2 sevgilinin mesajlasmasi..?

ne asabi bir insanmış kendi yoluna baksın

Kuzeniniz hala sevgili kalmak istiyor mu? Yani buna yorum yapılacak birşey yok. Kuzeniniz ya ayrılacak ya da hayatını bu şahıs ile karartacak. Zaten adamın niyeti evlilik degil, kuzeniniz hangi akla hizmet çocuk yerine kedi muhabbetine girmiş. Kuzeniniz çocukça adam da hödükçe konuşmuş.

Yaşa laf edenler ciddi saçmalıyor artık. Yaşları gayet uyumlu, çok çok normal bir yaş durumundalar.
Burada sorun olan şey karakter. Adam bildiğin barzo.
Ha kuzeniniz bu tipten ayrılacak mı?
Hayır tabiki. Ayrılırsa şaşırırım cidden.
Burada herkes ayrılsın demiş, yapılması gerekende bu.
Fakat kızlarımız bu hamşoları çok sever. Adam azarladıkça bağlanacak ona. Babası bu lafları etse ben bir bireyim özgürüm bla bla yapar. Ama sevgilisi ağzına etse oğğğğğ berkcan beni sahipleniyırrrr olur :/

Bu ne rezillik ya. 1-2 aylık ilişkide belli etmiş kendini.
Buna bu tepkiyi veren biriyle mutlu evlilik asla olmaz. Belki siz sinir anıydı bilmem neydi diye üstünü kapatır affedersiniz ama bu adam daha beter bir tip, evlenirsen taşların en buyugune başını çok vurursun.

1 2 ay gibi emin degilim..
1-2 ayda bu ne seviyesizlik? Ben bu anlattığınızı uzun ilişki sandım birde konuşma rahatlığına bakınca.(Uzun ilişki dahi olsa böyle bir üslup takınılmaz ama bu kadar kısa süre için daha kibar bir tarz beklerdim, baştan aşağı çirkeflik akıyor adamdan) Hemen bıraksın düşünmesin bile.

Feci.. bunun sonrası belli, varacağı yolun sonu şimdiden belli

Ayyy görmez olaydım şu yazışmaları.
Kuzeniniz neyi bekliyor hala?
Ayrılmadı mı?
Çiçek gibi kızlar,hayvan dışkılarına mı kaldı yani? Kadın bu ya kadın!
Bir kadına nasıl böyle konuşuyorlar anlamıyorum.

Eşim yanımda arkadaşlarıyla bu tarz konuştuğunda gıcık oluyordum bende.
Neyse bundan sonra olmayacağım.

Eşime gösterdim mesajlaşmayı,
Gençliğinin 1 dakikasını daha ziyan etmesin kızcağız,
Bundan bir b*ok olmaz.
Aynı asfaltta bile yürümesin.
Dedi.

Belli ki yaşını yansıtmayan arızalı bir tıp. Boşuna 22 yaşında secmemistir o.gondersin gitsin bu adamı.

Bunlar halamin kizi ve sevgilisinin konusmalari kuzenim 22 sevgilisi 30 yasinda bu saatten sonra yazmamasini ve bitirmesini soyledim sizce??
Kedi alalım ım demeyle konuşma buraya gelmez adam ayrılmayak için ugraşıyo sanki o ayrılmazsada kuzeniniz ayrılsın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…