2 nci evliliğim olucak

karşıdaki insanda böyle bir durum olsaydı siz bilmek istemez miydiniz? kesinlikle söylemelisin.

eşimle tanıştığımda aynı problemi olduğunu bilseydim yine de onunla evlenirdim. ama bunu bile bile benden gizlediğini öğrenseydim boşanmayı bile düşünebilirdim.

teşekkür ederim hiç yargıladığınızı düşünmedim zaten :) içimden geldi yazmak 26 yaşındayım daha kendimi küçük hissediyorum belkide ondan soğumadım kimseden :)

Bende en başından söylemelisiniz

kesinlikle bende söyleme taraftarıyım .

eşiniz ne tepki verdi bunu nasıl söylediniz anlatırmısınız :) ?

eşiniz ne tepki verdi bunu nasıl söylediniz anlatırmısınız :) ?
Nişanlanmadan önce söyledim. Dedim ben geçenlerde doktora gittim bana bir hastalığımın olduğunu tedavisi olmadığını bebeğin doğal yollarla değil tüp bebek ile olacağını söyledi. Eğer bu senin için problem ise ayrılabiliriz benim için sıkıntı yok olağan karşılarım dedim. O da zaten düğünden sonra epey borç olacak çocuk hemen olmaz borçları yola koyar tedavi olursun dedi. Öyle de yaptık.

Tabi ki soyleyin, yumurta donasyonunu herkes kabul etmez ve etmek zorunda da degil. Bu normal bir tedavi yontemi bile degil. Oyle olsa onemli degil tedavi oluruz vs diyebilir ama baskasinin yumurtasiyla bebek sahibi olmayi istememesi en dogal hakki ve bastan bilmesi gerek diye dusunuyorum.
3. Ayinizdaymissiniz, ne zaman soyleyeyim diyorsunuz. Sutten agzi yanmis biri olarak 3 ayda evlilik plani yapabiliyorsaniz bence istediginiz zaman da bu konuyu soyleyebilirsiniz

7 yıllık çıktığım kişiyle evlendim kimin ne katacağı belli olmuyor hayatta insana 7 yıllıkmı 3 aylıkmı deseniz 3aylık derim yaşamadan kimse bilemez ordan yargılamak kolay insanları..

daha 3 ncü ayımızdayız zamanımı ?
Daha 3.ayda mevzu evliliğe gelmişse.... bu da söylenir. Söylenmelidir. tam zamanıdır.

Söylemeyip evlilik yolunda söylemeniz durumunda terk edilseniz(hadi karşı tarafı boşverin) herkesten çok size zarar verir.

Ya da evlendikten sonra sırf bu sebeple bir boşanma meselesi ortaya çıksa...2.kez boşanan kişi olarak siz daha zor durumda kalırsınız.

Yani tamamen bencil davranmaya kalksaniz bile yibe söylemeniz gerekiyor.

daha 3 ayın içersine giricez peki tam zamanı nezaman ?

İlişkinizin potansiyelini bilemem. Ama ciddi düşünmeden hemen önce olması gerektiğini düşünüyorum. Yani evlilik konularından önce böyle bir durum konuşulursa daha sağlıklı karar alınabilir.

ya hayaller kuruluyor evlilikle ilgili tarih falan yokta işte ciddi yani ailelerimiz biliyor tanışma falan olmadı bende söyleme taraftarıyım ama işte çok zor toparlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…