sende azcık mazoşistlik var herhalde
küfür hakaret dayak ohhh sırada ne var?
anan değil baban değil kocan değil
kafayı mı yedin ne diye katlanıyosun?
2 yılın hatrıymış
millet 30 yıllık kocasından ayrılıyo onca yılı hiçe sayiyo da
sana noluyo 2 yılın hesabini yapiyosun
hayır kurumu musun?
ay cok sinirlendim
bi kadın bu kadar aciz olmamalı erkekler karşısında ya...
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfen asla barışma ve sakın sakın yalanlarına kanma kendini hemen bu insandan kurtar bebegim yazık ya daha sevgili sana neler yapmış
Küfürle dayakla olan bir beraberlikten ne fayda var ki?
bekarken böyle yapan adam yarin birgün neler yapmaz ki.
ama tam karşımda oturuyo hergün mutlaka görücem. telefonumu değiştirsemde msn facebook ya bana ulaşırsa gene napıcam kurtulmak için ? barışıyım dıye yapmıcagı sey yok ya zarar verırse
Küfürle dayakla olan bir beraberlikten ne fayda var ki?
bekarken böyle yapan adam yarin birgün neler yapmaz ki.
Herşeyi yaşadım derken cinsel anlamda bişeyler yaşadın da o yüzden mi ayrılamıyosun?
Soğumuşsun sevmiyorum diyosun, adamın da sana değer verdiği yok mutsuz bir ilişkiyi niye devam ettiresin barışma telefon numaranı değiştir, sil at hayatından onu
2 yıllık ilişkinizde bir emek göremedim tatlım
haa insanlığının bu derece aşağılanması da ilişkinizi kıymete bindiriyorsa bilemem.
ancak sana şu kadarını söyleyeyim ki en güzel sevginin bedeli bile tokatlar,küfürler olmamalı...
genceciksin,aklı başında,açık fikirli,medeni bir insan ol ve sana böyle davranılmasına da bir daha asla izin verme...
ay resmen psikopat :18:
herşey var, küfür dayak kendini biçip doğrama
aklından zorunmu var canım benim. bırak naparsa yapsın kendine. sen kurtul bi an önce. eğer kurtulmazsan bu adam sana daha neler yapar tahmin bile etmek istemiyorum.
kesinlikle affetme. Affetsen ne olur ki , iki yıl az bir zaman değil belki sana göre emeğine üzülüyo olabilirsin ama her zaman daha iyileri vardır hayatta.. Tekrar seversin, seni dinleyen ,kaba konuşmayan isteklerini yerine getiren beraberken seni el üstünde tutan koruyan saygı duyan zarar vermeyen biri olsa fena mı? İlerde evlenmiş olsan sana çocuklarına zarar verse allah korusun daha mı iyi? hiç üzülme.. insanlar neler atlatıyor.. İlişkilerde kişinin sözünde durması ve sana zarar verip vermemesi bence çok önemli.
evet sadece söyledıgım kadarıyla sanmayın gozumun onunde jiletle boynunu kestı sırf eskı sevgılımle konustum dıye. böyle kıskançlıkmı olur ya ay delırıcem
Benim burada anlamadığım birşey var...Bu anlattıklarına istinaden "affet, bir şansı daha hakediyor, 2 senenin hatırı var" diyecek biri çıkabilir mi sence? Herkesin yazdığı cümleler hemen hemen aynı olacaktır, ve herkes "ayrıl" diyecektir.. Dön, uzaktan biriymiş gibi kendin oku yazdıklarını ve sen karar ver... Yorum yapmaya bile gerek yok !
Benim burada anlamadığım birşey var...Bu anlattıklarına istinaden "affet, bir şansı daha hakediyor, 2 senenin hatırı var" diyecek biri çıkabilir mi sence? Herkesin yazdığı cümleler hemen hemen aynı olacaktır, ve herkes "ayrıl" diyecektir.. Dön, uzaktan biriymiş gibi kendin oku yazdıklarını ve sen karar ver... Yorum yapmaya bile gerek yok !
merhaba ben seda ablalarım buyuklerım hepinizden yorum beklıyorum lütfen yardımcı olun..
hemen hemen 2 senelık bı ılışkım var. yaşamadıgım sey kalmadı çok mutluda oldum cok mutsuzda yemedıgım tokat duymadıgım kufur kalmadı. normalde hiç bunlara tahammul edıcek ınsan degılım ama hep affettım yalvardı yakardı kollarını kestı kafasını taslara vurdu bıdaha kufur etmıcem dedı ve yıne yaptı bunlar normal kufurler degıl ama aklınıza gelebılcek en kotu kufurler sebeplerıde hep basit basit konulardı. şuan ondan çok sogudum ve sevmıyorum ayrıldım hemen hemen 2 hafta yalvardı affettım ama ıcımde hıc sevgı yoktu zar zor askım dıyodum yıne ayrıldım. hala sevmıyorum ama gecen 2 senenın hat:26::26::26:rına affetsemmı dıye dusunuyorum. lütfen akıl verın
bak uzak dur canım şu hastadan.
okurken tüylerim diken diken oldu. korku filmi gibi.
işte ben canlı canlı yaşadım. merak edenlere söylüyorum daha 18 yasındayım doldurmadım bile anlıcagınız 16 yasından berı bu pskopattan cekıyorum. işin kötüsü etrafa resmen bir melek.. dışı sizi içi beni yakar misali..
millet nasıl kurtulsam diye düşünür bunlar 2 sene hatrından bahsediyolarya..hey allahım akıl fikir ver.daha çıkarken tokatlamış adam sanıyomuki acaba evlenince okşicak
hiçbir onurlu erkek sevdiğim dediği kıza/kadına küfür edemez. bırak gitsin yoluna. kendi değerini değersiz biriyle küçültme...
böyle insanlara acayip sinir oluyorum
kendi ailesinden en ufak kötü bir söz duysa ailelerinden nefret ederler
ama elin manyağının psikopatının dayaklarını küfürlerini sineye çekerler.
ayrıca kendini jiletleyen biri dışarıdan nasıl melek gözükür onu da anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?