2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
tucem gelmis oley :))
coraline deki olay kurgusunu cok sevdim ben ama kesinlikle cocuklara yonelik bir animasyon dedgil :))

artık buralardayım canım benim :1hug: coraline konusunda aynı fikirdeyim, şu an tekrar izleyemeyecek kadar korktum ayrıca ondan ben eyvahedigeldismilemafoldumben

artık buralardayım canım benim :1hug: coraline konusunda aynı fikirdeyim, şu an tekrar izleyemeyecek kadar korktum ayrıca ondan ben eyvahedigeldismilemafoldumben

ben de azicik tirsmistim ne yalan soyliyim utaniyodum yazmaya :kedi:
ama coraline in czgileri karakterleri diger animasyonlardan cok farkli.. o yuzden izlemesi ayri bi keyifli olmustu..

coraline epey gothic ve yer yer ürkütücü bencede pek çocuklara göre değil :)
ruh sağlığına kasıt doğrudan sempatiksalakcinni
:çok üzgünüm::roflol:
ben de azicik tirsmistim ne yalan soyliyim utaniyodum yazmaya :kedi:
ama coraline in czgileri karakterleri diger animasyonlardan cok farkli.. o yuzden izlemesi ayri bi keyifli olmustu..
ben utanmayacak kadar korkmuşum demek asminim :roflol: ben 3d izledim onu bir de eyvahedigeldismile bende bu etkiyi bir de corpse bride yapmıştı ohaoldumsmile aaa bir de nightmare before christmas -tatlicadiarzu-
gotikler gotursun seni prenseskaydirigubbakcemile
:roflol:

gotikler gotursun seni prenseskaydirigubbakcemile

nihaahaahaaa

hmm 3d izlemişsin ozaman durum değişir , korkmakta haklısın tucem
asmincik sen hala tırsaksın ahauahu

ask olsun tuce beni de su prensesin diline dusurdun ya :))
3d izlemis gibi oldum ben de ne var gozlerimi kocaman acip izledim :))

Ejderha istiyoruuuuuuuum kaydirigubbakcemile3

Valla ne diyeyim tek izlemediğim How to Train Your Dragon'du, az önce izledim, sanırım bir kaç gün etkisinde kalırım.
Hani derler ya 2 çeşit hikaye vardır, gerçek hikayeler ve gerçek olması istenen hikayeler. İşte bu gerçek olması istenen bir hikaye :)
Şimdi kedilerimi Toothless kılığına sokup, onları eğitmekle işe başlayacağım kanat modifikasyonu zor olacak belki ama olsun sempatiksalakcinni :roflol:

kuziii demek o kadar güzel desene :)
senin film zevkin ztn nasıl kötü olabilirdi
hemen izlemem lazımmmmmmmmmmm

Şu saate kadar izlememiş olmana inanamıyorum klava:
Ben de diyordum ki, kuzi de izlemiştir, ben de izlerim kritiğini yaparız. Ama maşallah hanımefendi izlememiiiiş :)))) lülülülülülü

ben de istiyorum ya, çok şirin çok :kedi:

bir karakteri izlerken insan bu kadar sevgi duyabilir :asigim:

Şu saate kadar izlememiş olmana inanamıyorum klava:
Ben de diyordum ki, kuzi de izlemiştir, ben de izlerim kritiğini yaparız. Ama maşallah hanımefendi izlememiiiiş :)))) lülülülülülü

hehehe :) izleyemedim valla . kitap kulübünede üyeyim şimdi yeni kitaba başladım vakit kalmıyor yakın zamanda izleyeceğim kuzi dur daha vakit var :1rolleyes:

Demek Dragon'u izliyoruzzzzzz hihoyyyt

tımamdırrr en kısa zamanda izlicim
boshayallersmile

ben indirdim ama içime sinmedi açıkcası, dvdrip ide henüz çıkmadı. Eğer pazartesi vizyona girerse gidip sinemada izleyeceğim olmazsa izleriz artık böyle :)

Bende torrentten iki dosya indirdim ikisi de hata verdi:S

Verdiğin link ise rapide yönlendiriyor orda da sorun yaşıyorum. Bakalım nasıl bulacağız filmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…