çok teşekkür ederim destekleriniz için
dün karar verdim dedim uzak durucam çok üstüne düşmiycem die bu seferde sen beni kafanda bitirmişsin dedi
bu erkekler kızlardan daha nazlı ona öyle buna şöyle geneli böyle. senin yasadıklarını ben yasasam ve buraya yazsam seninde bana söyleyeceğin şey ''onun öyle söylediğine bakma'' cümlesi olurdu terzi kendi söküğünü dikemezmis kendi iliskine dısardan bakamadıgın icin suan saglıklı düsünemiyorsun ama dediklerimi uygula. Sevmiyor olsaydı neyse acı cekmezdi. Ama seviyor bu ayrılık senin icinde bir fırsat. Ne güzel yoklugunu hissettirmis olacaksın. ayrılan taraf sen olsaydn senin icin dayanmak daha zor olurdu ayrılıgın psmanlıgı olacaktı. ama ayrılmak isteyen o pismanlık duyacak olanda o. sevipte ayrılanlar her zaman daha cok acı ceker. dayanma gücü daha az olur
neden böyleleroff birde 2 hafta şehir dışına gidecek..
inş pişman olur canım
öyleler canım zaten erkekler kadınlar gibi düsünebilseydi sorunlu bi iliski olmazdı dünyada. bizim hatamızda hep biz biseyi istemeden onların anlamasını beklemek ve bizim gibi düsünmelerini istemek. Bize ilgisizmis gibi gelir ama onlar farkında olmayabilirler öyle davrandıklarının. Gercekten genel olarak böyle. belki hemen değil ama pisman olacak. sadece dediklerimi yap. benim yasadıklarımı okursan ne demek istedigimi anlayacaksın. Bir erkege sırtını dönmedikce kıymetli olmazsın.Üstüne gitme yokmussun gibi davran. dediğim gibi smdi hemen birlesirseniz o yoklugunu hissetmis olmayacak bu ayrılık ona hic bir sey katmamıs olacak. bi sekilde onunda senin kıymetini anlaması gerekiyordu kendi ayrılmayı istemis bırak yasasın o duyguyu.
haklısın canım çok haklısın ama şu durumda sanki mantıgımı kaybettimya diyorum takmayınca daha kötü olursa
mutlaka bir yolu olmalı değilmi? takmıs halinide gördün değişen birsey yok. bi de bunu dene. cogu iliskide ise yarayan ve yarayacak birsey.zamana bırak sadece
sağol canım benim
inşallah bölesi daha iyi olur..tek başıma çıkamıyorum işin içinden napıcagımı şaşırıyorum:26:
normal bunlar hayatım. bak o kadar insan söylemis allah gönlüne göre versn tatlım aklına getirmemeye calıs zor olsada aglamak istediginde sıkma kendini rahat rahat agla ki baska zamanda baska yerde bastırmıs oldugun aglama hissi cıkmasın ortaya. cok yasadım. sen yasama :26:
çok iyisin canım yainş sende hep mutlu olursun
cok tesekkür ederm canım benim sende cok iyisinins sende cok mutlu olursun
lütfen bişeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?