2 sevgilinin mesajlasmasi..?

Bu tip adamlar bile kendilerine köle olacak kadınlar bulup evlenebiliyor ve ürüyorlar ya hayretler içindeyim.

Nevruz reise saygı duyasım geldi. Kuzeniniz hala nevruzla sevgili kalmak istiyor gibi
Dogru soze ne denir ki hanfendi?

Afyonda okurken hocamizin sivesi biraz farkli egellire ait bir sive kizLara degil ama erkekler lennnn diye bagirdi sonra hocam lan niye diyorsunuz dedigimiz zaman.. laaannn demedim leeeenn dedim lennnn:) o aklima geldi simdi
:)
Yani erkek erkege belki söylenebilir ne bileyim ama hic bi kadına böyle seslenildigini duymamıstım

Nevruz sanki kiz isimine uygun ben oyle yakistırdım.
Yalniz nevruz hic nevruz gibi konuşmuyor cok çirkin lan lar havada uçuyor birdr s. Git mi demis cok ayip ya

Her şeyi geçtim argoyu hiç affetmem ama hadi onu da geçtim sevgilisine karşı neden bu kadar nefret dolu bu adam. Kuzenine biraz saygısı olsa bu adamın sadece "canım ben pek hoşlanmıyorum ama bakalım konuşuruz yine" demeliydi. Adamın mesajlarında bi sevgisizlik var.

Adamin her yerinden kalitesizlik akiyor. Kuzeniniz ne zamandir birlikte, hic mi anlamadi bilemiyorum ama ben bu tipe selam bile vermem. Kaldi ki sevgili olmak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…