2 senenın hatrına affetsemmı dıye dusunuyorum.

isimsizs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
40
0
36
Kocaeli
merhaba ben seda ablalarım buyuklerım hepinizden yorum beklıyorum lütfen yardımcı olun..
hemen hemen 2 senelık bı ılışkım var. yaşamadıgım sey kalmadı çok mutluda oldum cok mutsuzda yemedıgım tokat duymadıgım kufur kalmadı. normalde hiç bunlara tahammul edıcek ınsan degılım ama hep affettım yalvardı yakardı kollarını kestı kafasını taslara vurdu bıdaha kufur etmıcem dedı ve yıne yaptı bunlar normal kufurler degıl ama aklınıza gelebılcek en kotu kufurler sebeplerıde hep basit basit konulardı. şuan ondan çok sogudum ve sevmıyorum ayrıldım hemen hemen 2 hafta yalvardı affettım ama ıcımde hıc sevgı yoktu zar zor askım dıyodum yıne ayrıldım. hala sevmıyorum ama gecen 2 senenın hat:26::26::26:rına affetsemmı dıye dusunuyorum. lütfen akıl verın

ayrılmak için daha ne yaşayacaksın ki ayrılmışsın madem bitir affetmek hiç bişeyi degiştirmeyecektir.

Arkadaşım aklından zorun mu var?? Boşver işte ne kadar şanslısın ki bitirmişsin yol ver gitsin..Asla düzelmezler asla..bunu unutma kendini de hayatını da mahvetme aklını başına al..

tokat, küfür... ne zorun var da bunları çekiyorsun canım, bunları yapabildiyse ne kadar yalvarsa da yüksek ihtimal tekrar yapacaktır. annen baban seni elin ........inden dayak yiyesin diye mi yetiştirdi. kendine değer ver. sen çok önemlisin ne hakla sana tokat atıyor küfür ediyor?? kim ki o??

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfen asla barışma ve sakın sakın yalanlarına kanma kendini hemen bu insandan kurtar bebegim yazık ya daha sevgili sana neler yapmış

Küfürle dayakla olan bir beraberlikten ne fayda var ki?

bekarken böyle yapan adam yarin birgün neler yapmaz ki.

bence eski sevgilin psikopat, tedaviye ihtiyacı olan biri, ve senin ihtiyacın olan son şey o çocuk
bence bi okulun falan varsa ona yoğunlaş
bu tip psikopat hareketleri olan erkeklerden de uzak dur, bunları seni sevdiği için yapmıyo hasta ruhlu olduğu için yapıyo

Son düzenleme:
sakın affetmeyin, kendini kesen adamın psikolojisi normal değildir ki, size çok büyük zararları olabilir ilerde ki zaten şiddet bile göstermiş...
size güzel günler yaşatacak yeni bir insanla tanışıp mutlu mesut olursunuz umarım :)

kesinlikle affetme. Affetsen ne olur ki , iki yıl az bir zaman değil belki sana göre emeğine üzülüyo olabilirsin ama her zaman daha iyileri vardır hayatta.. Tekrar seversin, seni dinleyen ,kaba konuşmayan isteklerini yerine getiren beraberken seni el üstünde tutan koruyan saygı duyan zarar vermeyen biri olsa fena mı? İlerde evlenmiş olsan sana çocuklarına zarar verse allah korusun daha mı iyi? hiç üzülme.. insanlar neler atlatıyor.. İlişkilerde kişinin sözünde durması ve sana zarar verip vermemesi bence çok önemli.

ilişkiyi niçin yaşıyoruz,sadece mutlu olmak için,hayatımızı zorlaştıran,bizi mutsuz eden biriyle bile bile birlikte oluyorsak,yaşadığımız her şey müstehaktır bize.Sakın ola barışayım deme,hayatının kontrolü sende olsun.

küfür ve dayak yemekten hoşlanıyorsan affet

bazıları bunlardan hoşlanıyorlar kendi tercihleri.

hem sevmiyorum diyorsun hem affedeyim mi diyorsun...dayak yemissin kufur yemissin ki sevgilin bu adam yarin bigun evlenseniz senin halini dusunemiyorum...

acımakla olmaz bu işler ve kesin kararlı olacaksın kestirip atacaksın arkana bakmayacaksın
gün gelir kendini unutursun prensiplerini hayallerini hedeflerini ve kişiliğini
hiçbir ilişki kendinden ödün vermeye değmez ister iki yıllık olsun ister otuz yıllık evlilik olsun
önce kendine saygı duymalısın kriterlerin olmalı
sen bir bireysin kendine ait kuralların olmalı
bu ilişkide seviye yerlerde saygı yok hala uğraşmak kendine saygısızlıktır
insan kendine saygısını kaybetmemeli o senin kendine saygını zedelemiş daha fazla prim verme eline

Aileminzden biri küfür etse bize ay ne kötü baba ne kötü anne olur, ki aile atsan atılmaz satsan satılmaz..tabiki onlarınki bile doğru değilken..elin adamı! sana küfür eder birde tokat atar..yapma en azından kendine olan saygından, kadınlık gururndan yapma!!

bileklerini kesmekte neymiş öyle!!
en sinir olduğum erkek tipi..hazır kurtulmuşsun, sakın ama sakın dönüşü olmayan yollara girme..

2 senenin hatrı deyip, bir ömrü mahvetmek; akla, mantığa ve hiç bir sevgiye sığmaz..ve küfürle, dövmekle aşk yanyana durmaz, bence o erkek arkadaşın bir an önce psikolojik tedavi almalı!

20 yıllık evlilikler bitiyor ottan sebeblerde,
bu 2 yılın hatrıyla onun yalvarmasıyla olucak birşey değil.
üstelik çok gerekli sebeblerde var.
seviyorum deseniz aşktan gözünüz mü kör mü oldu derdim ama mantıklı düşünüp sevmiyorum artık soğudum demişsiniz..lütfen bu mantığınızı devam ettirin ve onunla barışmayın..

sakın affetme acıma sonra acınacak hale sen gelirsin
böyle ilişkimi olurmuş bu yaşta uğraştığın şeye bak
sen emek filan vermemişsin bu ilişkiye resmen çekmişsin şiddete hakarete maruz kalmişsın
senin yaşadıklarını ben yaşamadım bu yaşta
kararının arkasında dur ve asla arkana bakma yazık etme gençliğine.

sakınnnnn sakın geri dönme ya erkek milleti değil mi şerefsiz ya kırar döker yıkar sonra özür dile oh ne ala memleket

canım yaşın kaç bilmiyorum ama eminim ondan daha iyisini bulursun sevgiliyken sana bunları yapan adam evlenince dahamı iyi olur sanıyorsun millet kaç yıllık evliliğini bitiriyo kaldıki içimde bişey kalmadı diyorsun zorlamanın bi alemi yok bence

Benim burada anlamadığım birşey var...Bu anlattıklarına istinaden "affet, bir şansı daha hakediyor, 2 senenin hatırı var" diyecek biri çıkabilir mi sence? Herkesin yazdığı cümleler hemen hemen aynı olacaktır, ve herkes "ayrıl" diyecektir.. Dön, uzaktan biriymiş gibi kendin oku yazdıklarını ve sen karar ver... Yorum yapmaya bile gerek yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…