İzledim. Begendim güzeldi. Bazı yerleri komikti hatta. Görüntü kalitesi ve ses efektleride gözeldi. Sadece baş roldeki çocuğun seslendirmesini ona gitmemiş bence. Diğer hersey güzeldi.
İzledim. Begendim güzeldi. Bazı yerleri komikti hatta. Görüntü kalitesi ve ses efektleride gözeldi. Sadece baş roldeki çocuğun seslendirmesini ona gitmemiş bence. Diğer hersey güzeldi.
evet ben de aynısını düşündüm hatta sesi duyar duymaz olmamış bu ses dedim..
bende tam aksine beğendim :))
o sarı kıza da gıcık oldum erkeksı tavırlar felan vıkıng kızları boyle mı oluyor musaklinialirimsmile
yaaani simdi burda ciban basi sen misin bir dusunmek lazim sensen eger ne yapmak lazim bi hesaplamak gerekiyor :))simdi sadece ben mi vasat buldumohaoldumsmile
simdi sadece ben mi vasat buldumohaoldumsmile
coralini izlemedim..animasyon filmlerine gercekten uzagim biraz..sayilidir izlediklerimyaaani simdi burda ciban basi sen misin bir dusunmek lazim sensen eger ne yapmak lazim bi hesaplamak gerekiyor :))
isin sakasi film muhtesem degil ama keyifli vakit gecirtti mi gecirtti eksikleri yok mu tabiki var bir animasyon olarak ortalama sayilir.
acikcasi senin coraline ye yorumunu da merak ettim ben :)) izlersen ya da izlemissin izlenimini benle paylasirsan sevinirim.
evet Pia bi tek sen beğenmedin kaydirigubbakcemile
animasyon olunca ben çok eleştirel bakma ihtiyacı hissetmedim açıkçası
sevimliydi, eğlenceliydi bir de gördüğüm kadarıyla yanlış olabilecek bir mesaj içermiyordu
görüntüler de güzeldi
e animasyondan da fazlasını beklemeye gerek yok sanırım.
favorim buz devri ama zemuszemus
bende tam aksine beğendim :))
benneyaptımki <--- tipe bak..evet evet tepkim bu benneyaptımki :))
ba-yıl-dım:asigim:
çok eğlenceli keyifli bir animasyon filmiydi ...helede dişsiniz yani ejderhanın balığın yarısını ciğneyip , diger yarısını agızından çıkartıp hiccupa vermesi çok tatlıydı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?