Canını sıkma oda aynı sen gibi şu an ne yapacağına karar veremiyor soğuk mu dursam barışsam mı diye düşünüyor..
Onun düşüncesi ne biliyor musun sen şimdi görüşemiyoruz diye trip atıyorsun ya ama bu onun elinde değil işi yüzünden kendince diyor ki şimdi hemen barışırsam yine bana gelemiyorum dediğimde trip atacak ve kavga olucak bundan vazgeçirmem lazım diye düşünüyor.. Sende görüşemediğin için trip atıyorsun ikinizde kendinize göre haklısınız ama orta yol bulman lazım..
Şimdi bir süre soğuk davran sende ayrılma korkusu sarmış gibi davranma sonrasında başka olaydada nasılsa benden ayırlamaz düşüncesi olur ve ona göre davranır..
Bekle, barışacaksınız diye düşünüyorum çünkü o bunalmış bu görüşememe olayında olan kavgalardan ve sinirle söylemiş.. Barıştığınızda ama sen daha yapıcı davran şöyle düşün zamanı olsa neden gelmesin oda ister senle beraber olmak askerede gidecekmiş ama işi varken elinden bişey gelmez sende üstüne gidince buda onda sinir yapar.. Buna göre hareket..
Aynı sorunu bizde yaşadık bende senin triplerini attım sonrasında kavga ettik ve durup düşününce bu dediklerimin kanısına vardım..