- Konu Sahibi yeniumut84
Vallah Kavganin boyutuna ve söylenn sözlerin agirligi önemli bence,ama esinizde size hak verdigine göre demekki baya ciddi...bu durumda ben olsam evine kabul etmezdim,heleki bide anladigima göre bugüne kadar bi barisma cabasida gösterilmemis...herkes totunlaridir haklaridir diyorda,allah askina kirsinlar döksünler ondan sonra herseye haklari olsun...ohhh ne güzel,bu yüzden gelinlerin basina cikiyor bu kaynanalar...tamam ogullariyla görüssünler torunuda ogullari göstersin ama ben muhattab olmazdim hele hele evinde bide onlar bisey olmamis gibi hizmet etmezdim...karsi taraftan bu kadar olaydan sonra ciddi ve samimi bi adim gelmedigi sürecede alttan almazdim ama biraz iyi niyet görsem bende kimi seYleri görmezden gelmege bakardim... Aradaki mesafe ne kadar bilmiyorum ama asiri fazla degilse cokta meraklisalar torun görmeye gece yola cikip sabah erken gelsinler,gün icinde siz odamizdan fazla cikmazsiniz hizmetide esiniz yapar,torunu görürler,aksamida giderler...herkes hak ettigi degeri görsün...öylede kötü gelinsiniz böylede...ilerde cocuk biraz ele geldimi esiniz götür gösterir eger bi gelisme olmazsa.,. Vallah baska türlü dahada tepenize cikarlar,naparsak yapalim bak yine gelebiliyoz falan diye...vicdan meselesine gelince,onlardada yok,hem siz göstermemeklik yapmiycaniz ama ben olsam evinde yatirmam, hizmet etmem bunca ilaydan ve gelmeyen bi özürden sonra...
gündüz gelip akşam gitseler olur mu acaba.