya da vicdan yaptığımı sanıyorum. Görünce biter dedim,o daha fazlasını istiyor. Tabiki şiddete uyuşturucuya sigaraya karşıyım,bunları asla kabul edemem. Bir nevi akıl tutulması yaşıyorum sanırım sağlıklı düşünemiyorum
O verdiğim akılları 3 hafta öncesine kadar mükemmel şekilde uygulardım. Ama gerek son yaşananlar gerek sevgilimle tartışmalarım kafamın karışmasına sebep oldu. İki kişi arasında kalmam çok saçma,ne istediğimi biliyorum ama şuan bu durumdan nasıl sıyrılacağımı bilmiyorum. Adam bana mektup yaz diyor müsait olunca yazacağım diyorum ama yazacaksın diyor. Ne bileyim,ürktüm biraz.Etek giyme,arabaya bin falan diyecek kadar kıskanç birinin 5 çocukla bile kabul ederim demesine inanmadınız değil mi?
Bdv de çok aklı başında yorumlar yapıyorsunuz. Yazdıklarınızı uygulayın ve bu psikopattan uzak durun.
Ayrıca zaten sevgiliniz varken nasıl iki şık arasında kaldınız anlayamadım?
AhahahaAllahim bu ne arabeskliktir yahuu dizi cikar burdan.
Kiyaslama yapmaniz bile hata. Ben sevgilinizin yerinde olsam kacardim bu ortamdan.
Aynen öyle,bence yeter bu kadarı. Umarım dediğiniz gibi geçici olur bu duygu durumum,ani bir kafa karışıklığı bir akıl büzüşmesi falan yaşıyordum,geçecektir inşallah.Neyse ki bunun farkındasınız. O zaman bu gecici birsey umarım. Gecmişi düşünmeyin cidden sizin sorumlulugunuzda olan birsey yok. Görüşmeyi de kesin derim ben. Ne gerek var ki karsı taraf da saglıklı düşünemiyor ve bence ruhu da biraz hasta olanilir. (madde kullanıyor en azından bazı sorunları vardır Die düşünüyorum) siz gittiniz kendinizce görevinizi yaptınız. Bu kadarı yeter de artar bile...
Allahım neden kızlarımız böyle oluyor ya RabbimmmmDerdim seçim yapmak aslında
Yaklaşık 10 yıldır tanıdığım bir adam var,6 yılı sevgilim'si olarak geçen fakat ayrı kaldığımız 4 yıldan bu yana hiçbir zaman vazgeçmeyen,her zaman yanımda,yakınımda olmaya çalışan
Daha açıklayıcı olmak gerekirse 6 yılın sonunda "ya ben,ya madde" dediğimde "beni bu hale sen getirdin,sorumlusu sensin ben uyuşturucuyu bırakmıyorum" gibi zırvaladığı için terketmiştim onu,onun dışında iyi giden bir ilişkimiz vardı
Kendisi son 4 yıldır hayatımda adeta bir infial yaratıcısı,sonu kötü biten her konunun baş kahramanı.
Çok dikkat çekici biri değilim,çok güzel de değilim fakat yanımda gördüğü her erkeğe,gence çirkeflik yapan,olayı kavgaya dönüştmüş birisi. Ayrıca tehlikeliydi beni her gördüğünde "arabaya bin,etek giyme,o elbise ne" gibi komutlar verip beni gerim gerim geren birisi.
Geçen yıl tam Mart ayında kavga etmiştik,öyle bir kavgaydı ki ilk defa karakolluk olup kendisinden şikayetçi olmuştum. Ondan sonra da cezaevine girmiş zaten. Neyse ben saçma sapan bir vicdan durumundan dolayı gidip gördüm bunu. Burada yazıldığı gibi olayları başka yere çekti. Ben "bir ihtiyacın var mı?" dedikçe o hala "benden yıllardır neden vazgeçmedin,sorunlu olduğumu biliyorsun aslında sende beni seviyorsun" dedi. En sonunda döküldü "bir seni sevdim gerisi yalan,ben seni bırakıp başkasınıj hayalini bile kurmadım,sana olan aşkımdan." "5 çocukla gelsen yine kabul ederim seni." "sen beni anlamıyorsun,sevgimin büyüklüğünü görmüyorsun." diye sıraladı.
