slm kızlar
sağlık sorunlarım yüzünden fazla bakamıyorum ama
her gün en azından bi uğruyorum kimseler yok
bu hafta kilo kaybı da yok sanırım
geçen hafta bildirim yapamadım
nette sorun vardı
herkese sağlıklı güzel günler
tatlım hergün tartılma bu seni hüsrana uğratır..kilo vermede moral çok önemli..75 hiç göremedimgöremedim göremedimmmmmm
ay çatlicam sinirden 3 gündür sporumu yapıyorum fazlasıyla amayok göremedimmmmmmm
ama 75 küstüm artıkben 74 dü istiyorum :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
günaydın canımgünaydın arkadaşlar.yine pek sessiz ortalık.
hosgeldin minnosumgunaydın sekerlerımmm mutlu pozıtıf sabahlar dılıyorum sızleree ee neler yapıyorsunuz bakalımm
gunaydin sevgili arkadaslar yarin tarti gunu
tartilarimiz yuzumuzu guldursun insaallah yarin
bugun wc ye cikmayan, yesil cay icmeyen, en az iki lt su tuketmeyen kalmasin
hosgeldin minnosumnasilsin bakalim?
tatlım takım kuralları her gün paylaşımı gerektiriryor ve tabii her cuma kilo bildirimi zorunlu..slm kızlar
sağlık sorunlarım yüzünden fazla bakamıyorum ama
her gün en azından bi uğruyorum kimseler yok
bu hafta kilo kaybı da yok sanırım
geçen hafta bildirim yapamadım
nette sorun vardı
herkese sağlıklı güzel günler
tatlım gün içinde çok az yemişsin ama akşam ekmek pilav ve eti biraraya getirmişsin..bunlar da şişkinliğini artırır..mesela sadece et ve salata ve yoğurt olurdu..et ve pilavı öğlene çek tatlım.selam canlar.bu gün buralardaydım ama bu sefer de kimsecikler yoktu.neyse..
sabah su
1 kase müsli
ara 3 kuru kayısı,2 kuru incir
öğle 1 paket mısır patlağı yoğurt soslu
ara 1 elma
akşam 1 pors.et,1 pors.pilav,2 dilim ekmek.
özel durumlardan çok fazla şişkinlik ve sıkıntım var.gecikmeden korkup test bile yaptım.şükür yokmuş bir şey.olsaydı ne yapardık diye eşimle çok gergindik..
ıyıyım canım sen nasılsın bakıyım ne guzel dualar etmıssın oyle wcye cıkmayan yesılcay ıcmeyen dıye ınsallah yarın tartı hepımızı guldurur turabcım valla sana cok ımrenıyorum o 5 kıloları gormek ıcın herseyı yapıyorum artık allah yardımcımız olsunn
tarti gununden bir gun once yesil cay ve suyu gercekten ihmal etmemek lazim cunku ben onlari birakirsam en az 300 gr fazla gosteririm, vucudumda toplanan sulardan dolayi. insaallah tez zamanda yamacima gelirsin minnoscugum. bence sen tez zamanda hamile kasanl ve ebru salli gibi 7 kilo alsan hamileligin boyunca sonra emzirirken 14 kilo versen :97: nasil fikir??
yeme konusunda simdiki beslendiginden fazla beslenme sana 14 kilo verme garantisi veriyorum emzirerek. ama 7 kilo almayi garantileyeymemsadece 7 kılo alıp 14 kılo verıcegımı bılsem hemen hamıle kalırımama yok ben kesın duba gıbın olurum ya cok korkuyorum oyuzden. senın yamaclarına bı gelsem dahada rahatlarım ınsallah tez zamanda gelırım canım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?