- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Yeni verme gibi bir hataya düştüm,onu da al onu da al diyince abisi almış,zaten sonradan kapandı telefon. Bu numaramı da değiştirmek farz oldu.Erkek arkadaşınız çok haklı.
O hayatınızdayken başınıza açtığınız her iş onun da başına açılmış olur. Bir daha arayıp sormayın. Umarım adresinizi ve iş yerinizi bilmiyordur. Telefon numaranızı da değiştirin. Anlamadığım şey telekonferans konuşması yaptıysanız telefon numaranız da onlar da olmalı. Neden hala var? Böyle birinden kurtulmak için insanlar yer değiştiriyor sizce numaranızı değiştirmeyi tercih etmemişsiniz bile. Ha yeni verdiyseniz çok çok yanlış yapmışsınız.
Hakkinizda hayirlisi. Ama o anlattiginiz sahis icin hayatinizi mahfetmeyin, dikkatli olun derim.QUOTE="-Unexpected-, post: 59463970, member: 917755"]
Hayır yok şuan,olmasını da istemiyorum
Şuanki sevgilim söyledi cezaevinde olduğunu,hatta bayağı bir saydı arkasından. Daha sonra kafama takıldı,acaba bizim yüzümüzden mi girdi diye üzüldüm,biraz da onu darladım iyi hadi git ama x yanımda de benim olduğumu bilsin dedi. Gerçekten de öyle oldu,sevgilimin bana aşık olduğundan şüphem yok ama kırılma gibi bir durum var ortada,üzüldü tabi. Gönlünü tam aldım derken bugün telefon geldi o da çok sinirlendi.Estağfurullah kendine getirmek değil tabiki .Ama bende burada yorumlardan çok fayda gördüm :)
Valla erkek arkadaşın kendi konuyu açıp git gör konuyu kapat diyorsa sürekli bu adamı konusuyosun sanırım ve kendi düşüncemi söyleyeyim kolay kolay bir erkek git eski sevgilini gör filan demez .Adamla aranızdaki muhabbet te değişik.Adam erkek arkadaş değil de ,normal bir arkadaşınız gibi tavırlar sergiliyor.Acik söyleyeyim öyle maco,kıskanç tiplerib,tavırları hiç sevmem ama eşim böyle bir konuyu sürekli anlatsa direk defederim açık söyleyeyim .O kadar sklindaysa onun yanına gönderirim çocuğum olmasına rağmen yaparım .
Bence telefon numaranızı ,imkânınız varsa evinuzi filan değiştirin ve ikisini de bırakın.Susnki de normal bir dostunuz gibi ah ne yapacağız şimdi modunda
bu cümleden sonra söylenecek bir şey yok aslında mantıklı olan insan hayatından cıkarırEvet anne babasına şiddet girişiminde bulunmuş,yakında çıkıyormuş
En kısa sürede telefon olayını çözün sosyal medyada olabildiğince gizlenin. Ufak ısrarla telefon numaranızı alabildiyse, çıktığında farklı baskılarda bulunabilir. İçim sıkıldı valla ya:/Yeni verme gibi bir hataya düştüm,onu da al onu da al diyince abisi almış,zaten sonradan kapandı telefon. Bu numaramı da değiştirmek farz oldu.
Hakkinizda hayirlisi. Ama o anlattiginiz sahis icin hayatinizi mahfetmeyin, dikkatli olun derim.
Oksijen alamıyorum sanırım,beynime oksijen gitmiyor bir Sapanca tarafına tatile mi gitsem ne yapsam.Git kafanı buzlu suya falan sok, amuda falan kalk kan gitsin beynine. Kendine gel sen unexpectedsin
En kısa sürede telefon olayını çözün sosyal medyada olabildiğince gizlenin. Ufak ısrarla telefon numaranızı alabildiyse, çıktığında farklı baskılarda bulunabilir. İçim sıkıldı valla ya:/Umarım bu duygu dalgalanmalarından kurtulabilirim,teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Güzel duan için teşekkür ederim kandilin mübarek olsun. :)Umarim madde bagimlisi, her yonden sorunlu tipi tercih etmezsin. Su mubarek gunde senin icin dilek dileyim: Allahım bu kızin aklino basina getir, gercekleri gorsun.
Diger sevgilinden pek bahsetmemissin. Onun hakkinda birsey yazmadigin icin devam et ya da bitir diyemeyecegim. Ancak su cezaevindeki ile iliskini tamamen kesmelisin.
Ne genişlik ne başka birşey.Benim böyle bir eski sevgilim olsa ve yeni bir erkek arkadaşım olsa, eski sevgilime güya vicdan duyuyorum diye bu derece görüştüğümü duysa beni terkederdi diye düşünüyorum. Erkek arkadaşınız ya çok geniş ya da benim hayatım bu kadar müsamahaya açık değil. Yani normal olan sizin eskiyi eskide bırakmanız. O kişinin hayatına sizsiz devam etmesi normal olan ama siz sözde vicdanınız için hayatınızda tutmuşsunuz bu adamı. Ailesine zarar verme tehlikesi olan bu adamın ayrıldığınız günden itibaren hayatınızda yeri olmamalıydı.
Çıkınca bakacağım artık,neden olmasın :)Bence hapistekiyle evlenin. İyi bir seçim
Tabii ki anne babasına saldıran, madde bagımlısı mahkum arkadasa veriyorum oyumu.Şuanki sevgilim ve cezaevindeki olan.
Yaa şu her iyi söze kanan kalbimi söküp atmak istiyorum
İyi niyetli olmak istemiyorum.
