2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
ındirdim, yine torrentten buldum:) Biraz karanlık ama idare eder Yorumları burada mı yazacağız yoksa ayrı başlık açılacak mı? Birazdan başlayacağım çünkü:) ve yorumlar için herkesin izlemesini mi bekleyeceğiz:)

ben indirdim ama içime sinmedi açıkcası, dvdrip ide henüz çıkmadı. Eğer pazartesi vizyona girerse gidip sinemada izleyeceğim olmazsa izleriz artık böyle :)

Türkiye'de 23 Nisanda gösterime girecek. O zamana kadar sanırım süremiz dolar :)
Ama sinemada izlemek isteyenler için süreyi uzatırsınız belki :)))

Nihayet izledim ama yorumlar buraya mı herkesi bekliyor muyuz yorum için diye sordum yanıt gelmedi

Hemen başlıyorum=))))

Öncelikle teknik kısımdan başlayayım; filmin efektleri ve çekimleri belli ki 3d teknolojisine göre düzenlenlenmiş sanırım vizyona girmedi bu film fakat 3 boyutlu izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür filmlerde kurgudan ziyade görsellik ön planda oluyor; sonra toothless göklerde salınırken neden 3 boyutlu izleyemiyorum diyorsunuz

Toothless çok şekerdi karakterler çok iyi oluşturulmuş, çocukların özellikle seveceği bir filmdi. Konusu itibarıyla alt metinde verdiği mesajlar da yerinde ve anlamlıydı. Mutlu sonları severim bu bakımdan da sonunda yüzümde tebessüm bıraktı:)

müzikleri de tempoya uygun ve etkileyiciydi.

izledim ve beğendim beklediğimden iyiydi gerçektende
dragonun mimiklerine bayıldım her seyi o kadar net anlatıyo kii
sadece filmin süresi daha uzun olabilirdi kısa geldi biraz bana
sinemada izleseydim keşke dedim yani=)

izledim ve beğendim beklediğimden iyiydi gerçektende
dragonun mimiklerine bayıldım her seyi o kadar net anlatıyo kii
sadece filmin süresi daha uzun olabilirdi kısa geldi biraz bana
sinemada izleseydim keşke dedim yani=)

sinemada izlemeye değerdi gerçekten canım...

ee nerden izliycez şimdi bu filmi
vizyona daha girmemiş, sitelerde de sadece fragmanı var
siz nasıl izlediniz?

simdi bitiiiii :))
sinemada bi daha bile izlerim cok keyifliydi.. tamam klasikti felan ama guzeldi eglenceliydi.. sadece o sari ciyan kiza gicik oldum.. ama benim de bir gece korkusu ejderham olsun ya :))
utobik eglenceli guzeldi.. daha fazla detayli olabilirdi daha eglenceli de olabilirdi ama vikingler ile ejderhalar guzel olmus :))
TbZ arkadasim bu guzel onerin icin tesekkur ederim..

herkes ejderhaya bayılıyor ya opuyorumnanaktan
teşekkür ederim
bilgisayarı kapatsam da indirmeye devam edebiliyorum değil mi bunlarda

evet canım, önce pc'ye u torrent programı kur, linki tıkla, açılan download torrent kısmına aç de, pc'ne kurduğun torrent programın açılır, sana nereye kaydedeyim der, yer belirle kaydet de, pc'ni kapatsan da açınca devam eder böylece. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…