merhaba ben seda ablalarım buyuklerım hepinizden yorum beklıyorum lütfen yardımcı olun..
hemen hemen 2 senelık bı ılışkım var. yaşamadıgım sey kalmadı çok mutluda oldum cok mutsuzda yemedıgım tokat duymadıgım kufur kalmadı. normalde hiç bunlara tahammul edıcek ınsan degılım ama hep affettım yalvardı yakardı kollarını kestı kafasını taslara vurdu bıdaha kufur etmıcem dedı ve yıne yaptı bunlar normal kufurler degıl ama aklınıza gelebılcek en kotu kufurler sebeplerıde hep basit basit konulardı. şuan ondan çok sogudum ve sevmıyorum ayrıldım hemen hemen 2 hafta yalvardı affettım ama ıcımde hıc sevgı yoktu zar zor askım dıyodum yıne ayrıldım. hala sevmıyorum ama gecen 2 senenın hat:26::26::26:rına affetsemmı dıye dusunuyorum. lütfen akıl verın
merhaba ben seda ablalarım buyuklerım hepinizden yorum beklıyorum lütfen yardımcı olun..
Hemen hemen 2 senelık bı ılışkım var. Yaşamadıgım sey kalmadı çok mutluda oldum cok mutsuzda yemedıgım tokat duymadıgım kufur kalmadı. Normalde hiç bunlara tahammul edıcek ınsan degılım ama hep affettım yalvardı yakardı kollarını kestı kafasını taslara vurdu bıdaha kufur etmıcem dedı ve yıne yaptı bunlar normal kufurler degıl ama aklınıza gelebılcek en kotu kufurler sebeplerıde hep basit basit konulardı. şuan ondan çok sogudum ve sevmıyorum ayrıldım hemen hemen 2 hafta yalvardı affettım ama ıcımde hıc sevgı yoktu zar zor askım dıyodum yıne ayrıldım. Hala sevmıyorum ama gecen 2 senenın hat[sıze=3]:26::26::26:[/sıze]rına affetsemmı dıye dusunuyorum. Lütfen akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?