2. Sinema Günleri Organizasyonu

Başta da belirttiğim gibi animasyon- anime hiç tercih etmediğim türler eğer animasyona talip varsa değiştirebilirim yoksa artık biraz zorlama ile bulurum bişeyler=)))

Bir de izlediğimiz filmler mi, izlemediğimiz filmler mi önerilecek? Kategorilere göre bir sürü film bulabiliriz ama izlemediklerimizin içeriğini falan bilmeden nasıl önereceğiz?
Ay ne çok soru sordum :))

Ya aslında var ya, kategorilere kişi kişi ayırmasaydık ta, her hafta bir kategori seçilseydi, hepimiz o kategori için eklemek istediğimiz filmi anket için bildirseydik ve hepimizin bildirdiği filmler için anket açsaydık. Bilmem anlatabildim mi :)
O zaman herkes her kategoriye bir film önermiş olur (isteyenler tabi) ve film yelpazemiz genişlemiş olurdu. Sonuç olarak zaten 1 tane birinci seçilecek o anketten

TbZ nin de önerisi güzel; fakat yanlış anlamadıysam 21 tane film önerisi gelecekti o zaman da çok olurdu sanki, herkes kendi önerdiği filme de oy verse bu kez de çoğunluk sağlanamazdı. Fakat farklı türlere de film önerisi sunmak mantıklı.

Daha keyifli olur evet önerdiğin şekilde biraz kalabalık olur liste ama bakalım diğer arkadaşların görüşleri ne yönde?

21 tane film önerisi bana mantıklı gelmedi

isterseniz grupları daha fazlalaştırabiliriz 3 yerine 5 yaparız

son grup 5 degilde 6 kişi olur

Bu arada eğer oylamalar bu haliyle kalacaksa ve alfabetik sıraya göre seçim yapılıyorsa aksiyonun animeden önce gelmesi gerekmez mi

aslında yönetmenlere göre film anketi de çok keyifli olur hem de sinematografik açıdan kültürümüz de artar=))) belki başka bir organizasyon da yönetmenler baz alınarak yapılır ne dersiniz:)

hehe ne onemi var cnm zaten aksiyonun yanında da macera var mecerayı en başa al liste ortalarında olur ona pek takılmayalım çünkü liste bitip en başa döndügünde grupların sececegi türlerde degisecek aklinialirimsmile

yönetmenlere göre film anketi süper olur :lepi:

Yok kendimi düşündüğüm için dedim itiraf ediyorum Animasyon nerdeyse hiç izlemediğim bir tür daha önce de yazdığım gibi

O halde şu iş bir rayına otursun yönetmenlere göre film anketi de düşünmeye başlarız ne dersin?

Benim için fark etmez hiç bir kategori :)
hemen bir film bulayım o halde.
Bu arada film önerilerini de buradan mı yapacağız?

Burdan yapmayacağız Tbzim gruptan bir kişi anket açacak. Filmlerin afişelerinin konularının vs. gibi bilgilerin olduğu.

Başta da belirttiğim gibi animasyon- anime hiç tercih etmediğim türler eğer animasyona talip varsa değiştirebilirim yoksa artık biraz zorlama ile bulurum bişeyler=)))

canım şansına animasyon geldi, değiştirmek isteyen bir arkadaşımız olursa hemen değiştirirsin artk:)

Bir de izlediğimiz filmler mi, izlemediğimiz filmler mi önerilecek? Kategorilere göre bir sürü film bulabiliriz ama izlemediklerimizin içeriğini falan bilmeden nasıl önereceğiz?
Ay ne çok soru sordum :))

İzlediğimiz filmler en iyilerimiz olacak :)

of ozaman çok karışır ve diğer arkadaşlarımında dediği gibi 21 film oylamaya açmak olmaz. bence bu şekilde iyi. liste başa döndüğünde türlerde değişecek nasılsa

Yönetmenlerin baz alınmasıda iyi fikir ama diyelimki Tim Burton yada Almadovar filmleri olacak ben hepsini izledim . yani öyle olursa alan çok daralmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…