2. ŞANSI VERIP MUTLU YADA PISMAN OLANLAR VAR MI?

Ben hic gormedim.
Cevremde kac kere şans vereni gordum ama 1-2 ay sonra yine ayni insana donustuler.
Sonlari boşanma oldu.

Ben boşandıktan sonra barıştım. Çok mtluyum. Her şey eskisinden de güzel devam ediyor. Ama bu bizde böyle oldu diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok maalesef

Artik bundan sonra insAllah mutlu olursunuz..

Ve tekrar aynı sebeple bir dava daha açamıyorsunuz. Bu Mahkemeye verdiğiniz boşanma sebeplerini davadan vazgeçtiğinizde tekrar aynı sebepleri sunamıyorsunuz diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltebilir bilenler.
Dogru biliyorsunuz bende cekmiyorum davayi.. delillerim yüksek. Bunlarin hesabini sorucam

Iyi ki yazdiniz...
Aynen öyle sadece bian duygusal davrandim
Ilerde kizim bana neden 1 sans daha vermedin der mi diye dusundum
Ama sonra kafam.tekrar yerine geldi kizim bunlari okusa bilse suan buyuk olsa oda benim bu yolda ilerlememi isterdi..

Kizim 2.yasinda.

Senin gibi bende yaşıyorum kaynanam görümcelerim beni ırgat gibi görüyor ama tek avantajım eşim görüyor onların bana yaptığını ve tepki koyuyor sizde eşinizde deneyin derim

Dava açılmış iptal ederseniz uzunca bi zaman tekrar acamiyorsunuz sanırım. .
Bunu da göz önünde bulundurun..

Mevzu ailesi ise farklı şehir kâr etmez..telefonla tacizler başlar..yine huzursuzluk..

Resmen adami hayatindan silmissin o kadar iyu hissediliyor ki yazdığından bense bosanmak uzereyim ve simdiden kurtuldugumu dusunuyorum yazdiginu okuyunca 3 yil sonraki halimi buldum dedim dogru karar veriyorum

Guvenmemekte haklısın, annesıne duskun ablasını abisini dinleyip karısını yok sayanın degıstıgını asla görmedim. Cevremde cokca örnekler var, ne adamlar ne konularda degıstı annecı olan vasatlar asla degısmedı.
Bosan ve genclıgını yasa.

Ben 10 aylik evliligimi sonlandirma karati verdim ve su anda bile iyiki ayrilma karari verdim zor cok zor ama o bunu hakediyordu diyorum ama sundan eminim bu isin sansi yok 2 si 3 u yok huylu huyundan vazgecmez sen bu dusuncedeyken degisirim yaparim doyorsa bilki bundan sonraki kisimda yalanlari basliycaktir.ben yalanlarla dolu bi evlilik yaptigim icin neden dedigimde seni kaybetmemek icin derdi rahmetli pislik buda oyle olacak seni uzmamak icin doycek

arkadaslar bosanma davasini actim..
Isini degistirecegini baska sehire gidecegimizi soyledi davani geri cek. Dedi. Ama ben asla guvenmiyorum . Bosanma davasini cekip pisman olan yada cekip eskidende mutlu olan var mi.fikirlerinize ihtiyacim var?
İkinci şans doğru kişiye verilir. Eşiniz sizin için doğru kişiyse (bunu biz bilemeyiz, sonuçta eşi olan sizsiniz) ikici şansı hakeder, eğer doğru kişi değilse zaten bu evlilik bitmiş demektir.

Ağlamalar, sızlamalar, yalvarmalar, yakarmalar, vaatler ve vaatler sonucunda aynı kişiyle ikinci kez evlenmek gibi bir hata yaptım. Aslında hata demek çok hafif kalır. yanlış kararlarımla hiç değmeyecek biri için heba ettiğim 10 yılıma mı, giden gençliğime mi, içim de güzele, iyiye dair ne varsa kaybetmeme mi, onca hayal kırıklıklarına mı...... bu uzar gider de şimdi neye yancağı mı bilmiyorum. Zamanında çok söylenmesine rağmen "bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur" sözünü kulağıma küpe yapmamın bedelini en ağır, en acı şekilde ödedim, ödemeye de devam ediyorum. Size diyeceğim tek şey giden gün ömürden kimsenin ömrünüzden çalmasına izin vermeyin. Bunu aynı kişiden ikinci kez boşanan biri olarak yazıyorum. Lütfen duygularınıza kapılmadan mantığınızla haraket edin. Hakkınızda en doğru kararı vermeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…