merhaba ben seda ablalarım buyuklerım hepinizden yorum beklıyorum lütfen yardımcı olun..
hemen hemen 2 senelık bı ılışkım var. yaşamadıgım sey kalmadı çok mutluda oldum cok mutsuzda yemedıgım tokat duymadıgım kufur kalmadı. normalde hiç bunlara tahammul edıcek ınsan degılım ama hep affettım yalvardı yakardı kollarını kestı kafasını taslara vurdu bıdaha kufur etmıcem dedı ve yıne yaptı bunlar normal kufurler degıl ama aklınıza gelebılcek en kotu kufurler sebeplerıde hep basit basit konulardı. şuan ondan çok sogudum ve sevmıyorum ayrıldım hemen hemen 2 hafta yalvardı affettım ama ıcımde hıc sevgı yoktu zar zor askım dıyodum yıne ayrıldım. hala sevmıyorum ama gecen 2 senenın hat:26::26::26:rına affetsemmı dıye dusunuyorum. lütfen akıl verın
acımakla olmaz bu işler ve kesin kararlı olacaksın kestirip atacaksın arkana bakmayacaksın
gün gelir kendini unutursun prensiplerini hayallerini hedeflerini ve kişiliğini
hiçbir ilişki kendinden ödün vermeye değmez ister iki yıllık olsun ister otuz yıllık evlilik olsun
önce kendine saygı duymalısın kriterlerin olmalı
sen bir bireysin kendine ait kuralların olmalı
bu ilişkide seviye yerlerde saygı yok hala uğraşmak kendine saygısızlıktır
insan kendine saygısını kaybetmemeli o senin kendine saygını zedelemiş daha fazla prim verme eline
Ey allahım ya.
Sen hatayı baştan yapmışsın.
Sana onca küfürler etsin sonra bir iki sözüyle affet barış onunla.
Sen gururuna nasıl yedirdin ki bunu? O kim ki sana küfür edebiliyor ya?
2 yılda pek fazla bir zaman dilimi değil millet 20-25 yıllık evliliğini bile bir anda bitirebiliyorsa sen ayli ayli bitirirsin.
Üstelik içimde sevgi yok diyorsun.
Eee niye devam ediyorsun o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?