Merhabalar herkese,
Ciddiye binmesini istediğim 2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım da evlenmek istediğini söylüyor ve bahara doğru isteme, söz yapmak istediğimizi konuşuyoruz ara ara.
Erkek arkadaşım çok düşünceli, iyi niyetli ve son derece sevdiğini belli eden biridir. İlişkiden yana çok şükür hiçbir problemim yok birkaç konu dışında. Bu birkaç konudan biri de karakter olarak benim aşırı planlı, onun da rahat bir kişiliği olması.
Şimdi belki bu kişilikten kaynaklıdır çıkan bu uyuşmazlık, ben yanlışsam dışarıdan bir göz olarak beni uyarın diye yazıyorum buraya.
Sevgilimin ailesi çok tutucu bir aile. Biz ilişkimizi hep sakladık bu yüzden. Bir kardeşleri dışında hepsi görücü usulü evlenmiş ve o bir kardeş de 2 sene saklamış aynı şekilde sevgilisini. Sevgililiğe takılıp kızacak bir aile. Ben de söylememesine çok takılmadım ilk başlarda. Bu arada benim kendi annem biliyor onu. Geçenlerde 2 3 hafta kadar önce kendi en kısa sürede anneme söyleyeceğim dedi. Bekliyorum bekliyorum şu gün oldu daha annesine söylemedi. Bana şu zaman söyleyeceğim diye bir zaman da belirtmedi. Beklentiye girerim ve o gün söylenmezse sıkıntı çıkar çünkü beni biliyor. Ama bu şekilde ertelemesi de beni gittikçe rahatsız etmeye başladı. Bekleme halinde olmak hoşuma gitmiyor. Neden beklediğimizi de anlayamıyorum. Ben mi acele ediyorum, rahat bırakıp akışa bırakma huyum olmaması mı sıkıntım? Yoksa cidden sevgilimin bu şekilde geç söylemesi takılacak bir şey mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.