Şimdi soruyorum size,seven insan böyle yapar mıydı? O kadar çabalamışken bırakır mıydı? Anlamıyorum,anlayamıyorum. Bugün arama günüymüş,beni abisi konferansa aldı. Biraz konuştuk bana mektup yaz,içini dök dedi. Ama yazıp yazmamakta kararzsızım. Ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşım ben sana bunun olacağını söylemiştim,al işte az vicdansız olsan ölmezdin gittin karıştırdın herşeyi ne olacak şimdi,adam çıktığında ortalığı inletmez mi diyerek bana söylenip beni suçluyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya da ne olacağını. İyilik yapayım dedim yine elime yüzüme bulaştırdım.
Not: Neden cezaevine girdiğini soranlar olacaktır. Annesi ve babasına şiddet uygulamaya kalktığı ve evdeki camları çerçeveleri indirdiği için annesi babası şikayetçi olmuş. 1 ay sonra tahliye olacak.
Not2: sevgilim bütün süreçten haberdar,hiçbir şey söylemedi,sinirlenmedi.
Uygulamaya çalıştım aslında. 2 gün sabredebildim. Sonra erkek arkadaşım konuyu açtı,git gör ve tamamen konuyu kapat dedi,tamam dedim ve gittim tabi olanlar oldu. En iyisi öyle yapmak yoksa bu işin sonu iyi değil.Önceki konunda bunu sormuştun sanırım ve sana söylenenleri görüyorum ki kale almamis ve gitmişsin madem uygulamayacaksin neden fikir alma geregi duyuyorsun...
Erkek arkadaşınada sasirmamak elde değil gitmene izin verip sonrasinda olacakları dile getirip üzülüyor... Yine dinlemeyeceksin ama irtibatı tamamen kes telefonunu bile değiş erkek arkadaşınla yoluna devam et...
Ama bir kiyaslama icine sojulduğundan haberi var mi? Yani bilemedim kirici bir sey bence.Ahahahayok kaçmıyor çok şükür o aklı selim bir insan,bana anlatmaya çalışıyor doğruyu. Bugün olanları da anlatınca al işte uyuyan adamı uyandırdın şimdi izle tantanayı diyor,bugünki olaylara o da kızdı haklı olarak.
İli kişi arasında kalmanız bile gereksiz bence.O verdiğim akılları 3 hafta öncesine kadar mükemmel şekilde uygulardım. Ama gerek son yaşananlar gerek sevgilimle tartışmalarım kafamın karışmasına sebep oldu. İki kişi arasında kalmam çok saçma,ne istediğimi biliyorum ama şuan bu durumdan nasıl sıyrılacağımı bilmiyorum. Adam bana mektup yaz diyor müsait olunca yazacağım diyorum ama yazacaksın diyor. Ne bileyim,ürktüm biraz.
Ahh canım benim,yorumun için teşekkür ederim.Allahım neden kızlarımız böyle oluyor ya Rabbimmmm
Malesef Türk kızlarımızda döven manyak psikopat erkeğe yaklaşma eğilimi var annesini babasını döven senin ağzından dişlerini söker. İçip içip geceleri dayak yer sabahları yanında ağlar bunu sana ben mi yaptım diye.. hayatını zindan eder ömrünü çalar aklını başına al kızım ne demeye gidiyorsun ceza evine senin bu yaptığın şöyle demek gibi “peşimden koşmaya devam et” aynı böyle umut veriyorsun
Ayrıca şimdi ki sevgilinin mertliğini ayakta alkışlamak istiyorum ki medenice seni teskin etmiş bunu erkeklerin 99% u kaldıramaz ne demek eski sevgiliyi ziyarete gitmek ki ben erkek olsam direkt ayrılırdım kadın olarakta sevgilim bana bunu yaptığı an yine ayrılırdım. “Hayırsızım ben sana çok çektiririm ömrünü soldururum geçti güzel yıllarım diye ağlarsın “ diye basbas bağıran adam merhamet neden canım benim?? Bu katiller sapıklar tecavüzcüler hep böyle ruhu bozuk kişiler işte seni takıntı yapmasına izin verme kendini heder etme. 2 kişi arasında kalman bile tuhaf demekki ikisini de sevmiyosun yeterince yoksa böyle bir seçenek çıkmazdı ben aşk olduğuna insnmıyorum o saykoya aşık olsaydın sevgili yapmazdın sevgiline aşık olsaydın o saykoyu zşyaret edip telefonla konuşmazdın
Sen Akıllı bir Türk kadınısın kendine yazık etme...
