o kadar yazdım silindi
ailesiyle tanıştım 2 defa gördüm o hep ara derdi ama ben çok samimi olmak istemezdim..görünürde beni sever gibilerdi..nereye gitseler mutlaka bana birşey gönderirlerdi..ama görünürde olanbu..bana ayrıldıktan sonra bir konuşmada annesine hala söylemedigini söylemişti..
bu arada neler ögrendim kızlar..
dün ortak arkadaşımız olan 2 kız arkadasımla görüştüm..
neler ögrendim kızlar..onun çok degiştigini söylediler sırf yükselmek adına şirkettekilere yarandıgını..tavırlarının degiştigini..ama sürekli herkese son dakikaya kadar sözlüm die benden bahsettigini..
aynı zamanda..
bana söz veren adamın 1.5 aydır alkol alma ihtimalinin olabilecegini..
arkadaşalar 1 aylık falan bir hesap oldugunu söylediler ama baktıgında en az 7-8 aylık bir hesabı oldugunu gördüm face book ta..bana bir arkadasıyla ortak actıklarını bir tanıdıklarının radyosunun grubuna katılmak için üye olduklarını söyledi arkadaslarım..49 kişi falan var fakat birde kız var o kızı ben gördügümde ona güvenemedigimi onda birşeyler sezdigimi söylemiştim kız samimi gelmemişti her gördügünde hiç tanımayan benim boynuma atlamalar..sonra şirketten ögrendigi bilgiler kadar bana sanki onunla hep konuşuyoruz gibi bir hava vermeye çalışması..o kızda ekli o adreste..kız ondan 6-7 yaş büyük..arkadaslar önceden normal arkadas gibi sohbet ettiklerini ama sonradan birden sadece selamlaşmaya basladıklarını söyledi..bu ben ona o kızla fazla konuşma dedikten sonramı oldu bilmiyorum..ve o hislerim dogruymuş onunla ilgisi olmasada aynı şirkette 2 çiftin arasını bozmuş ve üstelik bir çift neredeyse evlilige hazırlanırken..yine ben haklıymışım diyorum içimden güvenmemekle..
telefonunda artık eda olarak kayıtlı oldugumu arkadasım görmüş..
msn şifresini degiştirdigini söylemiştim zaten..
kızlar içimde o kadar çok hırs birikdiki kusmak istiyorum herşeyi yüzüne ne olacaksa olsun istiyorum..
hırslarını fark etmiştim zaten uyardım onu onlar gibi olma yalaka gibi olma dedim ve bu işten geleceginin olmamasını istedigimi söyledim..ama o son zamanlarda o işten gelecek hayalleri kurmaya baslamıştı ve gercekten yaranmaya çalıştıgını söylemişti..onların arasına katıldıgında birşeylerin degişecegini biliyordum ve bir iş için bunu yapma demiştim zaten..belkide o ve işi arasında ben bir engel kaldım kim bilir..
birde arkadasım onun yanındayken arkadasımla msjlasıyorduk sonra arkadasım nasıl gidiyor edayla demiş oda her zamanki gibi iyi demiş..ardından ben bitti yazınca sormuşlar ara verdik demiş..daha sonrada eda bitirdi demiş o arada bana msj atmış ben cvp yazmamıştım ya kızlar yüzünün düştügünü söylediler biz sen onu tersledin sandık dedi..herkes birden neden durgunlastıgını sorup durdu dediler..
bu kadar kızlar offfffffffffffffffffffffff