2 kişi arasında kalmak

Niye söyleyip boş yere ortalığı bulandırdı ki tövbe yarabbim :) izini kaybettir hatta gerekirse evleniyorum filan de .Kaç yaşındasın bilmiyorum ama nasıl peşini bırakırsa o yolu dene
Evet yahu sorma.
Gelip cezaevine girmiş benimde yeni haberim oldu falan dedi,bendeki sünger vicdan hemen ağlamaya üzülmeye başladı :) 4 yıldır iyi kötü arkadaştık onunla,en sonuncu olayda tamamen ayırdık arkadaşlığımızı malum karakolluk olunca.

Mantık adamıdır kendisi. Vicdan muhasebesi olduğunu bildiği için git dedi,hani aşıksın vs gibi ithamlarda bulunmadı hiç.
Ama işte hiç gitmemeliydim,o içindeki son umudu da yeniden yeşerttim ya kendime çok kızıyorum,neden yaptım bunu hiç bilmiyorum yanlış olduğunu bugün daha da iyi gördüm,huylu huyundan vazgeçmez,abisi de söyledi onun kendisi saçma sen onun saçmalıklarına inanma diye.

Biri hayatınızdayken seçim yapmak istemeniz şuan ki sevgilinize hakaret oluyor, sanırım o bu durumu bilmiyor.

Tercih edeceğiniz kişinin kişiliği yok, aşkı, sevgisi olmuş kaç yazar.

Bulduklarınız bulacaklarınızın teminatı olmasın, daha özenli karakterli kişilerle karşılaşırsınız umarım sonrasında.

Böyle birisiyle evlenmeyi düşünmüyorsunuzdur inşallah.

2 sini de s.et

Sevgilin beni şoka uğrattı. Çok şaşırdım.

Size de şaşırdım. Bir manyağa ne yazacaksınız. Allahın psikopatı işte. Basınıza bela mı arıyorsunuz anlamıyorum ki.

5 çocuklu olsan seni yine alırım,bir seni sevdim gerisi yalaannn.Ayyy şu klasik arabesk laflara hala kananlar var ya şaşıyorum.asıl madde yi sizkullanıyorsunuZ gibi kafa tertemiZ. Böyle bir adamla yapabildiğinize göre siz de çok normal sayılmazsınız. İki kişi arasında kalıyorsanız 3. Yü bulmak en mantıklısı. Ama sizin liste başı bu arabeskin kralı .Mutluluklar...

Uzak dur. Neyin vicdanı canımbu?Bu adamdan sana ne köy ne kasaba olur.Yapma yakma kendini.

Sen daha 21 yaşında degilmisin kız?
Sacmalama gözünü seveyim cok büyük hata edersin o hapistekine dönersen ben senin yaşındayken aynen bu tipin lâcivertiyle sözlendim ayrıldım pesimi de birakmadı bir kac sene. Sonra da hapise girdi,o hapisteyken bende onunla uzaktan yakından karakter olarak,hic bir alakası olmayan birisiyle evlendim. 15 aydir evliyim. Hapisten çıktı mı bilmiyorum,cokta ilgilendirmiyor beni ama aklını kullan. Kendini yakma. Şimdiki cocuk beyefendiyse onla devam et ama onu da sevmedim sanki.
Her insan hata yapar ben o zamanki iliskime hata diyorum geçti gitti. Kolay yoldan para kazanmaya çalışan o dedigin maddeden degil de yine pis seyler kullanan gayri yasal isler yapan birisiydi sakın derimmmm sakın! Ben cok cahildim bilmiyordum beni kandırmıştı o zamanlar yalanlarla . 6 seneyse 6 sene o kiside beni 2 3 sene kovaladi ayrildik yine devam etti bi ara birlesir gibi de olduk hatta sonra ben kendime geldim simdiki cocuk kac yasinda ve ne is yapıyor??

Sevgilin olaylardan haberdar, geçmişte olanları, cezaevi ziyareti vs herşeyi biliyor, burası tamam.
Peki senin bir seçim yapma durumunda olduğundan haberdar mı?
Yani senin aklının o ve kendisi arasında gidip geldiğinden haberi var mı?
Asıl düşüncenin iki kişiden birini seçmek olduğunu biliyor mu?
Şu anki sevgilin vicdan yapıyorsun vs sanıyor ama sen ikisinden birini seçme noktasındasın.
Kusura bakma da bu benim gözümde aldatmaktır.
Sevgilin varken bir başkası için acaba demek aldatmak değil midir?
Şimdiki sevgilin asıl durumu bilse eminim aynı şekilde düşünür.

O dışarıya çıkmadan başkası ile evlen yoksa bu adam senşn başını yakacak ayrıca aşk meşk laflarına inanma köprüyü geçene kadar sevgileri

Ne sevmesi ya adam hasta ve sizi takıntı haline getirmiş. Kendinizi ondan uzaklaştırın bir an önce.

Sen hatalisin silin boyle insanlari tamamen...
Yanlis olmasin ama ölüyorum dese bi kaşik su verilmez, çünku elini wermessin kolunu kaptirmissin.Hic birsey yapmiyosun cewap wermiyosun.Sana hapisten ciktiginda ulascagi herseyi engelliyosun.Numaranida degis.Sevgilin bilyosa da super tek gezme habersiz bir yere cikma dikkat et.Zararli biri belli

O zaman emin olmamalıymış. Zira arada kaldığınızı yazmışsınız. Haksızlık yaptığınızın farkında mısınız? Ki ben emin de olsam sizi oraya göndermezdim. Sevgiliniz gerçekten de sizi yeterince umursamıyor olmalı. Güvenliğinizi siz düşünmüyorsunuz/düşünemiyorsunuz o da mı aynı tutulmayı yaşıyor? İki taraftan da uzaklaşın derim.

Uyuşturucu bağımlısı, anasına babasına şiddet uyguluyor, Sana aşık değil bildiğin saplantılı, her yol var olan biri.. Sevgilin varken, eski sevgilinin derdini yeni sevgilinle mi düşünüyosunuz?
Ay benim kafam error verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…