Bu yıl sonu sınavla başka üniversiteye geçiş yapacağım. İstanbul tercihlerim arasında bile dehil. Herkesten hepsinden uzak olmayı,kendimi dinlemeyi istiyorum.İli kişi arasında kalmanız bile gereksiz bence.
Sevgilinizi sevmiyorsunuz artık, ondan ayrılın.
İçerdekiyle de bağlarınızı kopardın. Çünkü asla iflah olmayacak.
İmkanınız olsa şehir değiştirin. O derece yani
Hala aklım başımda kuzucum. 2-3 haftalık bir akıl büzüşmesi yaşıyorum geçecek inşallah. Buraya kendine gel sen unexpected'sın demeniz için konu açtım buraya,silkeleyin beni.Şurada aklı başında diye kodladığım nadir kadınlardan biriydin ama sen ya. Oldu mu şimdi bu? Bu nasıl konu, neresinden tutsam elimde kaldı.
Canına mı susadın?
Hayır yok şuan,olmasını da istemiyorumAma bir kiyaslama icine sojulduğundan haberi var mi? Yani bilemedim kirici bir sey bence.
Ooohhhh ne güzel kaldığın yeri okuduğun okulu bilmiyor süperrr sana ulaşamaz numaranı değiştir çabucacık ve bir daha muhattap olma senin vicdan azabı yazacağın bir konu yok anası babasından girmiş ama seni döndürmek için nabza göre şerbet veriyo uzak dur bitanem bazen böyle akıl karışmaları duygu karmaşaları olabilir çok dinleme kendini geleceği düşünerek ileride ne olmak kim olmak nasıl bir hayat yaşamak istediğini düşünerek kararlarını ver yada düşüncelerini atAhh canım benim,yorumun için teşekkür ederim.
Böyle bir erkeğe aşık değilim zaten bugünki durumundan sonra aklım başıma geldi,beni bir silkeleyin diye konu açtım burada. Kendime yazık etmek istemiyorum,başımı belaya sokmak istemiyorum ne diye "ama benim yüzümden girdi ühü ühü" diye ağladığımı da bilmiyorum sanırım kendimce bir vicdan yaptım,erkek arkadaşımda kırmayıp git dedi,ikimizde bilmiyorduk karşılaşacağımız şeyi. Hakkımızda hayırlısı olsun,mantıklı olan numarayı değiştirmel başıma bela almamak,zaten okuduğum okulu kaldığım yeri bilmiyor hiiç bukaşmayıp susup oturmak en mantıklısı.
Hala aklım başımda kuzucum. 2-3 haftalık bir akıl büzüşmesi yaşıyorum geçecek inşallah. Buraya kendine gel sen unexpected'sın demeniz için konu açtım buraya,silkeleyin beni.
Bu arada sende benim canımsın,feministimsin,bil istedim.
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Ooohhhh ne güzel kaldığın yeri okuduğun okulu bilmiyor süperrr sana ulaşamaz numaranı değiştir çabucacık ve bir daha muhattap olma senin vicdan azabı yazacağın bir konu yok anası babasından girmiş ama seni döndürmek için nabza göre şerbet veriyo uzak dur bitanem bazen böyle akıl karışmaları duygu karmaşaları olabilir çok dinleme kendini geleceği düşünerek ileride ne olmak kim olmak nasıl bir hayat yaşamak istediğini düşünerek kararlarını ver yada düşüncelerini at ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?