2 senelik ilişkim bitti,çok üzgünüm:((

dün gece siteden çıkıp uyumuşum pek fazla uyumadan geldim kuzenime..söylediklerine hala inanamıyorum ama bildigim bişey var seviyorsa gercekten oda ugraşşın..o kadar çok güveniyordumki dün söylenenler gercekten sarstı..neyi düşünerek söyledi yada içinden gelerek mi söyledi bilmiyorum.
bir yanım diyorki boşver onsuz devam et hayatına diger yanımda hayır savaş zafer senin olabilir diyor..iyiki yanımdasın varlıgınız o kadar iyi geldiki bana hakkınızı gercekten ödeyemem...
kleopatra_06 canım benim özel msj atmışsın ama cevap yazmaya yeteri kadar msjım yokmuş

canım demek ki onun amacı seni yavaş yavaş kendisinden uzaklaştırmakmış :S
şu son anlattığın durum onu gösterdi

ben arkadaşımla konuşuyordum ikimizin ortak arkadasıyla napıyorsun dedi arkadasım şarkı söylüyoruz kızlarla dedim..sonra msj geldi ondan şarkımı söylüyorsun die 5-10 dk sonrada nasılsın yazdı bende 1.5 saat bekledim ve iyiyim sen dedim sonra msj attı bende iyiyim neden geç yazdın dedi bende atsam mı atmasam mı die düşündüm o yüzden gec oldu yazdım..tamam yazmış bende tamam yazdım bu kadar kızlar

Canını sıkma oda aynı sen gibi şu an ne yapacağına karar veremiyor soğuk mu dursam barışsam mı diye düşünüyor..

Onun düşüncesi ne biliyor musun sen şimdi görüşemiyoruz diye trip atıyorsun ya ama bu onun elinde değil işi yüzünden kendince diyor ki şimdi hemen barışırsam yine bana gelemiyorum dediğimde trip atacak ve kavga olucak bundan vazgeçirmem lazım diye düşünüyor.. Sende görüşemediğin için trip atıyorsun ikinizde kendinize göre haklısınız ama orta yol bulman lazım..

Şimdi bir süre soğuk davran sende ayrılma korkusu sarmış gibi davranma sonrasında başka olaydada nasılsa benden ayırlamaz düşüncesi olur ve ona göre davranır..

Bekle, barışacaksınız diye düşünüyorum çünkü o bunalmış bu görüşememe olayında olan kavgalardan ve sinirle söylemiş.. Barıştığınızda ama sen daha yapıcı davran şöyle düşün zamanı olsa neden gelmesin oda ister senle beraber olmak askerede gidecekmiş ama işi varken elinden bişey gelmez sende üstüne gidince buda onda sinir yapar.. Buna göre hareket..

Aynı sorunu bizde yaşadık bende senin triplerini attım sonrasında kavga ettik ve durup düşününce bu dediklerimin kanısına vardım..

Son düzenleme:
kızlar dün gece yanlışlıkla boş msj attım oda attı sora bende gülücük koydum sonra nasılsın günün nasıl geçti falan dedi baya konuştu etti sonra öle normal bir şekilde konuştuk anında cvplar yazmaya başladı çok olumlu cvplar yazdı ama düzgün hiç bişi konuşmadık boş boş sacmaladık bugünde bişey yazmadı bende yazmadım o yazmadan yazmıcam zaten o yazar yazmazda cvp vermemek daha iyiymiş anladıgım kadarıyla..bilmiyorum hiç ne olacagını..yanlız bir yazıp bir yazmamak onun gibi dengesiz davranmak daha olumlu gösterdi sanırım ..sizlerin dedigi gibi genelde işim var die bahaneler uydurcam..sizleri çok seviyrum kızlar

bu bir geçiş dönemi onun için hiç üstüne gitme bırak,rahat davrn bak o senin nasıl üstüne düşmeye başlayacak
erkekleri bu kadar da dünyanın merkezine koymamak gerek bence..

valla bilgisayar başına oturur oturmaz buraya bakıyorum artık :) kendine gelir bir an önce umarım canımy a.. ama arkadaşların da dediği gibi sen cevap vermedikçe o üstüne düşecek... hadi hayırlısı inşllah

canım 2 senelik ilişkimi bitirmiş olarak kaçan kovalanır ben onun yalanlarından sıkılmıştım onun için cuma günü ayrıldık şimdi daha iyyim neyse sana gelelim.
Bir gün ttelefonunu kapalı tut sonra şarjı bitmiş farketmemişim de bak nasıl deliricek acaba neredeydi niye kapalıydı telefonu diye sonra kızdığı zaman deki niye kızıyorsun çocukmusun sen amacın ne senin bana böyle bağırmanı gerektiren birşey yok de şimdi işim duşa giricem sonra konuşuruz de ısrar ederse duştan sonra konşuruz de kapat.Sonra baktın saatler geçti aramıyor o inat etti gece vakti ayşe diye arkadaşın varsa ona mesaj atmış gibi ona at canım çok öpüyorum iyi geceler yarında görüşelim gibi sonra o seni arar zaten kimdi o falan alışkanlık de bak gör sonra nasıl çalablıycanı çocukça ama bu oyunlar işe yarıyor.

