canım öncelikle çok üzüldüm gerçekten; ama barışacağınız kesin, hiç üzme kendini bunun için o yüzden. seni çok sevdiği bir gerçek, sen de barışma yolunda ilk adımı attığı zaman, mutlaka artık daha anlayışlı olacağını ifade et ona olur mu... acaba askerlik psikolojisine mi girdi şimdiden?
aklına bu konuyu takmamayı dene..
ne bileyim kendine bi yüz maskesi yap.
şuan bir kuzenine yada arkadaşına git (telini yanına alma)
forumda bir sürü konu tartışma var onlar hakkında yorumlar yap..
marioyu oyna mesela :)
ağlamak bu konu üzerinde takılmak seni çok üzer..
kendine uğraşlar bul..
seni bir başkası için bırakmadı, sorunları var ve zamana ihtiyacı var..
büyütme kafanda olayı..
emin ol herşey eskisinden güzel olacak tek senin başına gelmiyor bu olay..
bak herkes benimde başıma geldi demiş ve mutlu son :)))
aynı şeleri ben hep yaşıyorum canım ama tabı yıpratıyor ilişkiyi... En iyisi üstüne gitme , herkes de demiş zaten, ama anlattıklarına dayanarak sölüyorum için rahat olsun ayrılmıcaksınız
belki de askere gidene kadar en azından senin bie daha trip yapmaman için blöf yapmış olabilir. bu adam hayattaaa bırakmaz seni :) çok da soğuk konuşma ama, evdeki bulgurdan olmayalım :)
inşyüregime bi sıkıntı giriyor çıkmıyo.siz nasıl barışmıştınız
cnm ayrıldığımız gün ben tlf. numu kapattım. bir daha da açmadım. günlerce. o bana ulaşmak istemiş ama ulaşamadı. bir kaç gün sonra tlf.numu açmam gerekti. açtığımda o kadar çok mrsaj geldi ki. beni çok merak etmiş. pişman olmuş. bir hafta sonra nişanlandık. bir yıl sonrada evlendik. şimdi dört yıllık evliyiz ve mutluyuz.
7 senelik ilişkimi bitirdim. geçen senede eşimle evlendim. zmnla hepsi geçiyor atlatılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?