Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın şekercikler günaydın günaydın

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

4 Mart 2011 *** 196. Etap *** 1. Takım
11 Mart 2011 *** 197. Etap *** 2. Takım
18 Mart 2011 *** 198. Etap *** 3. Takım
25 Mart 2011 *** 199. Etap *** 4. Takım

1 Nisan 2011 *** 200. Etap *** 5. Takım
8 Nisan 2011 *** 201. Etap *** 6. Takım
15 Nisan 2011 *** 202. Etap *** 7. Takım
22 Nisan 2011 *** 203. Etap *** 8. Takım
29 Nisan 2011 *** 204. Etap *** 13. Takım

TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / bucakmagduru
2. Takım / akrep33 / turab571
3. Takım / hatice_84 / seebu
4. Takım / meyvenull / hasretim34
5. Takım / takyon / amonra
6. Takım / Naz / safinaz84
7. Takım / kirmizigul06 / Saferan
8. Takım / uruz / xetrax
13. Takım / ad1 / neyneyse
14. Takım / aynalar / elifezgi

KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 2. Takım & 5. Takım
2. Takım - 7. Takım & 1. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım & 1. Takım
6. Takım - 8.Takım

medencim sende ikinci kaptan yardımcısısın şekercik..ben ve turab olmadığında top sende bilmiş ol tatlışm:103:

gunaydin arkadaslar
dun esim guya erken gelecek alisverise gidecektik gelir diye beklerken aradim daha cikmamis bile is yerinden, ki yol 1,5 saat surer. kizdim dedim ben cikiyorum.
Kizimi guzelce giydirdim aldim bebek arabamizi nereye gidecegimi bilmeden ciktik aksamin sekizinde. rotayi markete cevirdim yesillikler sebzeler meyveler aldim geldim Allahtan kapida esimle karsilastik malzemeleri o tasidi bari iyi oldu. gecmise bakalim bir.

kız akşamın sekizi ve nereye gideceğimi bilmeden deyince korkuttun beni kötü şeyler okiicam diye
ohh Allahtan sonu iyi oldu

cok iyisin MEDEN
sagolasin daha planli programli hizli pratik olmaliyim yoksa bu karmasada psikolojikman boyle olacagim.

kıs meden şu başarı ögküleri süperya biri resim eklemiş gözlerime inanamadım kadın 40 kilo vermiş 20 yaş gençleşmiş

kilo insanı yaşlı gösteriyormuşşşş
evet ya kilo cok farkettiriyor. ben kizima 5 aylik hamileyken beni lise ogrencisi zannediyorlardi dogumdan hemen sonra ilk bebegin mi diye sordular

evet dikkat ediyorum ben odada yokken oyuncaklariyla falan takiliyor ben odaya girince hemen beni istiyor MEDEN ve sen sanslisiniz ablalari var bende ikincide o rahatligi yasarim insaallah.

merhaba kızlar
herkes nasıl bakalım :)
bende yoğunluktan öğle yemeğine çıkamadım odamda ekmek arası birşeyler atıştırıyorum malesef

karamel nerelerdesin bakayım sen.özlettin kendini.işler nasıl gidiyor.alışabildin mi asistanlığa..

merhaba kızlar
herkes nasıl bakalım :)
bende yoğunluktan öğle yemeğine çıkamadım odamda ekmek arası birşeyler atıştırıyorum malesef
afiyet olsun şekercim..yoğunluk olunca öyle oluyor maalesef..
karamel nerelerdesin bakayım sen.özlettin kendini.işler nasıl gidiyor.alışabildin mi asistanlığa..
tatlım bravo 10 kilo gitmiş 60 ların kapısına dayanmışsın şeker

SECDENUR, BANUSULTAN, MEDEN, NURCENG bir elektronik kitap indirdim netten bebeklere kendi kendilerine uykuya dalma ve gece boyu deliksiz uyuma aliskanligi kazandirma ile alakali
ben okuyayim ise yarar bulursam paylasirim isterseniz. gelin bebeklerimize beraber dogru uyku aliskanligi kazandiralim.

yok canım ben en büyük çocuğumu kastetmiştim.eşimi yani.yoksa kızlarım kendileri yatar uyurlar.

Ay bendeki anlama kapasitesine bakk yaa, kendi kendime güldüm şimdi.

Canım mutlaka okumak istiyorum ben, özellikle gece uykusunun düzene girmesini çokk istiyorum. yiter ya yiter gece sürekli uyanmak istemiyorummm bennnnnn:84::84::84:
Sen o kitabı hemencecik payla benimlede bir okuyayım fikir sahibi olayım.

Bu arada gördüğünüz üzere erken bir vakitte geldim saat 14.30 da hazırlanıp çıktık ordan. Hemen kendime kiraz sapı çayı demledim, onu içiyorum. Şimdi yemek hazırlayımda sonrasında biraz spor yapmam lazım benim. İnşaallah bir aksilik çıkmazsa yaparım.

Tamamdır kaptannn elimden geleni yaparımmm:13::128::128:

slm kızlar
sağlık sorunlarım yüzünden fazla bakamıyorum ama
her gün en azından bi uğruyorum kimseler yok
bu hafta kilo kaybı da yok sanırım
geçen hafta bildirim yapamadım
nette sorun vardı
herkese sağlıklı güzel günler

bende yaa deliksiz uyku nedir unuttum vallahi ve giderek uyanma sayisi artiyor bizimkinin.
kitap 18 sayfa topu topu. cok begendim hemen uygulamaya baslayacagim. paylasabilirim meden yalniz ingilizce. gondereyim mi yine de?yada ben bugun kizimi erkenden uyutunca uzun uzun notlarimi paylasirim.

Merak etmiştik canımcım seniii, başka bir durummu var diye. Allah yardımcın olsun inşaallah bir an önce biter sıkıntıların tatlışım. Uğradığın zamanlarda en azından bir kaç kelam yapsan iyi olur diye düşünüyorum:126:. Biraz kafan dağılır canımcım. Belki biraz daha kendini iyi hissedersin. :116::116:

Canım sen en iyisi bana uzun uzun notlarını paylaşırsan daha iyi olur. Bende başlayayım uygulamaya. İnan benimkide bir ara daha kötüydü şimdilerdede 4-5 defa uyanıyoruz sinirlerim hoplıyor zıplıyor:122::122: Bazen o kucağımdayken ben uyukluyorum istemeden:111::111: Yetti gari

Son düzenleme:
selam canlar.bu gün buralardaydım ama bu sefer de kimsecikler yoktu.neyse..
sabah su
1 kase müsli
ara 3 kuru kayısı,2 kuru incir
öğle 1 paket mısır patlağı yoğurt soslu
ara 1 elma
akşam 1 pors.et,1 pors.pilav,2 dilim ekmek.
özel durumlardan çok fazla şişkinlik ve sıkıntım var.gecikmeden korkup test bile yaptım.şükür yokmuş bir şey.olsaydı ne yapardık diye eşimle çok gergindik..

yaz canım sen tüyoları.bebeği olan her eve lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…