2. Sinema Günleri Organizasyonu

:uhm: :1shok: delikafadulden

Hımm benim animasyon filmlerim hazır :)
Gerçi bir tane izlemediğim animasyon film var onu da sunmak istiyorum ama olur mu ki :kedi:

bu gece yapalım mıı sırnaşık şey

Yapalım Aprilcim. Grup arkadaşlarınızla organize olun ve içinizden biri anketi açsın bu gece :jeyyar:

Nasıl riske etmek ki kuzum?
Sonuçta seçilmezse de oturur kendim izlerim :dance:

kuzum öyle değil, izlemediğin film ya güzel değilse? izleyen arkadaşlar bu ne biçim film bilmem ne diyeceklerdir. sonuçta sen o filmin referansı olacaksın huhuahaua

fisfisfis
atlantis'ten ses yok hala gerçi ama eğer değiştireceksek ben zaten link ya da resim ekleyemiyorum henüz :çok üzgünüm:

Kendi aramızda özel mesajla mı halledicez anket olayını, bir de bunu sormuş olayım :))

Sen açmazsın anketi ztn sadece bir kişi öncülük edecek ve açacak kuzum. özeldende olur burdada olur sonuçta herkes anket için birini belirleyecek ve film önerisini söyleyecek.

geldim kusura bakmayın gecikme için

Tbz tamamdır animasyon senin olsun bu iş de çözülmüş oldu talip olan arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim ayrıca

prensesin.uykusuyum bende izledim Tim Burton ve birkaç yönetmenin tüm filmlerini neredeyse ama herkes yönetmen takip etmiyordur her yönetmenin üslubunu anlamak ve sinemanın gelişimine farklı açılardan bakmak için bence keyifli olur yine de. en fazla bir hafta izlediğin bir filmi tekrar izler ya da yorum yaparsın diğer haftalarda ise belki adını dahi duymadığın bir yönetmenle tanışırsın bir de böyle bir artısı var=)

Ben kendi adıma yönetmen filmlerini izlemeye özen gösteriyorum. dediğin gibi yönetmen takip etmen üslubunu anlamak ayrı bir haz. kulüp şekillendikçe ekleme yapabiliriz dediğin gibi iyi fikir. bu arada senin tavsiyelerini dikkate alıyorum :)

kanka tanrıcayı degistirsene turk filmleri demişti

kuzum Tbz le atlantis kendi aralarında anlaştılar. tanrıça gelsin oda anlaşır ve değiştirmek isterse türk filmlerinden biriyle değişirler . şimdi biz kafamıza göre değiştirirsek herkes yerini değiştirmek ister karışıklık çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…