- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
Iliskilerde yas farkini kenara birakmistik? Konu o degildi neyse22 yaşındaki kızın 30 yaşındaki herifle işi ne ? İğrenç ya. Herifi söylemeye gerek yok.
1 2 ay gibi emin degilim..Ne kadar zamandır konuşuyorlar? Nevruz çok itici ve karakterini ortaya koymuş artık bundan sonra devam etmesi bile bile lades olur kız için.
1-2 ayda bu ne seviyesizlik? Ben bu anlattığınızı uzun ilişki sandım birde konuşma rahatlığına bakınca.(Uzun ilişki dahi olsa böyle bir üslup takınılmaz ama bu kadar kısa süre için daha kibar bir tarz beklerdim, baştan aşağı çirkeflik akıyor adamdan) Hemen bıraksın düşünmesin bile.1 2 ay gibi emin degilim..
Ne okudum az önce benBunlar halamin kizi ve sevgilisinin konusmalari kuzenim 22 sevgilisi 30 yasinda bu saatten sonra yazmamasini ve bitirmesini soyledim sizce??
Kedi alalım ım demeyle konuşma buraya gelmez adam ayrılmayak için ugraşıyo sanki o ayrılmazsada kuzeniniz ayrılsın bi zahmetBunlar halamin kizi ve sevgilisinin konusmalari kuzenim 22 sevgilisi 30 yasinda bu saatten sonra yazmamasini ve bitirmesini soyledim sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?