- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
soyle bir sey sorucam her konu icin 3 kisi varya her hafta bu 3 kisi film belirliycek onlarmı anket yapılacak
Listemiz böyle arkadaşlar bakalım herkes memnunmu durumundan :)[/I][/B][/QUOTE]
bana uyar :lepi:
herkesin her hafta film araştırıp önermesi zor olabilir
böylesi daha iyi sanki
Bu arada eğer oylamalar bu haliyle kalacaksa ve alfabetik sıraya göre seçim yapılıyorsa aksiyonun animeden önce gelmesi gerekmez mi
aslında yönetmenlere göre film anketi de çok keyifli olur hem de sinematografik açıdan kültürümüz de artar=))) belki başka bir organizasyon da yönetmenler baz alınarak yapılır ne dersiniz:)
Benim için fark etmez hiç bir kategori :)
hemen bir film bulayım o halde.
Bu arada film önerilerini de buradan mı yapacağız?
Başta da belirttiğim gibi animasyon- anime hiç tercih etmediğim türlereğer animasyona talip varsa değiştirebilirim yoksa artık biraz zorlama ile bulurum bişeyler=)))
Bir de izlediğimiz filmler mi, izlemediğimiz filmler mi önerilecek? Kategorilere göre bir sürü film bulabiliriz ama izlemediklerimizin içeriğini falan bilmeden nasıl önereceğiz?
Ay ne çok soru sordum :))
Ya aslında var ya, kategorilere kişi kişi ayırmasaydık ta, her hafta bir kategori seçilseydi, hepimiz o kategori için eklemek istediğimiz filmi anket için bildirseydik ve hepimizin bildirdiği filmler için anket açsaydık. Bilmem anlatabildim mi :)
O zaman herkes her kategoriye bir film önermiş olur (isteyenler tabi) ve film yelpazemiz genişlemiş olurdu. Sonuç olarak zaten 1 tane birinci seçilecek o anketten
Bu arada eğer oylamalar bu haliyle kalacaksa ve alfabetik sıraya göre seçim yapılıyorsa aksiyonun animeden önce gelmesi gerekmez mi
aslında yönetmenlere göre film anketi de çok keyifli olur hem de sinematografik açıdan kültürümüz de artar=))) belki başka bir organizasyon da yönetmenler baz alınarak yapılır ne dersiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?