2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
herkes ejderhaya bayılıyor ya opuyorumnanaktan

kiz cocugu optugunde ejderhanin bakisi superdi ya bayildim ben :))
ama sonunda herkesin icerisinde opmesi.. ne bileyim cok amerikanvari olmus yani.. begenmedim o kismi..

kızlar benim önerim o hafta konuyu açanlar seçilen filmin linkini de koysunlar
hem herkes aynı versiyonu izlemiş olur hem de bulamayan arkadaşlara kolaylık olur
elinde mevcut olanlar için sorun yok zaten

kiz cocugu optugunde ejderhanin bakisi superdi ya bayildim ben :))
ama sonunda herkesin icerisinde opmesi.. ne bileyim cok amerikanvari olmus yani.. begenmedim o kismi..
ben de şu balığı çocukla paylaşmak istemesine bayıldım asminim ya, bir de çocuk kuyruğunu onarırken hissedip bakmasına :asigim:
kızlar benim önerim o hafta konuyu açanlar seçilen filmin linkini de koysunlar
hem herkes aynı versiyonu izlemiş olur hem de bulamayan arkadaşlara kolaylık olur
elinde mevcut olanlar için sorun yok zaten

tatlım link vermek yasaktı sitede, ama değişti mi bilemiyorum bilmiyorumkismile

ben henüz izliyxemedim

gecen gece izliycektim ama dublajsiz

eger öyle bisey olursa banada atin lütfen yerimseniben

benimki daha bugün indi net acap yavaş..izleyeceğim inşallah..
animasyon çok severim

şimdi izledik
çok güzeldi ama dublajlı ya da alt yazılı olsa daha mutlu olurdum
zira konuşmaların tamamını anlayabilecek kadar ingilizcem yok
ama özünü anladım

yalnız bundan sonra dikkat edelim de daha önce gösterime girmiş filmler seçelim
animasyon dublajsız da olsa anlaşılıyor ama normal filmlerde zor olabilir.
tabii iyi derece ingilizce bilenler için sorun olmasa gerek
onlar da bizi düşünürler sanırım:))

Aslında altyazısı da düşmüştü nete:) ben torrent sitesinden indirdim, altyazıyı da ekledim. Online izlediyseniz başka seçenek yok ama indirdiyseniz keşke sorsaydınız:)

indirerek izledim, alt yazıları da bir sitede bulmuştum ama rapid her zamanki gibi hata veriyordu
sonra da uğraşmadım.
online izlenebilecek sitelerde bulamadım ben
sadece fragmanı vardı.
benim için çok problem olmadı
anlamadığım kısımları da eşim çevirdi zaten.
yine de alt yazılı olmasını tercih ederdim tabii

tatlım divxplanet'tan altyazı indirebilirsin türkçe, orda vardı filmin altyazısı :1hug:

bugün izledim nihayet hihoyyyt çok güzeldi ama hüzünlü bitti yaa keşke bacağına bişey olmasaydı çocuğun :sinifsinif: birazcıkda kısa geldi tadı damağımda kaldı onun dışında izlerken gözümü bile kırpmadım çok heyecanlıydı :1shok:

Arkadaşlar, filmlerin altyazılarının çıkması için illa Türkiye'de gösterime girmelerine gerek yok. Bir film dünyada yayınlandıktan sonra, zaten paylaşım sitelerine ya da torrente düşer. Ülkemizde çeviri ile uğraşan insanlar da film burada gösterime girmese bile altyazısını çevirir ve internette bunu izleyicilerle paylaşır. Türkiye'ye hiç gelmeyen ya da bir kaç sene sonra geliyor olan filmler olduğunu da unutmayın. Öyle bir durumda burada gösterime girmiyor, girmedi, girmeyecek diye, o filmi izlemeyecek miyiz?
Not: tuce arkadaşımız da belirtmiş zaten, divxplanet'te hemen hemen tüm altyazıları bulabiliyorsunuz, film ya da dizi farketmez

kızlar sonraki film haftasınının anketi açılınca burdan duyurursanız çok sevinirim :kedi:

İzledimde geldim tazecik yorumumu yapayım :) görüntü berbattı altyazıda eh işte ama napalım bu seferlik bu kadar oldu . film o kadar güzelki bunlara rağmen kendini sevdirmeyi başardı. herzamanki gibi klasik klişeleri içinde barındırıyor olsada heyecanı sizi sarıveriyor . Ejderha sevgisi kapladı içimi , nasılda sevimliydiler yahu. b_u_y_c_u sana katıılııyorum ne kadar mutlu sonla bitsede Hiccup ın bacağıınıı kaybetmesine bende üzüldüm ve süresi banada yetmedi keşke daha uzun olsaydı boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…