gunaydin arkadaslar
dun esim guya erken gelecek alisverise gidecektik gelir diye beklerken aradim daha cikmamis bile is yerinden, ki yol 1,5 saat surer. kizdim dedim ben cikiyorum.
Kizimi guzelce giydirdim aldim bebek arabamizi nereye gidecegimi bilmeden ciktik aksamin sekizinde. rotayi markete cevirdim yesillikler sebzeler meyveler aldim geldim Allahtan kapida esimle karsilastik malzemeleri o tasidi bari iyi oldu. gecmise bakalim bir.
Bize gel ben sana yemek yaparım gülümŞaka bir tarafada canımcım Allah kolaylık versin zor senin işin, ev işiydi, çocuktu, dersti bir taraftanda zayıflama işi var gerçi ara verdim dedinde, düşünüce senin işin zoor zorrr:18::18:
evet ya kilo cok farkettiriyor. ben kizima 5 aylik hamileyken beni lise ogrencisi zannediyorlardi dogumdan hemen sonra ilk bebegin mi diye sordularkıs meden şu başarı ögküleri süperya biri resim eklemişgözlerime inanamadım kadın 40 kilo vermiş 20 yaş gençleşmiş
kilo insanı yaşlı gösteriyormuşşşş
evet dikkat ediyorum ben odada yokken oyuncaklariyla falan takiliyor ben odaya girince hemen beni istiyorşimdi anneye en düşkün oldukları dönem.ne yaparsan yap,ne alırsan al hiç farketmeyecek illa seni isteyecektir.ben elim mahkum ablasıyla ilgileneyim diye baby tv açıyorum kısa sürelerle.azıcık oyalanıyor.
afiyet olsun şekercim..yoğunluk olunca öyle oluyor maalesef..merhaba kızlar
herkes nasıl bakalım :)
bende yoğunluktan öğle yemeğine çıkamadım odamda ekmek arası birşeyler atıştırıyorum malesef
tatlım bravo 10 kilo gitmiş 60 ların kapısına dayanmışsın şekerkaramel nerelerdesin bakayım sen.özlettin kendini.işler nasıl gidiyor.alışabildin mi asistanlığa..
afiyet olsun şekercim..yoğunluk olunca öyle oluyor maalesef..
tatlım bravo 10 kilo gitmiş 60 ların kapısına dayanmışsın şeker
kız akşamın sekizi ve nereye gideceğimi bilmeden deyince korkuttun beni kötü şeyler okiicam diye
ohh Allahtan sonu iyi oldu
yok canım ben en büyük çocuğumu kastetmiştim.eşimi yani.yoksa kızlarım kendileri yatar uyurlar.
SECDENUR, BANUSULTAN, MEDEN, NURCENG bir elektronik kitap indirdim netten bebeklere kendi kendilerine uykuya dalma ve gece boyu deliksiz uyuma aliskanligi kazandirma ile alakali
ben okuyayim ise yarar bulursam paylasirim isterseniz. gelin bebeklerimize beraber dogru uyku aliskanligi kazandiralim.
GÜNCELLEMEDİRCUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
4 Mart 2011 *** 196. Etap *** 1. Takım
11 Mart 2011 *** 197. Etap *** 2. Takım
18 Mart 2011 *** 198. Etap *** 3. Takım
25 Mart 2011 *** 199. Etap *** 4. Takım
1 Nisan 2011 *** 200. Etap *** 5. Takım
8 Nisan 2011 *** 201. Etap *** 6. Takım
15 Nisan 2011 *** 202. Etap *** 7. Takım
22 Nisan 2011 *** 203. Etap *** 8. Takım
29 Nisan 2011 *** 204. Etap *** 13. Takım
TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / bucakmagduru
2. Takım / akrep33 / turab571
3. Takım / hatice_84 / seebu
4. Takım / meyvenull / hasretim34
5. Takım / takyon / amonra
6. Takım / Naz / safinaz84
7. Takım / kirmizigul06 / Saferan
8. Takım / uruz / xetrax
13. Takım / ad1 / neyneyse
14. Takım / aynalar / elifezgi
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 2. Takım & 5. Takım
2. Takım - 7. Takım & 1. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım & 1. Takım
6. Takım - 8.Takım
medencim sende ikinci kaptan yardımcısısın şekercik..ben ve turab olmadığında top sende bilmiş ol tatlışm:103:
bende yaa deliksiz uyku nedir unuttum vallahi ve giderek uyanma sayisi artiyor bizimkinin.Ay bendeki anlama kapasitesine bakk yaa, kendi kendime güldüm şimdi.
Canım mutlaka okumak istiyorum ben, özellikle gece uykusunun düzene girmesini çokk istiyorum. yiter ya yiter gece sürekli uyanmak istemiyorummm bennnnnn:84::84::84:
Sen o kitabı hemencecik payla benimlede bir okuyayım fikir sahibi olayım.
slm kızlar
sağlık sorunlarım yüzünden fazla bakamıyorum ama
her gün en azından bi uğruyorum kimseler yok
bu hafta kilo kaybı da yok sanırım
geçen hafta bildirim yapamadım
nette sorun vardı
herkese sağlıklı güzel günler
bende yaa deliksiz uyku nedir unuttum vallahi ve giderek uyanma sayisi artiyor bizimkinin.
kitap 18 sayfa topu topu. cok begendim hemen uygulamaya baslayacagim. paylasabilirim meden yalniz ingilizce. gondereyim mi yine de?yada ben bugun kizimi erkenden uyutuncauzun uzun notlarimi paylasirim.
SECDENUR, BANUSULTAN, MEDEN, NURCENG bir elektronik kitap indirdim netten bebeklere kendi kendilerine uykuya dalma ve gece boyu deliksiz uyuma aliskanligi kazandirma ile alakali
ben okuyayim ise yarar bulursam paylasirim isterseniz. gelin bebeklerimize beraber dogru uyku aliskanligi kazandiralim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?