eda1709 seni takip ediyorum yeni gelişmeler nedir diye bilgisayarı açar açmaz yeni bildirim var mı diye bakıyorum...
inşallah herşey yoluna girer ama kendini üzme..
bu şekilde devam et.. şuan sen onunla görüşmek için çabalıyorsun askere gittiğinde seni her fırsatta aramaya çalışacak okadar da fırsatı olmayacak başını taşlara vuracak.. hiç bişeyin sorumlusu sen değilsin o böyle olmasını istedi..
sonra ihaleyi sana bırakmasın

erkekler her zaman ilgiden sıkılır
sen kendini geri çek bakalım ne yapacak sende anlamış olursun böylece sevgisini
arama sorma zamana bırak

FARKINDAYSAN ÇOGU ARKADAŞ SANA AYNI ŞEYİ DİYOR.. ARAMA.. MESAJ ATMA
seni terkeden o .. ayrılmak isteyen o...
ama sen ona yardım ediyorsun.. seni özlemeden yalnız kalmadan senin desteğinle sancılı dönemi o geçirecek..
o normale döndüğünde senden msjları kesecek ve ozaman senin sancılı dönemin ozaman asıl başlayacak.. çünkü umutların tamamen sönecek...
sen ona şunu diyorsun hal ve hareketlerinle..
"nolur benden ayrılma.. nezaman istersen ben burada kedi gibi seni bekliyorum.. elinin altındayım.. gez dolaş .. başka kız buldun tamam bulamazsan ber her zaman senin olmaya hazırım"

işte bunları diyorsun ona...
ona yardım etmeyi bırak.. zorlansın...
ona tek bir msj at.. düşündüm taşındımm benden ayrılmak isteyen sensin.. tamam düşündüm kabul ediyorum .. bitti bu iş..
artık sen kendi hayatına ben kendi hayatıma..

bu şekilde ona yoklugunu hissedersen adam ozaman derkii eda ellerimin arasından gidiyo.. seviyosa zaten seni tamamen kaybetmemek için çaba gösterir...
yapma kendini onun gözünde basitleştirme.. msjlarına dahada cvp verme..
birşey derse bitti demedinmi bitii ayrıldık napacaksın nasıl oldugumu ben çok iyiyim de...

biraz karışık yazdım ama naladıgını umuyorum demek istediklerimi...

artık daha fazla yıpratma kendini canım. burada hepimiz aynı şeyi söyledik sana. tavrını mesafeni koy. seni terk eden o. hala da onun mesajlarına telefonlarına cvp veriyorsun. kesin şımarmıştır iyice.

iyi aksamlar onun msn adresine gecende biriyle konuşmak için girmiştim bugün yine birinin msn adresini almak için açmak istedim ama şifre yanlış dedi şifresinde benim adım falan vardı unutma imkanım yok şifresini yani şok oldum..2 türlü kapatma ihtimali var 1. biz pek fazla msn ye girmiyorduk ben 1 ay önce iş yerine mail atmam gerekiyordu ve şifremi hatırlamayınca degiştirmiştim ve ona dememiştim degiştirdigimi ve onun o zamanda evinde internet yoktu yani girme ihtimalide yoktu ya benim msn adresime girmeye çalıştı benim şifremi yeni degiştirdigimi sanarak degiştirdi yada benim girmemem için degiştirdi bende sinirlendim hayatımda ilk defa telefonumu kapattım..he ama ne yazar bişey yazmamışta zaten..ama yarında kapatmaya kararlıyım içimdekileri yine paylaşmak istedim

dün gece bi msj atmayı çok düşündüm herşeyin bende bittigni anlamasını saglayacak bir msj ama yine yapamadım

boyle bir sebepten insan ayrılmaz bence. Yani insan ayrılırken ne düşünür " onsuz yapabilir miyim" senin erkek arkadaşın yaparım diye cevap vermişki bu soruya durduk yere ilişkinizi kesip atmış. Bence arama arkadaşım. Bırak kafasını ne karıştırdıysa onlarla başbaşa kalsın. Zaten sen aramadığın zaman bi süre sonra mutlaka dönecektir ve bu hep boyle olmuştur

çok kararsız hareket ediyorsun yani onun sana davranış biçimini göz önüne alarak karar veriyorsun ne yapacağına bence bunu yapma
o seni unutma çabasında sen geri döndürme çabasındasın

evet haklısınız..o kadar güvenmişim ki ona hala tam anlamıyla yediremiyorum sanırım..geceler çok uzun geliyor hemde çoook uzun dün gece öyle bir msj atmalımıydım bilmiyorum hala..
ama dogru olan birşey varki eger onu üzen bensem şimdi mutlu olsun eger olabiliyorsa..eger olamıyorsa oda dayanamaz he oluyorsa o zaman mutlu olmaya devam etsin artık..
askerligine o kadar az zaman kaldıki diyorum ya askere gidince ararsa pişman olsa ama o zamanda iş işten geçmiş olur benim için 15 ayımı göz göre göre ona veremem ona eskisi kadar güvenemem..o sözlerini tutamadı o sevgisine sahip çıkmayı başaramadı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…