• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kiz annesi olmak

Kız çocuk genelde anneye yardımcı olur evde olur ev işlerinde olsun bazı özel meselelerde olsun anneye yardımcı olur dert ortağı olur..
Erkeklerde babalarıyla öyledir..
Kız çocuğunuda, erkek çocuğunuda iyi yetiştirmek lazım..
Hayırlı evlat olması için dua etmek lazım...
Kızım var ben öndeyim, oğlum var ben sen yenerimde ne demek..
Ne kadar çirkin bi atışma..
Daha minicik çocukları birbiriyle sanal alemde yarıştırmakta neymiş !!
Kızlar anneye yardım eder oğlanlarda anneye yardım eder..
Hem kızınız hem oğlunuz olsa perdeyi kim asar yemeği kim yapar ??
Yani ikisininde faydasını görürsünüz inşALLAH
Ama çocuğunuzu size kul köle olması için değilde hayırlı evlat olması, vatanına milletine hayırlı vatandaş olması için dua edin..
Dini inancınıza göre eğitin..
İlerde tabiikide yardım ederler size..
Belki offlayıp pfflarlar ama yardımları olur merak etmeyin..
Böyle boş atışmalara girmeyin..
Kızı olanın evine nur doğarmış denilirde ?
Erkek bebekte, melek..
Onunda evine nur doğar..
Neden her doğumda kadının günahları silinir ??
Eee o halde sadece kız bebeği olanların günahı silinirdi..
Sakin kafayla konuşun..
Bebek bu ya..
İnsandan, insan çıkıyor resmen..
Ne büyük bi mucize demek lazım..
Ayy kızım oldu mucize, Ayy oğlum oldu mucize demekte ne ??
İkiside mucize..
İnsandan, insan çıkıyor resmen..
Çok büyük bi nimet..
Hayırlısı olur inşALLAH..
Millet çocuğum olsun diye denemediği yol, etmeği dua kalmazken sizin burda oğlan-kız diye tartışmaya girmeniz ne kadar ironi değil mi ?
Sakin olun..
Kızı doğurup sonra iyi bi evlat olmazsa nur gitmez mi ?
Erkek doğduğunda çok iyi bi çocuk olursa onun nurunu düşünün birde ??
Kız çocuğu dini anlamda çok iyi çünkü o devirde kızlar gömülürmüş, yani siz gömülürdünüz, biz gömülürdük..
Bu açıdan düşünün..
Her ikisinide iyi yetişmek nasip olur herkese inşALLAH..
Yarış atı muamelesi yapmayın şu çocuklara..

Hee kız çocuğu için çok iyi deniliyor evette, Erkek çocuğu olmasa sizin çocuğunuzda dünyaya gelmezdi...
Eşinizde erkek mantıkken düşünün..
Eşiniz olmasa çocuğunuz nasıl olucak ??

Sakin olun gerçekten..
Şu 19 yaşımda benden büyüklerin böyle davranması çok garip geliyor..
:KK63:

İki kızı olan ssklı, bi kızı bi oğlu olan bağkurlu, iki oğlu olan yeşilkartlı olur derler. :KK48:
Ben simdi SSK liyim dimi:) 2 kizim var cok sukur.iyikide kızlarım olmus. Bana da dengesizin biri kocan sana dogum hediyesi almaz hep kiz doğuruyorsun dedi.simdi hamile beni arayıp haber veriyor oğlum olucak diye. Kuş kondurcaklar ya.evladın kizi erkeği mı olur mus saglikli hayırlısı olur..