Evet anne babasına şiddet girişiminde bulunmuş,yakında çıkıyormuş
Aranızdaki güven tamsa sorun yoktur o zaman. Ben aradaki mesajlara geç denk geldim, sırf merakım yüzümden benim yüzümden hapse düştü zannederek durumu öğrendim gibi bir şey demişsiniz, bunu ondan değil de çevresinden öğrenseydiniz keşke ama olan olmuş bir kere. Birde işin şu yönü var, siz kendi vicdanınız için o adamı gidip görseniz bile onun içine bir umut kırıntısı serptiniz şimdi. Neyse olacağı varmış, iletişiminizi vakit kaybetmeden kesin, eğrisini doğrusunu düşünmeyin bile. Anladığım kadarıyla şuanki sevgiliniz gayet makul biri, bence gereksiz yere kafanızı karıştırmayın.Ne genişlik ne başka birşey.
Geniş biri olduğunu düşünmüyorum,sadece beni kıramadı diyorum ve sevgimden saygımdan yanlış birşey söylemeyeceğimden emin olduğu için gittim,hatta beraber gittik o kapıda bekledi. Vicdan olduğu için bekledi,başka birşey için değil yani.
Yahu geyik yapmayın ya. Umarım öyle olur hadi bakalımTabii ki anne babasına saldıran, madde bagımlısı mahkum arkadasa veriyorum oyumu.
Zaten o cıkınca sevgiline bulasacak ve senin secenek sayın bire dusecek. Sonra kafan rahatlar
Senin de kandilin mubarek olsun.Güzel duan için teşekkür ederim kandilin mübarek olsun. :)
İnşallah tertemiz bir şekilde hayatıma devam edebilirim,inan başıma bela sarmak şuan en son isteyeceğim şey.
Niye söyleyip boş yere ortalığı bulandırdı ki tövbe yarabbim :) izini kaybettir hatta gerekirse evleniyorum filan de .Kaç yaşındasın bilmiyorum ama nasıl peşini bırakırsa o yolu deneŞuanki sevgilim söyledi cezaevinde olduğunu,hatta bayağı bir saydı arkasından. Daha sonra kafama takıldı,acaba bizim yüzümüzden mi girdi diye üzüldüm,biraz da onu darladım iyi hadi git ama x yanımda de benim olduğumu bilsin dedi. Gerçekten de öyle oldu,sevgilimin bana aşık olduğundan şüphem yok ama kırılma gibi bir durum var ortada,üzüldü tabi. Gönlünü tam aldım derken bugün telefon geldi o da çok sinirlendi.
Annesine babasına şiddet uygulamaya kalktı ve madde kullanıyo. Böyle birinin bi seçenek olmaması lazım. Sevgilinizde çok haklı size dediklerinde.Derdim seçim yapmak aslında
Yaklaşık 10 yıldır tanıdığım bir adam var,6 yılı sevgilim'si olarak geçen fakat ayrı kaldığımız 4 yıldan bu yana hiçbir zaman vazgeçmeyen,her zaman yanımda,yakınımda olmaya çalışan
Daha açıklayıcı olmak gerekirse 6 yılın sonunda "ya ben,ya madde" dediğimde "beni bu hale sen getirdin,sorumlusu sensin ben uyuşturucuyu bırakmıyorum" gibi zırvaladığı için terketmiştim onu,onun dışında iyi giden bir ilişkimiz vardı
Kendisi son 4 yıldır hayatımda adeta bir infial yaratıcısı,sonu kötü biten her konunun baş kahramanı.
Çok dikkat çekici biri değilim,çok güzel de değilim fakat yanımda gördüğü her erkeğe,gence çirkeflik yapan,olayı kavgaya dönüştmüş birisi. Ayrıca tehlikeliydi beni her gördüğünde "arabaya bin,etek giyme,o elbise ne" gibi komutlar verip beni gerim gerim geren birisi.
Geçen yıl tam Mart ayında kavga etmiştik,öyle bir kavgaydı ki ilk defa karakolluk olup kendisinden şikayetçi olmuştum. Ondan sonra da cezaevine girmiş zaten. Neyse ben saçma sapan bir vicdan durumundan dolayı gidip gördüm bunu. Burada yazıldığı gibi olayları başka yere çekti. Ben "bir ihtiyacın var mı?" dedikçe o hala "benden yıllardır neden vazgeçmedin,sorunlu olduğumu biliyorsun aslında sende beni seviyorsun" dedi. En sonunda döküldü "bir seni sevdim gerisi yalan,ben seni bırakıp başkasınıj hayalini bile kurmadım,sana olan aşkımdan." "5 çocukla gelsen yine kabul ederim seni." "sen beni anlamıyorsun,sevgimin büyüklüğünü görmüyorsun." diye sıraladı.
Şimdi soruyorum size,seven insan böyle yapar mıydı? O kadar çabalamışken bırakır mıydı? Anlamıyorum,anlayamıyorum. Bugün arama günüymüş,beni abisi konferansa aldı. Biraz konuştuk bana mektup yaz,içini dök dedi. Ama yazıp yazmamakta kararzsızım. Ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşım ben sana bunun olacağını söylemiştim,al işte az vicdansız olsan ölmezdin gittin karıştırdın herşeyi ne olacak şimdi,adam çıktığında ortalığı inletmez mi diyerek bana söylenip beni suçluyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya da ne olacağını. İyilik yapayım dedim yine elime yüzüme bulaştırdım.
Not: Neden cezaevine girdiğini soranlar olacaktır. Annesi ve babasına şiddet uygulamaya kalktığı ve evdeki camları çerçeveleri indirdiği için annesi babası şikayetçi olmuş. 1 ay sonra tahliye olacak.
Not2: sevgilim bütün süreçten haberdar,hiçbir şey söylemedi,sinirlenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?