2 senenın hatrına affetsemmı dıye dusunuyorum.

doğru babam bana bagırınca bile nefret gelıyo sırf eskıden 1 tokat attı dıye sevmıyorum. aslında hiç böyle biride degildim asla tahammulum yoktu böyle seylere
çok degiştirdi benı çok

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfen asla barışma ve sakın sakın yalanlarına kanma kendini hemen bu insandan kurtar bebegim yazık ya daha sevgili sana neler yapmış

çok ayrıldım barıştım yalvarıyo kendıne kotu bişeyler yapıyo çok korkuyorum ya bi tamam senı ıstemıyorum dıyo beddua edıyo sonrada senı hakedemedım dıyo piskolojim bozulduu böyle insanlar nıye hep benı bulur

Küfürle dayakla olan bir beraberlikten ne fayda var ki?

bekarken böyle yapan adam yarin birgün neler yapmaz ki.

evet tek tesellısıde oydu. güya evlenınce yanyana olunca hiç sorun olmazmış yanyanayken pek kavga etmıyoruz evlenıncede etmezmışz ama tabıkı bunada ınanmıyorum sımdıden herseyımı kısıtladı evlenınce evdn cıkarttırmazdı bu benı ..dayak derken kendısı kufur ettııgınde sıyrılıp cıkıyo sureklı ben bıkere ettım tokadı yedım böylede bı adaletlı ınsandır :)

ama tam karşımda oturuyo hergün mutlaka görücem. telefonumu değiştirsemde msn facebook ya bana ulaşırsa gene napıcam kurtulmak için ? barışıyım dıye yapmıcagı sey yok ya zarar verırse

Onunla artık barışmayacağını,kendinde bitirdiğini belli et o zaman cnm.
Anlarsa onda bittiğini üstelemez pek fazla.
Kendisine zarar vericek kadar psikoloji bozuksa gitsin o zmn bi doktora.

Küfürle dayakla olan bir beraberlikten ne fayda var ki?

bekarken böyle yapan adam yarin birgün neler yapmaz ki.

evet tek tesellısıde oydu. güya evlenınce yanyana olunca hiç sorun olmazmış yanyanayken pek kavga etmıyoruz evlenıncede etmezmışz ama tabıkı bunada ınanmıyorum sımdıden herseyımı kısıtladı evlenınce evdn cıkarttırmazdı bu benı ..dayak derken kendısı kufur ettııgınde sıyrılıp cıkıyo sureklı ben bıkere ettım tokadı yedım böylede bı adaletlı ınsandır :)

yok hayır öyle bişey değil.
aslında sogudum derken şöyle bı dusundum çirkin bi kız degilim istesem gelip kapımda yatıcak ınsanlar var neden bunu cekıyorum dıye yaklaşık 1 aydır dusunuyrum ve bu dusunceler benı ıyıce uzaklaştırdı. 1 aydır bıtlıste geldıgınde gorunce ozlersem fln dıye korkuyorum . böyle bı ınsanı nasıl sevdım !

ay resmen psikopat :18:
herşey var, küfür dayak kendini biçip doğrama
aklından zorunmu var canım benim. bırak naparsa yapsın kendine. sen kurtul bi an önce. eğer kurtulmazsan bu adam sana daha neler yapar tahmin bile etmek istemiyorum.

hep ben ugraştım ben affettım ben yapıcı oldum. Gözüm açıldı bu bana 2. darbe zaten iyi niyetlı olunca hep böyle olur..

evet sadece söyledıgım kadarıyla sanmayın gozumun onunde jiletle boynunu kestı sırf eskı sevgılımle konustum dıye. böyle kıskançlıkmı olur ya ay delırıcem

Hiç sanmıyorum. hiç kımseye guvenım kalmadı artık bu ilişkimden bi oncesındede aldatıldım hemde kendı kendımle :)
3,5 yıldır sevıyo hala sevıyo sigaradan nefret eden ınsan sıgara ve ıckı kullanıyo nıye hala benı sevıyomuş bir sürü dır dır. Bu erkekler neden bukadar dengesizki ? hepsimi böyle acaba ?

evet sadece söyledıgım kadarıyla sanmayın gozumun onunde jiletle boynunu kestı sırf eskı sevgılımle konustum dıye. böyle kıskançlıkmı olur ya ay delırıcem

bak uzak dur canım şu hastadan.
okurken tüylerim diken diken oldu. korku filmi gibi.

doğru söze ne denır..:44:

doğru söze ne denır..:44:

bu nasıl ilişki böyle? affetmeyi düşünme bile

bak uzak dur canım şu hastadan.
okurken tüylerim diken diken oldu. korku filmi gibi.

işte ben canlı canlı yaşadım. merak edenlere söylüyorum daha 18 yasındayım doldurmadım bile anlıcagınız 16 yasından berı bu pskopattan cekıyorum. işin kötüsü etrafa resmen bir melek.. dışı sizi içi beni yakar misali..

ama bu senin seçimin tatlım.
acıyıp acıyıp geri dönüosun.
tehdit ederse etsin, yok kendimi öldürürüm yok o yok bilmem ne. hiçbişey yapamaz kendine, yaparsada yapar o da onun sorunu.
ama seni tehdit ederse şikayetçi ol mutlaka.

millet nasıl kurtulsam diye düşünür bunlar 2 sene hatrından bahsediyolarya..hey allahım akıl fikir ver.daha çıkarken tokatlamış adam sanıyomuki acaba evlenince okşicak

doğru ama üzüldüğüm konu haytını hep bana gore sekıllendırdı ünv. sınavına gırdı uzak olmamk ıcın baska sehırde degılde burda okucak uzun zamandırda sırf evlenmek ıcın para bırıktırıyo .. öööööööööööf uzak dursun benden artık ya istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

böyle insanlara acayip sinir oluyorum

kendi ailesinden en ufak kötü bir söz duysa ailelerinden nefret ederler

ama elin manyağının psikopatının dayaklarını küfürlerini sineye çekerler.

ayrıca kendini jiletleyen biri dışarıdan nasıl melek gözükür onu da anlamış değilim.

hiçbir onurlu erkek sevdiğim dediği kıza/kadına küfür edemez. bırak gitsin yoluna. kendi değerini değersiz biriyle küçültme...

aynen öyle küfür edip edip sonra senı cok sevıyorum falan falan .. insan nasıl ınanırkı buna ? hep bı bossluktayım bu nasıl bı dengesızlık anlamıyorum hep anlattım anlıyomuş gibi gozuku. resmen adam degilsin adam ol artık dıyodm bunlara bile alıştı bi erkek bu lafların altında kalırmı ya

kimse bilmiyoki naptıgını ne ettıgını yasadıklarımı cevreme pek anlatmam ben..

evet bende öyle bi insanım işte hakarete kufure asla gelemem çevremde hiç kimse benım oldugum ortamda küfür etmez ama gökhan efendıden duymadıgım kufur kalmadı .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…