Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gece deliksiz uyuma meselesine gelince sevgili anneler
kitapta kadin oglunu geceleri emzirmeyi biraktigini yazmis sadece ama baska annelerin yorumlarini okudugumda tek cozum sunu buldum. bir iki gece bebegin aglamasina goz yummak. bir cok anne bunu deneyerek bebegine deliksiz uyku aliskanligi kazandirmis. cogu sunu soyluyor. ilk gece 45-50 dk bebgimiz agladi onun iyiligi icin buna katlandik, ikinci gece sadece 10 dk, ucuncu gece ise deliksiz uyudu deniyor. deliksiz uykudan kasit :saat 8 de uyutulan bir bebegin 12 de uyandirilip yada uykuda beslenmesi ardindan 5 saat daha uyanmadan uyumasidir

ben artik derslerimin basina gideyim
kitap ozet olarak bunlardan bahsediyor arkadaslar. biz esimle gece bebegin aglamasina goz yumma konusunda anlasamadigimiz icin ben uygulayamiyorum bu metodu. ben simdilik duzenli ve kendi kendine uykuya dalmaya alistirmaya calisiyorum kizimi insaallah basarili olurum.

tatlım hergün tartılma bu seni hüsrana uğratır..kilo vermede moral çok önemli..

günaydın canım

evet akrebim hakısın ay inan hastalık oldu tartılmak yarın tartılıcam ve tartımı komşuma vericem evde oldugu süre ben dayanamayıp tartılıyorum ve morelim bozuluyo bu hafta onu denicem bakalım

Günaydıınn fıstıklar
platesimi yaptım geldimm, Bugün dikkate etmek lazım ama sanırım benden bu hafta fazla kilo kaybı olmayacak 200-300 gram verecekmişim gibime geliyor bakalım ne olursa yarın. Umutsuzluğa kapılmayayım. Akrebim dediği gibi motivasyon bozmaya gerek yok.
Ayyy dışarda hava çok güzel görünüyor, güneşli bir hava var valla. değerlendirmek lazım asl1ında ama çıkmam zor gibi. Ee siz neler yapıyorsunuz? Bugün 3-4 kupa yeşil çay içecem. birini hemen demleyeyimde içeyim diyordum.

Teşekkürler turabcım paylaşımlar için. Ben deneyebilirim bunu. Çünkü benim eşim ağlatma kısmına dayanabilir 2 gün denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum. Bugün başlayalım inşaallah başarırız.

medencim nerelerdesin kanki gözlerim seni arıyo :103:

GEldim güzelim geldim. Kendimi spora ve bitki çayını adayacağım bugünyarın tartıda birazda olsa bişeyler görmek istiyorumm. Dün yemek yeme konuysunda süperdimm bugün dengelemem lazım.
Off ben bunları yazarkende oğlan başımda ağlıyor birazdan geleyim ben canımcım

hadi canim insaallah basarili olursun. kendi kendine uykuya dalmayi ogrenseler gece uykulari hafifleyip uyandiklarinda tekrar dalmak icin bize ihtiyac duymazlar. hadi deneyimlerini bekliyorum.

Son düzenleme:

tamam şeker bende kızımı okula götüreyim bugün yürüyüş yapmicam zaten hergün okulyolu git gel 40 dk bugün dinlenicem fazla yürüyüş çok yoruyor beni evde çocuklara enerjim kalmıyor

tamam şeker bende kızımı okula götüreyim bugün yürüyüş yapmicam zaten hergün okulyolu git gel 40 dk bugün dinlenicem fazla yürüyüş çok yoruyor beni evde çocuklara enerjim kalmıyor

tatlış yürüyüş zamanlarını; günün devamında enerjin kalıcak şekilde ayarla..enerjin biterse kendinde dahil kimseye anlayışlı olamazsın şekercik.bu da yıpratır seni:94:

tatlış yürüyüş zamanlarını; günün devamında enerjin kalıcak şekilde ayarla..enerjin biterse kendinde dahil kimseye anlayışlı olamazsın şekercik.bu da yıpratır seni:94:

sagol canım zaten hergün okula gidiyorum akşam çocuklar uyuyunca leslile yürümeyi düşünüyorum akrebim önümüzdeki hafta öyle denicem balalım

kızlar ders çalışıyorm konumuz öğrenme psikolojisi. bence bütün anneler formasyon almalı çünkü hepsi kendi kuzucuğunun öğretmeni. çok faydalı şeyler öğreniyorum yaaaku.
arada sizinlede paylaşırım buradan öğrendiklerimi.
mesela "okuldan gelince herbir eşyasını bir tarafa atan çocuğu annesi ikaz etmek yerine tekrar giyinip dışarı çıkıpeve girerken hmen soyunup eşyalarını yerlerine koymasını sağlamalıdır.burada güdülen amaç eşyalarını yerlerine koyma tepkisinin eve girişteki işaret uyarıcılara bağlanmasıdır." diyor Guthrie

can cazım sabahtan bütün paylaşımlarını okudum ve kendime 8 puan verdim iyibir anneymişimben

çocukların gerçekten vaktinde uymaları çok önemli büyük oglumu ve kızımı yatga yatırırdım kendileri uyurdu dogum yaptıgımda bana bebeek bakımıyla ilgilibir dergi vermişlerdi hastaneden onu uyguladım ve çok rahat büyüttüm 2 sinide
ama ortancanın böbreklerinde rahatsızlık vardı gece 10, 15 kere kaltıgını bilirimm çok zor zamanlardı

evet ya gece surekli uyanmak cok zor dun gece benimki iki defa uyandi bunu iyi kabul ediyorum. sen ne guzel buyutmussun cocuklarini zulaleycim simdide zayifliyorsun ooohhhh degmesinler keyfine bundan sonra

veeee annem kız kardeşlerim erkek kardeşim kocam kimse hatırlamadı
dogum gunun kutlu olsun Zulaley sagligimiza
bazen insanlarin boslklarina geliyor bakma sen onlara

sagol canım zaten hergün okula gidiyorum akşam çocuklar uyuyunca leslile yürümeyi düşünüyorum akrebim önümüzdeki hafta öyle denicem balalım
tamam canım..
amacımız bir ömür boyu yürümek olunca bıkmadan diğer düzenimiz aksatmadan yaşam parçamız haline getirmek.
anlamadı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…