2 nci evliliğim olucak

tamamdır çok teşekkür ederim

Biyoloji biliyor musunuz?
Zaten ruhsal olarak tabi ki annesi olacak konu sahibi. Bunu dedim zaten. Sizin dediğiniz de buna çıkıyor.
Ama gen olarak yani biyolojik olarak annesi değil.
O bebek genlerini taşımayacak. Bunu dedim sadece.
Muhalefet etmek için alıntı yapmışsınız.
Yoksa önemli olanın sevgi bağı duygusal bağ yani ruhsal bağ olduğunu bende biliyorum.
Konu sahibi benim genleri taşıyacak dedi diye dedim. Çünkü embriyonun içinde genler aktarılıyor.

Kendimi bilmem anlatabildim mi???

Canim bende erken menapoz ken fsh yuksek amh düşük. .kurler falan derken 2.tüp bebek tedavisine başlamak üzere iken normal yolla hamile kaldım.çok şükür bir evladım var.Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin.ancak eş kişisi doğumdan sonra en ufak bir tartismada şiddet olaylarına hakaret ve evden kovma aileme saygısızlık yapmaya başladı en sonunda kiskanclik paranoyalariyla öldürmeye çalıştı.dün anlasmali olarak bosandik.Rabbim herşeyin hayirlisini versin o kişiden zar zor cocuk sahibi olsan bile hayır gelmeyebiliyor.imtihan dünyası ışte.ben Allah a havale ettim canım çok yaniyor emeklerime. ..

benimde ilk eşimden olmuyordu benden olayı ALLAH iyiki vermemiş vermiyorsa biri sebebi Allahın bir bildiği için vermiyor eşim çocuk olmuyor başımı yaktınız bile dedi ne garip demi sen anne olmayacağını öreniyorsun ama birde eşin vuruyor seni tedavi sonuç vermezse ayrılalım dedi birde

allah yardımcın olsun canım. allah evladına sağlık sıhat sanada bir ömür mutluluk versin

Soylememwniz bir cedit aldatma olur madem sorun var bilsin,evlenfiniz varsayalim cocugunuz olmadi bosanirsaniz daha mi iYi olacak sizce

Ama ablacım bu dediğin çok çok düşük bir ihtimal Türk filmlerinde oluyor yani. Dünyada milyarlarca insan var , denk gelme olasılığı çok çok az

Bunda saklanacak bir şey yok.Siz belki yumurta donasyonu fikrini sunacaksınız.Karşınızdaki kabul de edecek belki.Ama kendisinden kaynaklı bir problem oluşmayacağının garantisi var mı?

Benimki cocuk oluncaya kadar çok çabaladı ama değerini bilemedi...Evet Rabbim birseyi vermiyorsa çok zorlamamak lazım.ben evlenmek içinde acele ettim iyi tanımadım hatta hiç tanımadım emin olmadan evlendim bir an once evim eşim duzenim cocugum olsun diye. Bu buyuk bir hata ve riskti.ailesi benim icin cok israrci oldu .insan en çok neye değer verirse onla sinaniuo.istemediğin şeyse sana geliyo.ne diyim dort dortluk bir es iken hic hic haketmedigim seyler yasadim.butun emeklerim elime verildi ve karsi taraf ogullarinin hasta oluşu degil hakkimda yalanlar soylendi Allah tan korkmadan . Sirf onu kolayca evlendirebilmek icin ..bana onu psikiyatrist götürün sana biz hic birsey diyemeyiz diyen ailesi ydi.ama gelen de iki gun sonra neyin ne oldugunu zaten anlayacak görecek .Allah in adaleti çok büyük. Ben Allahin adaletinin tecelli edeceği günü sabırla ama içim yanarak bekliyorum.arkadaşım sen de donasyonu düşünme lütfen.sen hayırlı ve helal olana talip ol Rabbim sana kendi lutfundan ıhsan eder InsaAllah. ben en ümitsiz animda bile donasyon yaptirmam diyordum .hiç beklemediğim anda ev taşıdığımız ve 2.tup bebek tedavisine başlayacağımız ay normal yolla hamile kaldığımı öğrendim.çok şükür Rabbime bin şükür bana evlat verdi.her isteyene mutlu huzurlu güzel günlerde büyüyecek sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim.sana da kolaylıklar diliyorum evlenecegin kişiye mutlaka bu durumu söyle. Ben herşeyim normalken evlendim sonra erken menapoza girdim kimsenin garantisi yok.Rabbim bu günümüzden geri koymasin

Söyleyin. Eğer sonradan söylemediginiz ortaya çıkarsa kendini kandırılmış hissedecektir. Hem beraber gidersiniz Dr a

İlişkiniz yoğunlaşmadan bir an önce söylemelisiniz tabii ki. Daha önce hiç çocuğu olmamış bir adam, henüz üç aydır tanıyor olduğu biri için böyle bir fedakarlık yapar mı bilemiyorum herşeye hazırlıklı olun diye söylüyorum. Ama konuşurken ezik durmayın kesinlikle. Herkesin sınavı farklı işte. Bir de donasyondan çok normal birşey gibi bahsetmeden önce onun bu konuda ne düşündüğü ile ilgili ağzını arayın bakalım. Önce o konuşsun, ona göre düşüncelerinizi söylersiniz

ne güzel şeyler yazmışsın rabbim sanada güzel eş hayırlı bir eş nasip etsin Allahtan ümidini kesme mutlu olmaya bak iyiki kurtulmuşsun ondan

Bunda saklanacak bir şey yok.Siz belki yumurta donasyonu fikrini sunacaksınız.Karşınızdaki kabul de edecek belki.Ama kendisinden kaynaklı bir problem oluşmayacağının garantisi var mı?
evet hayatta hiç birşeyin garantisi yok

aslında ağzını aradım eşinin çocuğu olmazsa naparsın dedim olması için çözümler bulurum dedi

Ben soylerdim

Ama ablacım bu dediğin çok çok düşük bir ihtimal Türk filmlerinde oluyor yani. Dünyada milyarlarca insan var , denk gelme olasılığı çok çok az
Yani o kişilerin ne düşündüğünü belirtmek için açıkladım. İhtimal kısmı evet düşük ama var tabi. Sperm bankası da aynı mantık. Ama ben de kişisel olarak bunlara karşıyım açıkçası. Sıkıntılı durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…