2 senenın hatrına affetsemmı dıye dusunuyorum.

Belli ki kendine hiç saygın yok
Hala affedeyim mi diye soruyorsun
Yahu zevk mi alıyorsun küfür edilmesinden dayak yemekten anlamıyorum ki..

Son düzenleme:
sende azcık mazoşistlik var herhalde
küfür hakaret dayak ohhh sırada ne var?
anan değil baban değil kocan değil
kafayı mı yedin ne diye katlanıyosun?
2 yılın hatrıymış
millet 30 yıllık kocasından ayrılıyo onca yılı hiçe sayiyo da
sana noluyo 2 yılın hesabini yapiyosun

hayır kurumu musun?
ay cok sinirlendim
bi kadın bu kadar aciz olmamalı erkekler karşısında ya...

2 yıllık ilişkinizde bir emek göremedim tatlım
haa insanlığının bu derece aşağılanması da ilişkinizi kıymete bindiriyorsa bilemem.
ancak sana şu kadarını söyleyeyim ki en güzel sevginin bedeli bile tokatlar,küfürler olmamalı...
genceciksin,aklı başında,açık fikirli,medeni bir insan ol ve sana böyle davranılmasına da bir daha asla izin verme...

hiçbir onurlu erkek sevdiğim dediği kıza/kadına küfür edemez. bırak gitsin yoluna. kendi değerini değersiz biriyle küçültme...

Neye emek vermişsin dayak,küfüremi kızım aklın çok karışmış tekmeyi bas ne hali varsa görsün,biz kızlarımız dayak,küfür yesin diye doğurmuyoruz kişiliğini ayaklar altına alma insan kal, böyle aşkında içine tüküreyim anladın mı?!

"Dayak ve küfürler şimdilik az geldi, biraz daha ihtiyacım var" diyor olmalısınız ki hem de sevmediğinizi söylediğiniz bir adamla devam edebilmeyi düşünüyorsunuz... Kişisel tercihtir, kimseyi yargılamam.

Ama yarın bir gün "tamam artık, küfre de dayağa da doydum" dediğiniz zaman kim bilir kaç senenizi çarçur etmiş olacaksınız, bir de bu açıdan bakın. Üç sene... Beş sene....

Zararın neresinden dönülürse kârdır demişler. Ama önce zarar gördüğünüzün farkına varmanız gerekiyor sanırım.

Ayrıca zat-ı muhteremin kafasını taşlara vurması, orasını burasını kesmesi sizi nasıl sevdiğini değil, nasıl bir ruh hastası olduğunu gösterir, bunu da bilin. Sevgi böyle bir şey değil.

ne ilginç ya...
anne-baba kıyamaz, bi fiske vurmaya bi kötü söz söylemeye ama gene de yaranamaz evladına
elin sorunlu manyağı gelir döver söver, baş tacı edilir
la havle....

millet nasıl kurtulsam diye düşünür bunlar 2 sene hatrından bahsediyolarya..hey allahım akıl fikir ver.daha çıkarken tokatlamış adam sanıyomuki acaba evlenince okşicak

millet 20 senelik kocasını boşuyo ..sen iki senenin hatrından mı bahsediyorsun...yaşadıklarının farkında değilsen bi dur düşün resmet ....

Herşeyi yaşadım derken cinsel anlamda bişeyler yaşadın da o yüzden mi ayrılamıyosun?
Soğumuşsun sevmiyorum diyosun, adamın da sana değer verdiği yok mutsuz bir ilişkiyi niye devam ettiresin barışma telefon numaranı değiştir, sil at hayatından onu

daha yeni haberlerde çıktı gördünmü bilmem.10 günlük evli kadın koca dayağından kaçarken 5. kattan düşüp bacaklarını kırmış,bu adam nişanlıykende aynı şeyi yapıyomuş evlenince belki düzelir diye evlenmiş sonuç ortada

Ey allahım ya.
Sen hatayı baştan yapmışsın.
Sana onca küfürler etsin sonra bir iki sözüyle affet barış onunla.
Sen gururuna nasıl yedirdin ki bunu? O kim ki sana küfür edebiliyor ya?
2 yılda pek fazla bir zaman dilimi değil millet 20-25 yıllık evliliğini bile bir anda bitirebiliyorsa sen ayli ayli bitirirsin.
Üstelik içimde sevgi yok diyorsun.
Eee niye devam ediyorsun o zaman?

canım gerçekten söylüyorum bırakmışken bitir iyice o insandan sana hyır gelmez sakın affedeyim bişi olmas düzelir die düşünme şuan evli deilsiniz sanırım ona ramen bunları yapıyor sana dimi. birde evlendikten sonrasını düşün erkekelrin çoğu evlendikten sonra değişir dahada acımazsız dahada sinirli dahada kıskanç vs. vs. olurlar evli arkadaşlar az çok bilirler ve eninki bence evlenince sana karşı dahada köü olucak ben öyle tahmin ediorum lütfen güzelim hayatını karartma ve hayata onsuz devam et zaten sevgin falanda kalmamış inan ondan sana hayır gelmez....

ne 2 senenın hatrı cnm bnm yaa,hem sevmıyorum sogudum artık dıyorsun hem de 2 senenın hatrına affedıyım mı dıyorsun .tatlım soguduysan neden affetme geregı duyuyorsun kı bırak ıkınızde yolunuza bakın .en hayrlısı boylesı

Her istedigni yaptım dışarı cıkma dedı cıkmadım 1 tane erkek arkadasım yok gıyımımı kusamımı herseyımı kısıtladım konuşma dedıgı arkadaşlarımla konuşmadım kendımden çok ödün verdım böyle tepeme çıktı hepınız haklısınız..

ama tam karşımda oturuyo hergün mutlaka görücem. telefonumu değiştirsemde msn facebook ya bana ulaşırsa gene napıcam kurtulmak için ? barışıyım dıye yapmıcagı sey yok ya zarar verırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…