2 Sorum Var Kaynana Adayı Ve Uzun Süre Iliski

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba 2 yillik iliskim var cok seviyoruz cok iyi anlasiyoruz kisaca mukemmel dogal iliskimiz var benim ailem biliyor onun aileside ama aileler gorusmedi oyle daha erken onun icin diye bir 4 senemiz var evlilige anca isleri toparlamak icin.
Benik sorularim şunlar erkek arkadasimin ailesi beni kabullendi severler evet ama gittigim zaman annesi soguk davraniyor rahat diyeyim bende takmam hic kafama öyle acaba ben böyle onu umursamiyorum diyemi oda uzak biraz yoksa umursayim mi yazin aileler taniscak acaba simdiden nasil bir davranis takinayim tecrubeliler yardim eder misiniz siz ne gibi sorunlat yasadiniz ilk zamanlar kaynanizla

2. Sorum da boyle 5 sene icinde evlenen uzun ilişki dedigim bu kisilerin artisi eksisi nelerdir

tesekkurler

sevgiliniz de sizin annenizle tanıştı mı?

niye gidiyorsunuz ki kadının yanına onu anlamadım tanışma maksatlı bi kere görüşülür de aileler tanışmamış daha, bu kadar yakın olmanın alemi yok bence.

2.soru neyin artısı eksisi anlamadım ben ya uzun süreli ilişkinin mi ?

Uzun iliski bi bakima guzel, taniyorsun her seyini biliyorsun ama bi bakima evlenene kadar suyu cikiyor isin

sevgiliniz de sizin annenizle tanıştı mı?

niye gidiyorsunuz ki kadının yanına onu anlamadım tanışma maksatlı bi kere görüşülür de aileler tanışmamış daha, bu kadar yakın olmanın alemi yok bence.

2.soru neyin artısı eksisi anlamadım ben ya uzun süreli ilişkinin mi ?

Sevgilim de tanisti ben oyle her firsatta gitmiyorum tabi ama yeri geliyor gidiliyoruzun iliski icin dedim arti eksi diye

evlenmenize 4 sene varsa ne diye onlarla içli dışlı oluyorsun ki?
ilişkimizin 5.yılındayız 7.senesinde evlencez inşallah, evlenirsek unutmazsam yazarım

Kayınvalidenizin mizacı böyle olabilir. Şimdiden zaten yüz göz olmaya gerek yok.

Uzun süreli ilişki kişiye göre değişik sonuçlar gösterir. Kendi elinizde iyi yönde olması. Küçük şeylere kafanızı takmayın ve sonuca odaklanın.

ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. arada söz yok, nişan yok. neden sevgilinin evine gidiyorsun da, yüz göz oluyorsun.. bir de 4 sene sonra evleneceğiz diyorsun.. ilişkinize aileleri katmayın. mümkünse, aileler evleneceğiz zamana kadar bir araya gelmesinler. siz de bu sırada erkek arkadaşını, daha yakından tanı. hayatın tadını çıkartın..

mesafeyi koruyun

içli dışlı olmayın hatta aileler de tanışmasın

sonra her yerden bir ses çıkar

uzun ilişki derken 6. yılımızda evlendik ama aileler vs işin içine biz Ağustos başında evlendik haziran ortasında isteme oldu diyeyim o kadarcık girdiler bu süreçte de düğüne kadar görüşmediler vs

Eğer 4 sene varsa evlenmenize aileleri tanıştırmayın. Bu hem üzerinizde evlenmeniz için gereksiz bir baskı yaratacak hem de ilişkinizin doğasını bozacak.
4 sene uzun bir süre, inşallah gönlünüzden geçtiği gibi evlenirsiniz ama hayatta her şey insanlar için, ayrılmak da isteyebilirsiniz ve öyle bir durumda aileler müdahil olunca geri adım atmak daha zor olur.
Şimdiden bu kadar gelin kaynana moduna girmenize gerek yok. Mesafe iyidir, hoştur. Karşılaştığınızda saygıda kusur etmeyin, kafi.
Uzun ilişki de iyidir, evleneceğiniz adamı tanımak için bol vaktiniz var.
Bu işler belli olmaz. Kimi 10 yıl tanıdığı adamla mutlu olur, kimi 3 aydır tanıdığı adamla.

Back
X