Kizlarbiz uc kizkardesiz olay torunlara geldi 1 2 3 4 5 derken annemlerin 5 tanede kiz torunu oldu toplamda 8 kiz etti annemlerin gordugu cevreden gelen tepkileri dusunebiliyormusunz aaoda mi kiz annemin 35 yili boyle gecti kendi kizindsn sonra 5 torundakiz oluncaama tabi herkezi kirmadan verdi cvb ini simdiuc kizi 5 temizgorunu herkezpesinde
Heson andabenimbir oglum oldudogna kadar inanamadik

Benim annemin 3 kızı var ve kadın bıktı artık.
Geçen hastaneye gittik bi'teyzeyle oturuyolar kadın annemden yaşça büyük.
Anneme diyo ki kaç çocuğun var -3 kızım var.
Oğlan yok mu? Hiç mi yok? Niye yapmadınız?:110::110::110:
Annem de kızlarım oldu, iyi ki de kız olmuş dedi.
O da olsun yap sen bi'daha, oğlan olsun:110:
Annem: Boyum kadar kızım var yaş olmuş 44.
Teyze: Oooolsuuuun nolmuşşş, yap!

Aynisini gecen benim annem de yasadi
Yasli teyzenin teki kac oglun var diye soruyor. Annem oglum yok kizim var diyor. Kadin hic mi yok diyor :KK53: Annem hic yok diyor kizim var dunyaya bedel diyor kadin cidden mi oglun yok diyor :KK53: Annem yalan soyleyecek halim yok ya yok iste oglum diyor bu muhabbet boyle devam ediyor :KK53:

Benim yas 21 bu arada :KK53:

Yaradanın verdigine laf etmek, onu begenmemezlik etmek hic dogru degil bence:KK64:
Herkes hem erkek hem kiz evlat duygusu tatmak ister
Ama iki kiz ya da iki erkek olmasi daha iyi bence:KK50:

İki oğlum var allaha Şükür sagliklilar ha ikiside erkek diye başım göğe mi erdi yooo evladin kizi erkeği yok hayirlisi hayirsizi var tabi sunuda soylemeden gecemicem ne ekersen onu bicersin cocugunda

rabbim uzun sağlıklı bir ömür versin onlara cahil cuheylanin sözüyle üzülme böyle şeylere

Aynisini gecen benim annem de yasadi
Yasli teyzenin teki kac oglun var diye soruyor. Annem oglum yok kizim var diyor. Kadin hic mi yok diyor :KK53: Annem hic yok diyor kizim var dunyaya bedel diyor kadin cidden mi oglun yok diyor :KK53: Annem yalan soyleyecek halim yok ya yok iste oglum diyor bu muhabbet boyle devam ediyor :KK53:

Benim yas 21 bu arada :KK53:

Yaradanın verdigine laf etmek, onu begenmemezlik etmek hic dogru degil bence:KK64:
Herkes hem erkek hem kiz evlat duygusu tatmak ister
Ama iki kiz ya da iki erkek olmasi daha iyi bence:KK50:

Bizim yaşlar 25-24-11 buna rağmen anneme doğur diye baskı yapıyo kadın en son annem torun severim artık ben oğlan da aynı kız da aynı dedi:110:

Ya bi'de hiç mi yok diyolar dimi? Var da nazar değer diye söylemiyoz:KK34::confused:

Bizim yaşlar 25-24-11 buna rağmen anneme doğur diye baskı yapıyo kadın en son annem torun severim artık ben oğlan da aynı kız da aynı dedi:110:

Ya bi'de hiç mi yok diyolar dimi? Var da nazar değer diye söylemiyoz:KK34::confused:

Eheh hee var da cok kiymetli herkeslerden sakliyoruz gun isigina cikartmiyoruz :KK53:
Rabbim saglikli ve huzurlu omurler versin :D

Kız çocuklarına bayılıyorum. Evli değilim, ama inşAllah evlenince Rabbim bir kız evladın annesi olmayı nasip eder bana da. Kız çocukları büyüyünce annelerine dost oluyorlar. Yakınınızdaki insanların kızlarınızı ötekileştirmesine izin vermeyin. Bence çok şanslınız, tadını çıkarın.

