Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun şeker rabbim sıkıntılarından kurtarsın inşallah

75 hiç göremedim göremedim göremedimmmmmm
ay çatlicam sinirden 3 gündür sporumu yapıyorum fazlasıyla amayok göremedimmmmmmm

ama 75 küstüm artık ben 74 dü istiyorum :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

Son düzenleme:
tatlım hergün tartılma bu seni hüsrana uğratır..kilo vermede moral çok önemli..
günaydın arkadaşlar.yine pek sessiz ortalık.
günaydın canım

gunaydin sevgili arkadaslar yarin tarti gunu
tartilarimiz yuzumuzu guldursun insaallah yarin
bugun wc ye cikmayan , yesil cay icmeyen, en az iki lt su tuketmeyen kalmasin

hosgeldin minnosum nasilsin bakalim?

ıyıyım canım sen nasılsın bakıyım ne guzel dualar etmıssın oyle wcye cıkmayan yesılcay ıcmeyen dıye ınsallah yarın tartı hepımızı guldurur turabcım valla sana cok ımrenıyorum o 5 kıloları gormek ıcın herseyı yapıyorum artık allah yardımcımız olsunn

evet bebeklerimizin uyku sorunlarina alternatif cozumler geliyor
kizlar kizimi besigine koydum az once ve kendi kendine uyudu
" yeterli uyku bebeklerimizin ogrenme kabiliyeti ve hafizasi icin olmazsa olmazlardan. iyi uyuyan bebekler ogrenme icin daha hazirdirlar, uykusunu iyi alamamis bebk ve cocuklar daha sakar olur kendilerine daha cok zarar verebilir yani guvenlikleri icinde iyi uyumalari sart. uykusuz kaldiklarinda kotu modda, huysuz olurlar hepimizinde bildigi gibi , vucutlarinin hastaliklara karsi direnci duser ve uykusuzluk obeziteyede davetiyedir

tatlım takım kuralları her gün paylaşımı gerektiriryor ve tabii her cuma kilo bildirimi zorunlu..
bu şekilde olmaz tatlışım
takımda kalmak istiyorsan paylaşımlarını çoğaltmalısın ve kilo bildirmlerini aksatmamalısın canım:82:
tatlım gün içinde çok az yemişsin ama akşam ekmek pilav ve eti biraraya getirmişsin..bunlar da şişkinliğini artırır..mesela sadece et ve salata ve yoğurt olurdu..et ve pilavı öğlene çek tatlım.

tarti gununden bir gun once yesil cay ve suyu gercekten ihmal etmemek lazim cunku ben onlari birakirsam en az 300 gr fazla gosteririm, vucudumda toplanan sulardan dolayi. insaallah tez zamanda yamacima gelirsin minnoscugum. bence sen tez zamanda hamile kasanl ve ebru salli gibi 7 kilo alsan hamileligin boyunca sonra emzirirken 14 kilo versen :97: nasil fikir??

sadece 7 kılo alıp 14 kılo verıcegımı bılsem hemen hamıle kalırım ama yok ben kesın duba gıbın olurum ya cok korkuyorum oyuzden. senın yamaclarına bı gelsem dahada rahatlarım ınsallah tez zamanda gelırım canım bakalım hayırlısı

Bebeklerininiz icin bir uyku rutininiz varmi? Bebekler planli hayati severler. gun icinde bir sonra ne gelecek bilmeliler. Bu onlarda guven duygusunu olusturur. Gunluk uyku ve kestirme saatlerinin hergun ayni saate gerceklesmesi gerekiyor. Bu bizim isimizi kolaylastiracak. Su sekilde dusunelim hergun saat 12 de ogle yemegi aliskanligi olan birisinin osaat yaklasinca karni acikir. Bebek ve cocuklarda oyle hergun ayni saate uykuya yatirirsaniz uyku saatleri yaklasinca gozleri dusecektir. Uyku saati yaklasirken cocuklari uyaran oyunlar, yuksek sesler asiri heyecan verici durumlardan sakinin.
Uyku saati yaklasirken mutlaka bezdegisimi,dis fircalama, pajama giyilmesi, kitap okuma, ninni, isiklarin sondurulmesi gibi uyku ile kosullanacak davranislarda bulunulmali.

yeme konusunda simdiki beslendiginden fazla beslenme sana 14 kilo verme garantisi veriyorum emzirerek. ama 7 kilo almayi garantileyeymem

Gunduz az uyutayim da gece iyi uyusun diye dusunmek yanlistir. Gunudz iyi uyumalarida gece uykularini iyi almalarina yardimci olacaktir. Ama aksam yatis saatine en yakin olan gunduz uykusunuz 30 -45 dk yi gecirmemek gerekiyor. Bebeklerin dogasina uygun olani erken yatip erken kalkmaktir. 7.00 ( kalkis) 9.00(kestirme) 13.00(kestirme) 16.00 (kestirme) 7-8( gece uykusu)

Kizlar gelelim en onemli iki meseleye 1 bebeklerimiz nasil kendileri uykuya dalacaklar 2 gece uyanmadan nasil uyuyacaklar.
Simdi oncelikle uyutma tarzimizi belirlememiz gerekiyor. Kitaba gore hepimizin bir uykuya dalisi vardir. Mesela uykuya yastiksiz asla dalamayan biri dusunun. O uyuduktan 2 saat sonar kalksa ve yastigi gitmis olsa ne yapar? Kalkip yastigini aramaya baslar. Bebeklerimizide besleyerek yada sallayarak uyutmaya alistirmissak gece uyandiginda tekrar uykuya dalmak icin sizi cagiracaktir.en kolayi buna 4. aydan itibaren baslamak ama 9. aydada alistirabilirmisiz. yani yastikla uyumaya alisan biri nasil isterse yastiksizda uyumaya alisabilirse bebklerde bir kac gunde kendi kendilerine uykuya dalmaya alisabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…