Tabii ki insan isteyebilir. Benim kizim olsa oglan isterim ikinciyi oglum olsa kizim mesela. Ama sundan eminim, insana kiz evlattan fayda var bu devirde. Eskidenmis oglanlarin aileye bakmasi. Simdi evler ayriliyor (eskiden kv evinde yasaniyodu) erkek de daha ilgilenmiyo aileyle. Anne yatalak olsa gelin bakmiyor ama kizi dayanamiyor. Hastanelerde bakiyorum hep kiz evlatlar getirmis ebeveynlerini erkekler yok gelinler yok piyasada. Hatta hastanede bi teyzeyle tanistik 5 oglu 1 kizi varmis sadece kizi ilgileniyomus kendisiyle, bana dedi ki "bu devirde oglan cocuk isteyenin aklina sasarim ben"

Tabii ki insan isteyebilir. Benim kizim olsa oglan isterim ikinciyi oglum olsa kizim mesela. Ama sundan eminim, insana kiz evlattan fayda var bu devirde. Eskidenmis oglanlarin aileye bakmasi. Simdi evler ayriliyor (eskiden kv evinde yasaniyodu) erkek de daha ilgilenmiyo aileyle. Anne yatalak olsa gelin bakmiyor ama kizi dayanamiyor. Hastanelerde bakiyorum hep kiz evlatlar getirmis ebeveynlerini erkekler yok gelinler yok piyasada. Hatta hastanede bi teyzeyle tanistik 5 oglu 1 kizi varmis sadece kizi ilgileniyomus kendisiyle, bana dedi ki "bu devirde oglan cocuk isteyenin aklina sasarim ben"

Insanın vicdanıyla alakalı bu durum babanlar 6 kardeş 5 erkek 1 kız dedem kanser oldu babam ve 2 amcam ilgilendi 9 at boyunca onlar götürdü hastaneye düzenlerini bozdular hergün sırayla kaldılar babam yıkadı altını değiştirdi aylarca halam ölsün gebersin dedi diğer 2 amcam gelmedi bile görmeye heleki biri yan binada oturuo telleri bile açmadı cenazeye dahi gelmedi ki rahmetli dedem o onu hiçe sayan 3 evladına dünyaları yedirdi
Allah insanı vicdansız yapmasın insanlıktan çıkarmasın

benim bir oğlum var , bir daha yine erkek olmasını isterim.
abisine arkadaslık edebilmesi acısından
kız olsaydı kız isterdim
şu değişik cinsiyetten isteyenleride ben anlamıyorum aslında

Erkek çocuk meraklılarına ifriiiiiiiiiiitttttt oluyorum ifrit..

Benim de bir kızım var ve bir daha hamile olursam kızım olsun isterim :)) İki bacı anlaşırlar ne güzel yaa...

sağlıklı olsun gerisi önemli değil.. cinsiyet ayrımı yapanlar bulmuş da bunuyor , dilerim Allah onları farklı şekilde cezalandırmaz çünkü sağlık problemi gerçekten çok kötü birşey.. kimsenin başına vermesin

İki tane kızım var. 10 tane de çocuğum olsa yine kız isterim. Aynı muameleyi bana da yapıyolar. Üçüncü oğlan olsun diyolar aldırış etmiyorum çünkü ne eşimin ne de benim erkek çocuk takıntımız yok. Tabiki Rabbimin işine karışılmaz o neyi uygun görürse öyle olur. 4 kardeşiz biz 3 oğlan bir kız. Ablalarımla birbirimizden çıkmayız yakın oturuyoruz zaten. Abimler de aynı yerde ama yenge hanım bizlerle muhatap olmayı pek sevmez.Kız olsun da varsın çamurdan olsun derler biz de. Yeğenlerim de hep kız benim. Bir tane erkek var. Ne bilim biraz da ondan herhalde kıza alışmışım hamileliklerimde hep kızım olsun diye dua ettim. Kısacası elalemin ağzı torba değil boşver.

Back
X